Zamykam ten wątek z powodów technicznych. (nie innych) Ale mam również pytanie. Czy autorka tego wątka nie pomyliła tego forum z forum dla dzieci
?. Jeśli nie to ok. Bawcie się dalej. Miłej zabawy. Nie wiem tylko czy nie szkoda miejsca na serwerze, który i tak ledwo zipie. Bahus
Czyli nie mozemy bawić się na WŻ ,bo Bahus stwierdził ,ze serwer ledwie zipie.
Ci którzy lubią zabawę proponuję abyśmy przenieśli się na forum dla Dzieci:)
Tu na WŻ mają być zakładane tylko śmiertelnie poważne wątki!!!
Ja z dawnych czasów pamiętam że robili zawody w grach na kurniku. Może to jest dobry pomysł na zabawe. Może bedziemy się spotkać i tam grać dużo gier i miło czas można spotkać????
Oj, Agaciu, Agaciu... Nie dość, że się czepiasz, to jeszcze całkowicie błędnie wnioskujesz i świadomie ( chyba) przekręcasz.. Po pierwsze: watek został zamknięty z powodów technicznych- co jest napisane pogrubionym drukiem. Po drugie: Bahus nigdzie nie stwierdził, że nie mozemy się bawić, Chyba ze odczytałaś słowa: "Bawcie się dalej. Miłej zabawy" jako zakaz zabawy. TYlko czemu? A już twierdzenie, ze mają być zakładane tylko powane watki to już nie mam pojecia skąd Ci się wzięło- bo ani w tym wątku, ani w innych ja się takiego zdania, wsród zadań napisanych przez Bahusa nie doczytałam ;)
I chętnie bym założyła jakiś zabawowy wątek, ale chwilowo jestem zimowo przygnębiona.
Agacia chyba po tych słowach tak wnisokowałsa "Nie wiem tylko czy nie szkoda miejsca na serwerze, który i tak ledwo zipie" Też się nad tym zastanawiałam. co na to administratorzy nam powiedzą. Link jest w poście wyżej.
oj, a co administratorzy mają do powiedzenia? Przecież wczoraj i rpzedwczoraj wź strasznie muliło- chyba wszyscy przyszli szukać przepisów na pączki. Przeciez w wielu watkach było komentowane, jak to strasznie muli i jak się stronka tnie. Dużo chętnych, to i serwer przeciążony.
Wiem, że muliło dlatego bo było dużo użytkowników. Nie krzyczałam bo domyslałam się przyczyn. Ciekawe czy przed walentynkami tez będzie oblężenie czy już nie takie.
Będzie dużo mniejsze, bo i tradycja święta krótsza oraz zdanie co do sensu obchodzenia podzielone. Poza ym ruch rozłoży się na piątek i sobotę oraz połowę niedzieli :)
Bawcie się bawcie, Bahus żartował, a na serwer już z Pampasem powoli ściubimy.
no wlasnie.Usunac albo przynajmniej zamknac - O ile jest to wykonalne oczywiscie. Bo wiecie kochani, sporo osob, szczegolnie nowicjuszy, odkopuje chcacy- niechcacy takie watki ktore potem jakos zle reaguja na oznaczenie przeczytane. Tak bylo przed ostatnia modernizacja strony wiec nie wiem czy jest to jeszcze aktualne...ale jesli i byloby wykonalne to moze to dobry pomysl...
Normalnie poczułam się urażonaChciałam już założyć nowy wątek zabawowy, ale coś mnie skusiło żeby przeczytać ten!!!! No i dobrze zrobiłam!!!! Myślałam że tu można różne wątki zakładać ale się myliła!! Chciałam tylko rozruszać towarzystwo na WŻ!!! Nie pomyliłam tego forum z forum dla dzieci Pewnie wszyscy są dziećmi którzy brali udział w tej zabawie,więc nie tylko mnie uraziliście!
Znasz trochę Bahusa, tu z forum? Ma dość specyficzne( dla mnie ciekawe), poczucie humoru. Poza tym on ma 100 lat i jego to może nie bawić;)
Jolcia, myślę że spokojnie możesz otworzyć nowy wątek i Wkn i Pampas, wypowiedzieli się już na ten temat. Są właścicielami strony, zatem mają pewnie najlepsze pojęcie o tym, co dzieje się z sewerem.
Powiem szczerze: Mnie takie zabawowe watki ani grzeja ani ziebia.Troche nudza ale...ja to ja, i nie jestem zadnym wyznacznikiem. Po prostu nie zagladam. Ciekawe z lubie takie zabawy na zywo. No i dogodz tu Babo komus ...
Na powaznie nie ma sie co obrazac. Bahus ma widocznie podobne podejscie do pewnych rodzajow rozrywki jak ja No i co? Ano nic...Jest duzo osob ktorym takie watki sprawiaja radosc i wcale nie uwazam tego za niestosowne. Wolnoc Tomku...
