Pytam sie, dlaczego niektore osoby zakladaja watki o tytulach rodem z archiwum X. A jak to jest...? A dlaczego tak:::?? A dlaczego nie....???
Czy nie sensowniej bylyoby zatytulowac watek, tak, zeby bylo przynajmniej wiadomo z grubsza o sssooooo chodziiii? :)) Prosze o uprzejma rozwage tychze osob:))
I jolusie1542, agusie5468 i anusie z roznymi numerami. Ratunku! Mozna oczoplasu dostac, zlitujcie sie!! Prosze sie nie obrazac, ale jest nas tyle i juz nie wiadomo z ktora jolusia, czy agusia sie rozmawialo, ktora anusia sie wypowiadala. Troche indywidualizmu w nickach by sie przydalo! Moim skromnym zdaniem. Dziekuje za uwage.
Przypuszczam, że owa "numeracja" przy imionach, bierze się z "konieczności" - w pewnym sensie. Ot pojawia się ktoś nowy i chce się zarejestrować, powiedzmy (przykładowo!!!) jako Ala ma Asa. A tu pojawia się odpowiedź, że nick jest zajęty. Wtedy najprostszą ripostą jest dodanie jakiegoś osobistego numeru - i po balu Proponuję wprowadzić nową tendencję > np. Ala ma Asa z Warszawy, albo z Mokotowa, albo np. Brunetka
Co do jaśniejszego tytułowania postów, masz rację. Ja np. tam gdzie nie potrafię odgadnąć o co chodzi, zwyczajnie ignoruję i nawet tego nie otwieram.
A ja - przeciwnie. Widzę taki zagadkowy tytuł postu i myślę sobie - oooooooo, moze coś ciekawego? Niestety - rozczarowanie. Te ostatnie "zagadkowe" posty to same głupoty Agafi9 (o ...jasna kostka, przepraszam za tę "9")
Użytkownik Puchatek napisał w wiadomości: > Przypuszczam, że owa "numeracja" przy imionach, bierze się z > "konieczności" - w pewnym sensie.Ot pojawia się ktoś nowy i chce się > zarejestrować, powiedzmy (przykładowo!!!) jako Ala ma Asa. A tu pojawia się > odpowiedź, że nickjest zajęty.Wtedy najprostszą ripostą jest dodanie > jakiegoś osobistego numeru - i po balu Proponuję wprowadzić nową > tendencję > np. Ala ma Asa z Warszawy, albo z Mokotowa, albo > np. Brunetka Co do jaśniejszego tytułowania postów, masz > rację. Ja np. tam gdzie nie potrafię odgadnąć o co chodzi, zwyczajnie > ignoruję i nawet tego nie otwieram.
U mnie to było tak,że chciałam mieć swoje imię,nick Beata był zajęty,no to próbowałam dodać 1,póżnniej jakąś inną cyfrę,znów nie udało się,no to machnęłam 500 i zostało przyjęte.
Ja tez nie mam cyferek i mój nick jest krótki:) Założyłam już trochę wątków na forum i zanim to zrobię zastanawiam się jak najkrócej zatytułować a jednocześnie by zanim wejdzie się w niego było wiadomo o czym chcę porozmawiać.
Użytkownik Beata500 napisał w wiadomości: > U mnie to było tak,że chciałam mieć swoje imię,nick Beata był zajęty,no > to próbowałam dodać 1,póżnniej jakąś inną > cyfrę,znów nie udało się,no to machnęłam 500 i zostało przyjęte. A próbowałaś BeAtA ? Czeslaw
Użytkownik till napisał w wiadomości: > No popatrz... a taki Bahus odkąd pamiętam cały czas dobiega setki > ;)))))))trening normalnie czyni mistrza! ale od dzisiaj Post i trzeba odbiec > od tematu ;)
np. jest ktoś o ksywce orota. Podejrzewam, że planowano Dorota, a że było zajęte to sobie obcięto tu i ówdzie. Właściwie to moglibyśmy się nazywać cyferkami w kolejności jak się zakłada konto. I tak pewnie najstarsi byliby - 1....2...3 (moderatorzy pionierzy) aż do obecnych kilkucyfrówek ;)
Użytkownik Maddalena napisał w wiadomości: > to w tym roku bedzie chyba balanga, co:)) U nas bedzie, moja Mama jest z tego > samegho roku co Ty;)) Jeszcze powiedz, że Waga to jadę do twojej Mamy na kolejne urodziny, a pychola daj Jej ode mnie
