Z kąd wiecie że dana osoba ma urodziny czy rocznice ślubu?? Zapisuje się to gdzieś???
Były kiedyś zbierane daty http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=179393&post=290741
Jak ktoś chętny to może nadal się wpisać. Tylko jest nas dużo i można w tym tłumie o kimś zapomnieć.
Ja się już wpisałam
Czy można podać datę chrztu, zamiast daty imienin?
Użytkownik mniamtom napisał w wiadomości: > Czy można podać datę chrztu, zamiast daty imienin?Można..tylko nie pomyl z datą zgonu....Bahus
Ja podałam swoje daty w 2008 i do dziś nie ma ich w tabeli także nie wiem o co tam kaman
Ja muszę przyznać, że tak samo podałem w 2008 i jakoś tak nic.......
Ze mną tak samo- nic...
Uważam że jeśli tabelka nie będzie aktualizowana ( dodawane osoby i usówane nieaktywne) cały dział życzeń jest bez sensu.
Agacia, Kluko i Dorda - to wszystkiego co najlepsze za te zaległe co się zgubiły. Niech wam sie spełnia marzenia.
A ja nie widze sensu wogole z ta tabela urodzinowo-imieninowa.Ja sama nie wpisalam dla mnie to troche takie sztuczne.
Z kąd wiecie że dana osoba ma urodziny czy rocznice ślubu?? Zapisuje się to gdzieś???
Były kiedyś zbierane daty http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=179393&post=290741
Jak ktoś chętny to może nadal się wpisać. Tylko jest nas dużo i można w tym tłumie o kimś zapomnieć.
Ja się już wpisałam
Czy można podać datę chrztu, zamiast daty imienin?
Użytkownik mniamtom napisał w wiadomości:

> Czy można podać datę chrztu, zamiast daty imienin?
Można..tylko nie pomyl z datą zgonu....
Bahus
Ja podałam swoje daty w 2008 i do dziś nie ma ich w tabeli
także nie wiem o co tam kaman
Ja muszę przyznać, że tak samo podałem w 2008 i jakoś tak nic.......
Ze mną tak samo- nic...
Uważam że jeśli tabelka nie będzie aktualizowana ( dodawane osoby i usówane nieaktywne) cały dział życzeń jest bez sensu.
Agacia, Kluko i Dorda - to wszystkiego co najlepsze za te zaległe co się zgubiły. Niech wam sie spełnia marzenia.
A ja nie widze sensu wogole z ta tabela urodzinowo-imieninowa.Ja sama nie wpisalam dla mnie to troche takie sztuczne.