No wlasnie bo pan Bahus jak zartuje to jest sie z czego smiac ale czasem ja tez nie wiem czy smiac czy plakac. Ale to na pewno jest roznica generacyjna bom choc nie mlodka to mi ciut do setki brakuje ;-)
Podpinam się pod ten post bo w chwili pisania jest ostatni. Chciałem obiecać, że broń Boże nikomu nie będę przeszkadzał w tworzeniu wątków "zabawowych" (sic!). Aby się w Waszych oczach zrehabilitować to nawet sam zaproponuję otwarcie świetnej zabawy, w założeniach bardzo podobnej do tej, która już trwa.
1. Zakładamy wątek o nazwie np. "Świetna gra liczbowa" 2. Pierwszy uczestnik gry wpisuje liczbę "1" 3. Następny liczbę "2" i tak po kolei do"100" 4. Od tego momentu mammy dwa warianty gry a. Zaczynamy liczyć do tyłu ..."100". "99"... "98" itd b. Liczymy dalej..."100"..."101"..."102" (ten wariant ma tę zaletę, że nigdy się nie kończy)
Mówię Wam ubaw po pachy.... Miłej zabawy życzy Bahus
Niestety w okolicach 300 bahus zamknie wątek i ewentualnie będzie można założyć nowy. Dodam, że nie jest to złośliwość tylko taka zasada tu panuje by osoby o słabszym łączu nie miały problemu z czytaniem.
Zamykam ten wątek z powodów technicznych. (nie innych) Ale mam również pytanie. Czy autorka tego wątka nie pomyliła tego forum z forum dla dzieci ?. Jeśli nie to ok. Bawcie się dalej. Miłej zabawy.
Nie wiem tylko czy nie szkoda miejsca na serwerze, który i tak ledwo zipie.
Bahus
Czyli nie mozemy bawić się na WŻ ,bo Bahus stwierdził ,ze serwer ledwie zipie.
Ci którzy lubią zabawę proponuję abyśmy przenieśli się na forum dla Dzieci:)
Tu na WŻ mają być zakładane tylko śmiertelnie poważne wątki!!!
Ja z dawnych czasów pamiętam że robili zawody w grach na kurniku. Może to jest dobry pomysł na zabawe. Może bedziemy się spotkać i tam grać dużo gier i miło czas można spotkać????
łojejku, skąd żeś to wykopała - z jakiegoś baardzo zamierzchłego archiwum chyba hihihi :)
To nie jest stary watek http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=327941&post=327941&offset=0 Napisane jest to w ostatnim poście bahusa.
Oj, Agaciu, Agaciu...
Nie dość, że się czepiasz, to jeszcze całkowicie błędnie wnioskujesz i świadomie ( chyba) przekręcasz..
Po pierwsze: watek został zamknięty z powodów technicznych- co jest napisane pogrubionym drukiem.
Po drugie: Bahus nigdzie nie stwierdził, że nie mozemy się bawić, Chyba ze odczytałaś słowa: "Bawcie się dalej. Miłej zabawy" jako zakaz zabawy. TYlko czemu? A już twierdzenie, ze mają być zakładane tylko powane watki to już nie mam pojecia skąd Ci się wzięło- bo ani w tym wątku, ani w innych ja się takiego zdania, wsród zadań napisanych przez Bahusa nie doczytałam ;)
I chętnie bym założyła jakiś zabawowy wątek, ale chwilowo jestem zimowo przygnębiona.
Pozdrawiam Cię Agaciu serdecznie.
Agacia chyba po tych słowach tak wnisokowałsa "Nie wiem tylko czy nie szkoda miejsca na serwerze, który i tak ledwo zipie" Też się nad tym zastanawiałam. co na to administratorzy nam powiedzą. Link jest w poście wyżej.
oj, a co administratorzy mają do powiedzenia?
Przecież wczoraj i rpzedwczoraj wź strasznie muliło- chyba wszyscy przyszli szukać przepisów na pączki. Przeciez w wielu watkach było komentowane, jak to strasznie muli i jak się stronka tnie.
Dużo chętnych, to i serwer przeciążony.
Nie wiem, co tu do gadania jest.
Weź, sobie zobacz- wczoraj o tej porze było przeszło 3,5 tys uzytkowników. Teraz jest połowę mniej.
Cała zagadka.
Wczoraj było strasznie dużo odwiedzających - dwa razy tyle co normalnie. Musiało się mulić.
Wiem, że muliło dlatego bo było dużo użytkowników. Nie krzyczałam bo domyslałam się przyczyn. Ciekawe czy przed walentynkami tez będzie oblężenie czy już nie takie.
Będzie dużo mniejsze, bo i tradycja święta krótsza oraz zdanie co do sensu obchodzenia podzielone.
