Wiem że ciekawość to pierwszy stopień do piekła..... Ale ciekawi mnie po co jest tutaj chat??? Jak mało kto się tam pojawia! A jak już ktoś tam jest to nic nie pisze Tak sobie pytam.............
nie wiem w jakim poście Pampasa czytałaś, ale ja czytałam post Wkn, w którym zastanawiają się czy nie zdjąć go tylko z paska głównego i prznieść do innej zakładki np"forum". O likwidacji nic nie wiem:)
Witam , jestem tu od niedawna i to dzięki czatowi poznałam kilka fajnych osob , nie rozumiem tez z jakiego powodu Pampas miałby usować czat w cień ? . Pozdrawiam wszystkich
Użytkownik liliana43 napisał w wiadomości: > Witam , jestem tu od niedawna i to dzięki czatowi poznałam kilka fajnych > osob , nie rozumiem tez z jakiego powodu Pampas miałby usować czat w cień ? > . Pozdrawiam wszystkich Bo na chacie była rozpusta i picie, "sodomia i gomoria", obżeranie się ciastkami, podrywanie, zakładanie klubow fanek jakichś tam, bo ... mielismy wiecej humoru, niektórym pampersy nie pomagały, czasem dostawali kolki ze śmiechu. Teraz czasem ktoś zajrzy tylko i "pocałuje klamkę".
Witam , dziękuje za odpowiedz , na czacie podobnie jak w życiu ma sie przyjaciół i (nie) mysle ze czat to nic złego a do sodomii i gomorii daleko mu , pozdrawiam .
Użytkownik liliana43 napisał w wiadomości: > Witam , dziękuje za odpowiedz , na czacie podobnie jak w życiu ma sie > przyjaciół i (nie) mysle ze czat to nic złego a do sodomii i gomorii > daleko mu , pozdrawiam .
Widzisz, dziwne to ale na chacie nawet "wrogowie" potrafili się z ...siebie samych, a i nawzajem też, ... nabijać do woli. Jakoś TAM umiemy(liśmy???) rozmawiać. Szkoda ze stara wiara znudziła się czymś ... Czasem jakiś "małolaty" chciał zamieszać, dostawał po uszach i spadał z ekranu sam ... No to może "... powrócą te lata(chwile), te lata(chwile) szalone ..." ........ (idę na chata, odstawiam na bok żonę). .
Wiem że ciekawość to pierwszy stopień do piekła.....
Ale ciekawi mnie po co jest tutaj chat??? Jak mało kto się tam pojawia! A jak już ktoś tam jest to nic nie pisze
Tak sobie pytam.............
jolciu czat był przed wyjcem i z tego co wyczytałam w poście Pompasa ma zostać usunięty w cień.
nie wiem w jakim poście Pampasa czytałaś, ale ja czytałam post Wkn, w którym zastanawiają się czy nie zdjąć go tylko z paska głównego i prznieść do innej zakładki np"forum". O likwidacji nic nie wiem:)
Nie pamiętam, mogło to być w tym nowym wyjcu ale gdzieś zastanawiał się nad celowością zostawienia czatu.
No i nie pisałam, że zlikwidować tylko przenieść gdzieś "w cień" czyli myślałam o dołączeniu do innej zakładki.
Teraz to raczej dekoracyjne zastosowanie ma ;)
Skoro wyjec tak się wszystkim podoba to dlaczego nie wchodzicie na czata by popisać?
Jolciu, Jolciu, ciekawośc to pierwszy stopień do zdrady
A ja slyszalam, ze do wiedzy!!!
no właśnie dlatego WIEM, że do zdrady .
Witam , jestem tu od niedawna i to dzięki czatowi poznałam kilka fajnych osob , nie rozumiem tez z jakiego powodu Pampas miałby usować czat w cień ? . Pozdrawiam wszystkich
Użytkownik liliana43 napisał w wiadomości:
> Witam , jestem tu od niedawna i to dzięki czatowi poznałam kilka fajnych
> osob , nie rozumiem tez z jakiego powodu Pampas miałby usować czat w cień ?
> . Pozdrawiam wszystkich
Bo na chacie była rozpusta i picie, "sodomia i gomoria", obżeranie się ciastkami, podrywanie, zakładanie klubow fanek jakichś tam, bo ... mielismy wiecej humoru, niektórym pampersy nie pomagały, czasem dostawali kolki ze śmiechu. Teraz czasem ktoś zajrzy tylko i "pocałuje klamkę".
Witam , dziękuje za odpowiedz , na czacie podobnie jak w życiu ma sie przyjaciół i (nie) mysle ze czat to nic złego a do sodomii i gomorii daleko mu , pozdrawiam .
Użytkownik liliana43 napisał w wiadomości:
> Witam , dziękuje za odpowiedz , na czacie podobnie jak w życiu ma sie
> przyjaciół i (nie) mysle ze czat to nic złego a do sodomii i gomorii
> daleko mu , pozdrawiam .
Widzisz, dziwne to ale na chacie nawet "wrogowie" potrafili się z ...siebie samych, a i nawzajem też, ... nabijać do woli. Jakoś TAM umiemy(liśmy???) rozmawiać. Szkoda ze stara wiara znudziła się czymś ... Czasem jakiś "małolaty" chciał zamieszać, dostawał po uszach i spadał z ekranu sam ...
No to może "... powrócą te lata(chwile), te lata(chwile) szalone ..."
........ (idę na chata, odstawiam na bok żonę).
.