Tak jak wyżej w temacie ,zapraszam chętnych do mojego postu ,zobaczymy ile jest takich kółek ,może będzie łatwiej komuś coś wybrać i ewentualnie przystąpić do jednego z nich.
Użytkownik Regina Florczak napisał w wiadomości: > Agaciu, nie napisałaś pod jakim wezwaniem maja być te kółka
Ostatnio tak głośno o tych kółkach ,niektórzy zazdroszczą ,że takie się tu tworzą więc kto ma ochote niech pierwszy zakłada takie kólko a chętni będą się do niego zapisywać .Jeśli jakieś powstanie to ja pierwsza sie zapiszę ....hehehehe.
W Kółku "Pod Nowym Wezawaniem" też mogę być! I w Kwadraciku, a także Prostokąciku... ... nad Trójkącikiem muszę się zastanowić, czy jakiejś gafy obyczajowej nie palnę, bo tu zdecydowanie jakieś "reformy" wchodzą w grę, to się wstrzymam
Nikt sie jezcze nie ujawnil? To gdzie te kółka są?
Dobra przyjmuję zapisy! Tylko nie wiem, jakiś statut by trza było czy coś.... Bo ja bym chciała, zeby moje kółko skupiało osoby zainteresowane litaraturą, architakturą, malarstwem impresjonistycznym. A osoby niezaintaresowane musiałyby podpisać oświadczenie, ze nie bedą tępić wyżej wymienionych.
Cholercia, nie jest to jeszcze dokładnie przemyślane... :(
to ja siem piszem do trapezika i chustkę na babkę zakładam i lece pirze do remizy skubać jeszcze wypiorę , wyprasuję, ugotuje i na miotełce po chaupie polatam a co...
Agik, ja mimo ze umysl calkiem scisly i o malarstwie impresjonistycznym nie wiem nic, chetnie sie przylacze ;d;d NINIEJSZYM OSWIADCZAM ZE NIE BEDE TEPIC WYZEJ (w poscie Agik) WYMIENIONYCH. AMEN Agus2404
Przepraszam ja nie należe do żadnego kółka jestem chyba za nowa i nie znana. Oj co za gafa teraz tyle się o tym pisze że czas coś z tym zrobić. A więc biorę sprawę w swoje ręce i zakładam, tak zakładam KÓŁKO WZAJEMNEJ ADORACJI NOWYCH PROSIACZKÓW. Czyli tych nowych co to jeszcze się boją upiec piętrowego torta na uroczystość rodziną. Tych co to nie umieszczają swoich przepisów lub mają ich za mało aby dołączyć do elity, która podaje tak wspaniałe przepisy żę aż ślina cieknie. Podziw w oczach mam dla nich i dla ich zdoloności.
Przepraszam ja nie należe do żadnego kółka jestem chyba za nowa i nie znana. Oj co za gafa teraz tyle się o tym pisze że czas coś z tym zrobić. A więc biorę sprawę w swoje ręce i zakładam, tak zakładam KÓŁKO WZAJEMNEJ ADORACJI NOWYCH PROSIACZKÓW. Czyli tych nowych co to jeszcze się boją upiec piętrowego torta na uroczystość rodziną. Tych co to nie umieszczają swoich przepisów lub mają ich za mało aby dołączyć do elity, która podaje tak wspaniałe przepisy żę aż ślina cieknie. Podziw w oczach mam dla nich i dla ich zdoloności.
Użytkownik dagusia_29 napisał w wiadomości: > Zapraszam serdecznie. Jestem otwarta na wszytkie propozycje oraz > wszystkich czlonków. :) Ja tam nie jestem otwarta na wszystkich członków Przepraszam, poniosło mnie :)
Oj droga Almiro Ja z teatrem niestety na bakier nie byłam ojjj długo, do Oskara mi nie po drodze ale proponuje aby nasze kółka zawarły pakt o nieagresji. mam jak najbardziej pokojowe zamiary.