mi tam to niespecjalnie przeszkadza. Wole takie tytuly niz POMOCY!!!!RATUNKU!!!!BO SIE ZABIJE a potem czytam ....bo zapodzialam pilniczek do paznokci :-) ;-) A te wszelkie zdrobnienia tez przyjmuje z usmiechem choc czasem dziwnie wyobrazic sobie stateczna osobe pod nikiem dorotunia 34343434 :-). Zawsze ma sie jakas 12-latke przed oczami. :-))), ;-))Bardziej mnie raza niki w stylu: glupia baba, idiotka, brzydka jak noc itp. :-(
Witam.. Tu stateczna 35-cio latka :) Milo mi, agus2404.. I chcialam zaznaczyc ze gdybym sie logowala raz jeszcze, wybralabym nick..agus2404.. :)
No i oczywiscie mnie tez nie raza takie nicki..Ani zadne inne.. W ogole nie widze problemu.. I nie mam rowzniez problemu z zapamietaniem z ktora agusia, anusia czy jolusia rozmawialam... Pozdrawiam :)
od 16 lat prowadzę firmę,dzień w dzień jestem kierowniczką,szefową,właścicielką a w najlepszym razie panią Jolą ,ta jolusia w internecie ,ten lekki i niegrożny infantylizm to próba odreagowania, coś w rodzaju higieny psychicznej,baaaaaaaaaaaardzo potrzebnej a swoją drogą Doroto zza płotaTwój nick jest świetny,świeży,oryginalny,podoba mi się pozdrawiam jolcia 73
Czyli u Ciebie tak z przekory? Fajnie! Patrzcie jak czasem calkiem co innego sie za nikiem kryje niz czloeiek by przypuszczal na pierwszy rzut oka... Lubie takie niespodzianki! Dziekuje! To bylo u mnie takie olsnienie bo Dorot pelno (i tutaj sa Dorotki i Doroty :-)) zza plota - bo dzieli mnie z Polska praktycznie tylko jedna granica :-) i tak mi sie wlasnie ten plot skojarzyl :-)
witam! nie było mnie tu przez pewien czas a tu taki ciekawy wątek,komuś nie podoba się mój nick, no cóż,mam się tłumaczyć? proszę bardzo:jolcia bo tak mam na imię ,uwielbiam je i z przyjemnością będę go używać a 73 bo jest to najlepszy według mnie rocznik i jestem z niego dumna, jeśli ktoś ma problem z numerkami to już niestety jego problem i proszę się nie obrażać a moim skromnym zdaniem całe szczęście że każdy używa takich nicków jakie mu się podobają ,dla każdego są wystarczająco indywidualne i całe szczęście że nie ma cenzury Dziękuję za uwagę. jolcia 73
Ratunku!!!!!
Pytam sie, dlaczego niektore osoby zakladaja watki o tytulach rodem z archiwum X.
A jak to jest...?
A dlaczego tak:::??
A dlaczego nie....???
Czy nie sensowniej bylyoby zatytulowac watek, tak, zeby bylo przynajmniej wiadomo z grubsza o sssooooo chodziiii? :))
Prosze o uprzejma rozwage tychze osob:))
I jolusie1542, agusie5468 i anusie z roznymi numerami. Ratunku! Mozna oczoplasu dostac, zlitujcie sie!!
Prosze sie nie obrazac, ale jest nas tyle i juz nie wiadomo z ktora jolusia, czy agusia sie rozmawialo, ktora anusia sie wypowiadala. Troche indywidualizmu w nickach by sie przydalo! Moim skromnym zdaniem.
Dziekuje za uwage.
Maddalena a moze jednak magdusia 007 :)))
Przypuszczam, że owa "numeracja" przy imionach, bierze się z "konieczności" - w pewnym sensie.

Ot pojawia się ktoś nowy i chce się zarejestrować, powiedzmy (przykładowo!!!) jako Ala ma Asa. A tu pojawia się odpowiedź, że nick
jest zajęty.
Wtedy najprostszą ripostą jest dodanie jakiegoś osobistego numeru - i po balu
Proponuję wprowadzić nową tendencję > np. Ala ma Asa z Warszawy, albo z Mokotowa, albo np. Brunetka
Co do jaśniejszego tytułowania postów, masz rację. Ja np. tam gdzie nie potrafię odgadnąć o co chodzi, zwyczajnie ignoruję i nawet tego nie otwieram.
A ja - przeciwnie. Widzę taki zagadkowy tytuł postu i myślę sobie - oooooooo, moze coś ciekawego?
