na targi Expo Sweet 2010 , Są to największe w Polsce targi branży cukierniczej i lodziarskiej . Odbędą się one w Warszawie w Centrum MTPolska przy ul. Marsa 56 w dniach 24-26 .02
W programie między innymi Mistrzostwa Cukiernicze ExpoSweet 2010 , Konkurs Tortów Okolicznościowych i wiele innych atrakcji :-)
Dorotaxx, czy na te targi to mają zaproszenie wyłącznie firmy, czy osoby prywatne też tam mogą przebywać? Pytam, bo mam chęć tam zajrzeć ze zwykłej ciekawości, prwdopodobnie będę w tym czasie w kraju, stąd te pytanie.
Niestety nie dam rady skorzystać z zaproszeń, które oferuje Dorotaxx, dlatego jeśli ktoś jest chętny, to oferta jest nadal aktualna. Myślę, że Dorotaxx to potwierdzi...
na targi Expo Sweet 2010 ,
Są to największe w Polsce targi branży cukierniczej i lodziarskiej .
Odbędą się one w Warszawie w Centrum MTPolska przy ul. Marsa 56 w dniach 24-26 .02
W programie między innymi Mistrzostwa Cukiernicze ExpoSweet 2010 , Konkurs Tortów Okolicznościowych i wiele innych atrakcji :-)
Więcej na temat targów na stronie: http://exposweet.pl/
Ja niestety nie mogę jechać a szkoda,żeby zaproszenie się zmarnowało.
Dorotaxx, czy na te targi to mają zaproszenie wyłącznie firmy, czy osoby prywatne też tam mogą przebywać? Pytam, bo mam chęć tam zajrzeć ze zwykłej ciekawości, prwdopodobnie będę w tym czasie w kraju, stąd te pytanie.
Oczywiście, targi mogą odwiedzać osoby prywatne.
Niestety nie dam rady skorzystać z zaproszeń, które oferuje Dorotaxx, dlatego jeśli ktoś jest chętny, to oferta jest nadal aktualna.
Myślę, że Dorotaxx to potwierdzi...
Bardzo proszę o zamknięcie wątku