Od razu niegrzeczny :(( Chciałem tylko zwrócić uwagę na pewne róznice między panami prezydentami Poza tym...." mężczyzna nie musi być piękny, wystarczy że ma w sobie gest , gdy głos ma milusi być piękny nie musi chociaż wcale nie szkodzi gdy jest " W przypadku Kaczyńskiego niestety żaden z tych atutów nie może być zastosowany
Sam widzisz- rozpacz! Ale zgadzam się, ze mężczyzna piękny być nie musi, ja uwielbiam facetów z defektem! Może tylko garb by mnie odstraszył, ale ja mam osobistą fobię na ten temat;)
Oświadczenie nr 1 Oświadczam że wszyscy wyżej zglaszający chęć przystąpienia do koła gospodyń domowych zostali wpisani na listę :):) Oświadczenie nr 2 Agik się Tobie oświadczam że nie będę tępić tak zacnego kółka i nie śmiem spytać o możliwość zapisania gdyż z podanych przez Ciebie tematów tylko literatura jest mi bliska :):)
No widzisz Agus, szkoda że nie mieszkamy bliżej siebie, bo moje marzenie, to teatr amatorski z doroślakami. Prowadzę zajęcia z młodzieżą, ale marzę o dorosłej grupie. Tu niestety chętnych nie znajdę:( Ale oczywiście, zapisuję Cię do mojej wirtualnej grupy!:)))))
OJOJ.. pierwsza bym sie zglosila... Kto wie, gdybym jakies 20 lat temu, poszla na kolko teatralne, ktore samo mnie na zajecia prosilo, to dzis moze bylabym wielka aktorka........... ach.... A dzis z przyjemnoscia zostane czlonkiem Twojego :) CMOK!
Wzajemne adorowanie mnie nie interesuje. Zakładam prywatne kółko pn.nazwą,, Kółko słodzenia lajanowi,, a co? Lubię jak mi słodzą. Najbardziej słodzący/ nie mylić z wazeliną/ otrzymają indywidualny wierszyk na stronie. Proszę się nie pchać, tuszu wystarczy.
Boróweczko, cóż mam za radość z Twego słodzenia. dech mi zapiera, dość więc samotnego siedzenia. Za pióro chwytam, nic już więcej nie gadam, dla Ciebie i dla innych, na zachętę wierszyk składam. Jeszcze chwileczkę, niech Vena tylko przyleci, rymowanka zaś, do wątku rychło tu wleci.
Dziękuję Lajanku! Wiersze Twoje Lajanku dech mi zapierają W radosny nastrój wprowadzają A jak jeszcze Boróweczkę wymieniasz Nic już więcej nie mam do życzenia.
Słodki Buraczku, buziak dech mi wprost zapiera, zacuknęłem się, niech to weźmie cholera. Już słodziutko mi się zrobiło, czyżby po tym buziaku tak było?
Tak jak wyżej w temacie ,zapraszam chętnych do mojego postu ,zobaczymy ile jest takich kółek ,może będzie łatwiej komuś coś wybrać i ewentualnie przystąpić do jednego z nich.
Ja chcę być we wszystkich na raz i w każdym z osobna
A to tak można?
Agaciu, nie napisałaś pod jakim wezwaniem maja być te kółka
Użytkownik Regina Florczak napisał w wiadomości:
> Agaciu, nie napisałaś pod jakim wezwaniem maja być te kółka
Ostatnio tak głośno o tych kółkach ,niektórzy zazdroszczą ,że takie się tu tworzą więc kto ma ochote niech pierwszy zakłada takie kólko a chętni będą się do niego zapisywać .Jeśli jakieś powstanie to ja pierwsza sie zapiszę ....hehehehe.
a można zakładać kółka pod nowym wezwaniem?
W Kółku "Pod Nowym Wezawaniem" też mogę być!
I w Kwadraciku, a także Prostokąciku...
... nad Trójkącikiem muszę się zastanowić, czy jakiejś gafy obyczajowej nie palnę, bo tu zdecydowanie jakieś "reformy" wchodzą w grę, to się wstrzymam
Ja chce być we wszystkich, trójkącik tez mi odpowiada !!!!!!!!!
Do trójkąta z "reformami" to jakoś tak "niepolitycznie"
A może się mylę?
Nikt sie jezcze nie ujawnil?
To gdzie te kółka są?
Dobra przyjmuję zapisy! Tylko nie wiem, jakiś statut by trza było czy coś.... Bo ja bym chciała, zeby moje kółko skupiało osoby zainteresowane litaraturą, architakturą, malarstwem impresjonistycznym. A osoby niezaintaresowane musiałyby podpisać oświadczenie, ze nie bedą tępić wyżej wymienionych.