Niestety - rozczarowanie. Te ostatnie "zagadkowe" posty to same głupoty
Agafi9 (o ...jasna kostka, przepraszam za tę "9")
Użytkownik Puchatek napisał w wiadomości:
> Przypuszczam, że owa "numeracja" przy imionach, bierze się z
> "konieczności" - w pewnym sensie.Ot pojawia się ktoś nowy i chce się
> zarejestrować, powiedzmy (przykładowo!!!) jako Ala ma Asa. A tu pojawia się
> odpowiedź, że nickjest zajęty.Wtedy najprostszą ripostą jest dodanie
> jakiegoś osobistego numeru - i po balu Proponuję wprowadzić nową
> tendencję > np. Ala ma Asa z Warszawy, albo z Mokotowa, albo
> np. Brunetka Co do jaśniejszego tytułowania postów, masz
> rację. Ja np. tam gdzie nie potrafię odgadnąć o co chodzi, zwyczajnie
> ignoruję i nawet tego nie otwieram.
Masz rację mnie też zmusiła konieczność.
U mnie to było tak,że chciałam mieć swoje imię,nick Beata był zajęty,no to próbowałam dodać 1,póżnniej jakąś inną cyfrę,znów nie udało się,no to machnęłam 500 i zostało przyjęte.
A ja nie mam cyferek
Ja tez nie mam cyferek i mój nick jest krótki:) Założyłam już trochę wątków na forum i zanim to zrobię zastanawiam się jak najkrócej zatytułować a jednocześnie by zanim wejdzie się w niego było wiadomo o czym chcę porozmawiać.
Użytkownik Beata500 napisał w wiadomości:
> U mnie to było tak,że chciałam mieć swoje imię,nick Beata był zajęty,no
> to próbowałam dodać 1,póżnniej jakąś inną
> cyfrę,znów nie udało się,no to machnęłam 500 i zostało przyjęte.
A próbowałaś BeAtA ?
Czeslaw
Nie,nawet o tym nie pomyślałam.Przyznaję-szkoda.
Ja mam cyferki ale to nie nr kolejny tylko wiek do którego się przyznaję.
jeszcze przyznajesz... ;-)))) Oczywiscie zart
I to od wielu lat
Użytkownik Dorota zza plota napisał w wiadomości:
> jeszcze przyznajesz... ;-)))) Oczywiscie zart
No wszystkie kobiety jakie ja znam, są dziewczynami max. 25-cio letnimi
A ja tam dobiegam pięćdziesiątki :)
ja tyz mam 25 plus Vat HAHA
Wiesz, sa rozne stawki VAT...
Till, zwolnij po co biec? jeszcze sie niepotrzebnie spocisz tuz przed meta;)) Samo przyjdzie:D
Użytkownik till napisał w wiadomości:
> A ja tam dobiegam pięćdziesiątki :)
... do czwartej "piećdziesiątki" jeszcze można dobiec , później nogi się plączą ;)
No popatrz... a taki Bahus odkąd pamiętam cały czas dobiega setki ;)))))))
trening normalnie czyni mistrza!
ale od dzisiaj Post i trzeba odbiec od tematu ;)
Użytkownik till napisał w wiadomości:

> No popatrz... a taki Bahus odkąd pamiętam cały czas dobiega setki
> ;)))))))trening normalnie czyni mistrza! ale od dzisiaj Post i trzeba odbiec
> od tematu ;)
Właśnie, właśnie on TYLKO dobiega... do setki.
Hahaha to ja powinnam byc luckystar5 :)))))))))))))))))
a nie lepiej to po prostu wymyslić taki nick, którego jeszcze nie ma? :)
np. jest ktoś o ksywce orota. Podejrzewam, że planowano Dorota, a że było zajęte to sobie obcięto tu i ówdzie.
Właściwie to moglibyśmy się nazywać cyferkami w kolejności jak się zakłada konto. I tak pewnie najstarsi byliby - 1....2...3 (moderatorzy pionierzy) aż do obecnych kilkucyfrówek ;)
Jak sobie tak pomysle, to wlasciwie chialabym byc ta magdusia 007. Dziewczyna Bonda hahahahhaha:))))))))))))))))
też mam na imię magda. Więc byłabym w kolejce magda008 ;) ( dziewczyna dziewczyny Bonda
annenau, jak to dziewczyna dziewczyny?? Zastanow sie:)))
Użytkownik Maddalena napisał w wiadomości:

> annenau, jak to dziewczyna dziewczyny?? Zastanow sie:)))
Maddaeno...wołam o tolerancję, tak modną obecnie....
Bahus
niech sobie dziewczyny robia co chca i z kim chca:) ale ja orientacji nie planuje zmienic:))
Zbyt przykre skojarzenia nasuwały by się. :)
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości:
> Hahaha to ja powinnam byc luckystar5 :)))))))))))))))))
U mnie ostatnia cyferka też powinna być "5" . Myślę jednak, że nikt tego nie zauważył.