Poza ym ruch rozłoży się na piątek i sobotę oraz połowę niedzieli :)
Bawcie się bawcie, Bahus żartował, a na serwer już z Pampasem powoli ściubimy.
Może pozamykali byście te najstarsze archiwalne wątki, które są już mało aktualne?
no wlasnie.Usunac albo przynajmniej zamknac - O ile jest to wykonalne oczywiscie. Bo wiecie kochani, sporo osob, szczegolnie nowicjuszy, odkopuje chcacy- niechcacy takie watki ktore potem jakos zle reaguja na oznaczenie przeczytane. Tak bylo przed ostatnia modernizacja strony wiec nie wiem czy jest to jeszcze aktualne...ale jesli i byloby wykonalne to moze to dobry pomysl...
Zamknąć wszystkie wątki z 2007 roku i starsze. Takie jest moje zdanie.
Normalnie poczułam się urażona
Chciałam już założyć nowy wątek zabawowy, ale coś mnie skusiło żeby przeczytać ten!!!! No i dobrze zrobiłam!!!! Myślałam że tu można różne wątki zakładać ale się myliła!! Chciałam tylko rozruszać towarzystwo na WŻ!!! Nie pomyliłam tego forum z forum dla dzieci
Pewnie wszyscy są dziećmi którzy brali udział w tej zabawie,więc nie tylko mnie uraziliście!
Jolcia, a przeczytałaś wszystkie wypowiedzi w tym wątku? Wszystko się wyjaśniło i nie ma o co kruszyć kopi. Pozdrawiam
Przeczytałam! Bez przyczyny penie nie zostało to napisane!!
Znasz trochę Bahusa, tu z forum? Ma dość specyficzne( dla mnie ciekawe), poczucie humoru. Poza tym on ma 100 lat i jego to może nie bawić;)
Oki! Musiałam się trochę zbulwersować
A, to już wszystko jasne;)
E tam nie daj sie ..:-)
Jolcia i to podwójnie
Powiem szczerze: Mnie takie zabawowe watki ani grzeja ani ziebia.Troche nudza ale...ja to ja, i nie jestem zadnym wyznacznikiem. Po prostu nie zagladam. Ciekawe z lubie takie zabawy na zywo. No i dogodz tu Babo komus
...
No i co? Ano nic...Jest duzo osob ktorym takie watki sprawiaja radosc i wcale nie uwazam tego za niestosowne. Wolnoc Tomku...
Na powaznie nie ma sie co obrazac. Bahus ma widocznie podobne podejscie do pewnych rodzajow rozrywki jak ja
Ja się wcale nie obrażam
Wyrażam tylko swoje zdanie na ten temat! No i pewnie nie znam jeszcze żartów Pana Bohusa
Oj, Jolcia dostaniesz klapsa od Bahusa za tego "pana"! Chahahahaha On jest wiekowy, ale rozrywkowy! Wbrew pozorom:))))
No wlasnie bo pan Bahus jak zartuje to jest sie z czego smiac ale czasem ja tez nie wiem czy smiac czy plakac.
Ale to na pewno jest roznica generacyjna bom choc nie mlodka to mi ciut do setki brakuje ;-)
Ojjjj
Mam nadzieje że na moich żartach też się bedzie znał
Podpinam się pod ten post bo w chwili pisania jest ostatni.

Chciałem obiecać, że broń Boże nikomu nie będę przeszkadzał w tworzeniu wątków "zabawowych" (sic!). Aby się w Waszych oczach zrehabilitować to nawet sam zaproponuję otwarcie świetnej zabawy, w założeniach bardzo podobnej do tej, która już trwa.
1. Zakładamy wątek o nazwie np. "Świetna gra liczbowa"
2. Pierwszy uczestnik gry wpisuje liczbę "1"
3. Następny liczbę "2" i tak po kolei do"100"
4. Od tego momentu mammy dwa warianty gry
a. Zaczynamy liczyć do tyłu ..."100". "99"... "98" itd
b. Liczymy dalej..."100"..."101"..."102" (ten wariant ma tę zaletę, że nigdy się nie kończy)
Mówię Wam ubaw po pachy....
Miłej zabawy życzy
Bahus
Chahahahahahha i chahahahahahahah i chahahahahahah- to dzięki Tobie Bahusie też się może nie skończyć i Chahahahahahha
Podoba mi sie wariant 4.b. Chyba zapoczatkuje taka zabawe w nowym watku... Zobaczymy, jak dlugo serwer "pociagnie"?
Niestety w okolicach 300 bahus zamknie wątek i ewentualnie będzie można założyć nowy. Dodam, że nie jest to złośliwość tylko taka zasada tu panuje by osoby o słabszym łączu nie miały problemu z czytaniem.
To otworzymy kolejny z rozszerzeniem c.d.