Cholercia, nie jest to jeszcze dokładnie przemyślane... :(
Stresa mam teraz, zę nikt sie nie zapisze...
To ja będe następna aaaaa cooo :):):)
Zakładam trapezik gospodyń domowych
Gospodynie domowe łączmy się :P
To ja zakładam kółko babć Żarłokowe Babcie łączmy się
Laczmy sie babunie:))))
Jestem z Wami babcie!!
Witam wpisuję Was na listę, warunek uczestnictwa przynajmniej jedno wnuczę.
Użytkownik boroweczka25 napisał w wiadomości:
> Witam wpisuję Was na listę, warunek uczestnictwa przynajmniej jedno wnuczę.
Się zgłaszam , przecie ja babcia :)
Mnie tez mam wnuczke, jedna ale mam.
jeszcze wypiorę , wyprasuję, ugotuje i na miotełce po chaupie polatam a co...
Użytkownik aggusia35 napisał w wiadomości:
> To ja będe następna aaaaa cooo :):):)Zakładam trapezik gospodyń
> domowychGospodynie domowe łączmy się :P
Agusia jestem !!!- i obiecuję ,iż nigdy wiecej nie spytam o Twoje papieroski hehehehehe
cmok :)
Moge sie dopisac do trapeziku?? Wprawdzie typowa gospodynia bywam popoludniami(niektorymi) i czasami w weekendy..ale zawsze to cos ;d
Agik, ja mimo ze umysl calkiem scisly i o malarstwie impresjonistycznym nie wiem nic, chetnie sie przylacze ;d;d
NINIEJSZYM OSWIADCZAM ZE NIE BEDE TEPIC WYZEJ (w poscie Agik) WYMIENIONYCH.
AMEN
Agus2404
To ja tu tez :) Moge??
Mozemy podziwiac razem...bo ja sama torta tez szybko nie zrobie ;)))
Wkn..ja, wzorem Ciebie zamierzam zapisac do wszystkich interesujacych mnie kolek, trojkacikow, trapezikow i innych ;d;d
Zapraszam serdecznie. Jestem otwarta na wszytkie propozycje oraz wszystkich czlonków. :)
Ta też, ja też. Lubię geometrię.
Użytkownik dagusia_29 napisał w wiadomości:
> Zapraszam serdecznie. Jestem otwarta na wszytkie propozycje oraz
> wszystkich czlonków. :)
Ja tam nie jestem otwarta na wszystkich członków
Przepraszam, poniosło mnie :)
Użytkownik mysha2006 napisał w wiadomości:
Ja tam nie jestem otwarta na wszystkich członków
> Przepraszam, poniosło mnie :)
Hehehe, Mysiu, udupilas i masz wlasnego........a my musimy sie ciagle jeszcze starac
Ja w takim razie powołuję do życia Kółko Teatralne! Ponieważ chętnych do zgarnięcia Oskara nie brakuje, spieszcie się ze zgłoszeniami;)
Oj droga Almiro Ja z teatrem niestety na bakier nie byłam ojjj długo, do Oskara mi nie po drodze ale proponuje aby nasze kółka zawarły pakt o nieagresji.
mam jak najbardziej pokojowe zamiary.
Taki pakt, to ja podpisuję wszystkimi kończynami! Dagusiu, Marilyn Monroe, też nie miała talentu, a widzisz, jak jej poszło! Spróbuj!:)))
Marlin Monroe nie miała talentu, ale Kenedy był znacznie przystojniejszy od Kaczyńskiego :))))
Ale co z niej za kobieta była do dziś jest uznawana za sex-bombę mimo że nie była chuda jak patyczak.
W tamtych czasach inny kaliber bomb obowiązywał:)))
JUż nie mówiąc o Łyżwińskim, albo Lepperze :)
Cześć Zbyszek :)
Ło matko, jak mogłeś przy porannej kawce napisać mi o tej poczwarce w spodniach. Niegrzeczny chłopak!