Ja mam teraz prawdziwe imie z rokiem urodzenia, przedtem było trzecie z metryki i ... stare innojęzyczne ;) sprzed zmian
to w tym roku bedzie chyba balanga, co:)) U nas bedzie, moja Mama jest z tego samegho roku co Ty;))
Użytkownik Maddalena napisał w wiadomości:
> to w tym roku bedzie chyba balanga, co:)) U nas bedzie, moja Mama jest z tego
> samegho roku co Ty;))
Jeszcze powiedz, że Waga to jadę do twojej Mamy na kolejne urodziny, a pychola daj Jej ode mnie
Chyba to ciekawy pomysł na pracę z zakresu językoznawstwa: "Antroponimia WŻ")))
Naprawde swietny pomysl. Znasz sie na tym??
Niechcąco znam))Moja praca magisterska oscylowała wokół tej tematyki.
Jakbys mial/a ochote, to zapraszam do wypowiedzi na temat ew. motywu swiadomego lub podswiadomego:) wyboru nicka.
mi tam to niespecjalnie przeszkadza. Wole takie tytuly niz POMOCY!!!!RATUNKU!!!!BO SIE ZABIJE a potem czytam ....bo zapodzialam pilniczek do paznokci :-) ;-)
A te wszelkie zdrobnienia tez przyjmuje z usmiechem choc czasem dziwnie wyobrazic sobie stateczna osobe pod nikiem dorotunia 34343434 :-). Zawsze ma sie jakas 12-latke przed oczami. :-))), ;-))Bardziej mnie raza niki w stylu: glupia baba, idiotka, brzydka jak noc itp. :-(
Witam..
Tu stateczna 35-cio latka :)
Milo mi, agus2404..
I chcialam zaznaczyc ze gdybym sie logowala raz jeszcze, wybralabym nick..agus2404.. :)
No i oczywiscie mnie tez nie raza takie nicki..Ani zadne inne..
W ogole nie widze problemu..
I nie mam rowzniez problemu z zapamietaniem z ktora agusia, anusia czy jolusia rozmawialam...
Pozdrawiam :)
no to graluje dobrego samopoczucia:))
od 16 lat prowadzę firmę,dzień w dzień jestem kierowniczką,szefową,właścicielką a w najlepszym razie panią Jolą ,ta jolusia w internecie ,ten lekki i niegrożny infantylizm to próba odreagowania, coś w rodzaju higieny psychicznej,baaaaaaaaaaaardzo potrzebnej
a swoją drogą Doroto zza płotaTwój nick jest świetny,świeży,oryginalny,podoba mi się
pozdrawiam
jolcia 73
Czyli u Ciebie tak z przekory? Fajnie! Patrzcie jak czasem calkiem co innego sie za nikiem kryje niz czloeiek by przypuszczal na pierwszy rzut oka... Lubie takie niespodzianki! Dziekuje! To bylo u mnie takie olsnienie bo Dorot pelno (i tutaj sa Dorotki i Doroty :-)) zza plota - bo dzieli mnie z Polska praktycznie tylko jedna granica :-) i tak mi sie wlasnie ten plot skojarzyl :-)
witam!
nie było mnie tu przez pewien czas a tu taki ciekawy wątek,komuś nie podoba się mój nick, no cóż,mam się tłumaczyć?
proszę bardzo:jolcia bo tak mam na imię ,uwielbiam je i z przyjemnością będę go używać a 73 bo jest to najlepszy według mnie rocznik i jestem z niego dumna, jeśli ktoś ma problem z numerkami to już niestety jego problem i proszę się nie obrażać
a moim skromnym zdaniem całe szczęście że każdy używa takich nicków jakie mu się podobają ,dla każdego są wystarczająco indywidualne i całe szczęście że nie ma cenzury
Dziękuję za uwagę.
jolcia 73
Zgadzam się z Tobą całkowicie "jeśli ktoś ma problem z numerkami to już niestety jego problem"...Jak wolność to wolność....
hi
tego nicka to nie zapamiętam z całą pewnością ;)))
Z góry przepraszam, za możliwe zniekształcenia- nie beda wynikac z braku szacunku.
... gdyby to chociaż liczba "pi" była...
A ja nic nie zniekształcę , i pielęgnować będę wszystkie sahubowe numerki ;))))
bahusie podoba mi się Twe nowe wcielenie i postaram się jak mogę by zapamię†ać Twój nowy rewelacyjny i taki wolny nick :)
chyba mnie z kimś pomylono....a myślałem, że mam nick dość rzadki....
a to przepraszam za pomyłkę szanowny wielonumerkowy sahubie :)