Od razu niegrzeczny :(( Chciałem tylko zwrócić uwagę na pewne róznice między panami prezydentami Poza tym...." mężczyzna nie musi być piękny, wystarczy że ma w sobie gest , gdy głos ma milusi być piękny nie musi chociaż wcale nie szkodzi gdy jest " W przypadku Kaczyńskiego niestety żaden z tych atutów nie może być zastosowany
Sam widzisz- rozpacz! Ale zgadzam się, ze mężczyzna piękny być nie musi, ja uwielbiam facetów z defektem! Może tylko garb by mnie odstraszył, ale ja mam osobistą fobię na ten temat;)
Czyżby jakiś syndrom Quasimodo?
Chahahahahah, tak! W poprzednim wcieleniu byłam Esmeraldą;))))
Omatkobosko! Ale tematy poruszacie. Ten Pan lubi po sądach się włóczyć.
Jaki Pan Bogdziu? O co chodzi?;)
Taki od najmniejszego i najbrzydszego państwa w świecie.
ja sie zapisuję :)
Za odwagę i za to, że jesteś pierwsza dostaniesz główną rolę! Masz już chody u reżysera! Ale nie martw się, do łóżka Cię nie zaciagnę;))))
oooo raaayyyyyyy ale się się cieszę
Oświadczenie nr 1
Oświadczam że wszyscy wyżej zglaszający chęć przystąpienia do koła gospodyń domowych zostali wpisani na listę :):)
Oświadczenie nr 2
Agik się Tobie oświadczam że nie będę tępić tak zacnego kółka i nie śmiem spytać o możliwość zapisania gdyż z podanych przez Ciebie tematów tylko literatura jest mi bliska :):)
Z braku talentu teatralnego, moge szyc stroje i cos upichcic, co Ty na to, przyjmiesz mnie do KT ???:)
Ba, Tineczko oczywiście!!!! Jak Ty będziesz szyła kostiumy, to nie będę juz musiała jeździć do koleżanki od "kurczaków na stole";)))))
Jestem....
to moje niespelnione marzenie..................
No widzisz Agus, szkoda że nie mieszkamy bliżej siebie, bo moje marzenie, to teatr amatorski z doroślakami. Prowadzę zajęcia z młodzieżą, ale marzę o dorosłej grupie. Tu niestety chętnych nie znajdę:( Ale oczywiście, zapisuję Cię do mojej wirtualnej grupy!:)))))
Byłoby super, ale jak ktoś nie dotrze, to reżysera szlag na miejscu trafi;)))))
OJOJ.. pierwsza bym sie zglosila...
Kto wie, gdybym jakies 20 lat temu, poszla na kolko teatralne, ktore samo mnie na zajecia prosilo, to dzis moze bylabym wielka aktorka........... ach....
A dzis z przyjemnoscia zostane czlonkiem Twojego :) CMOK!
Proszę o podanie definicji ,,Kólka wzajemnej adoracji,,
Wzajemne adorowanie mnie nie interesuje. Zakładam prywatne kółko pn.nazwą,, Kółko słodzenia lajanowi,, a co? Lubię jak mi słodzą. Najbardziej słodzący/ nie mylić z wazeliną/ otrzymają indywidualny wierszyk na stronie. Proszę się nie pchać, tuszu wystarczy.
Jestem pierwsza, słodziutki. Jesteś super.
Boróweczko, cóż mam za radość z Twego słodzenia.
dech mi zapiera, dość więc samotnego siedzenia.
Za pióro chwytam, nic już więcej nie gadam,
dla Ciebie i dla innych, na zachętę wierszyk składam.
Jeszcze chwileczkę, niech Vena tylko przyleci,
rymowanka zaś, do wątku rychło tu wleci.
Dziękuję Lajanku!
Wiersze Twoje Lajanku dech mi zapierają
W radosny nastrój wprowadzają
A jak jeszcze Boróweczkę wymieniasz
Nic już więcej nie mam do życzenia.
To ja tez Ci poslodze, Misiu miodowy:))))))
Czy uznasz za slodzenie takigo soczystego buziaka????
Słodki Buraczku, buziak dech mi wprost zapiera,
zacuknęłem się, niech to weźmie cholera.
Już słodziutko mi się zrobiło,
czyżby po tym buziaku tak było?
Biegne do kompa cala zziajana
czy dostalam wierszyk od lajana???
oczy otwieram, na kompa spozieram
jest, jest moj wierszyk! galy przecieram
i pieknie dziekuje za owe rymy
dogadujmy sie dalej bez zadymy***
***nawiazanie do ostatnich "goracych" watkow i wypowiedzi