witam chętnie zamienię książkę pt Nowoczesna Dietetyczna książka kucharska - autorstwa Zofii Wieczorek-Chełmińska ( wydawnictwo lekarskie PZWL)
Jeśli ktoś chce wiedzieć jak wygląda książka to proszę niech wpisuje w wyszukiwarce pt. j.w książki. Na zewnątrz obrazku widnieje biało - czerwnona okładka (na obrazku jest pomidor z tytułem i autorem książki... )
Stan książki oceniam jako dobry (bo okładka pobrudzona).... książkę kupiłam w Klubie dla Ciebie., nie pamietam ile wtedy zapłaciłam.
książka jest dla nas niepotrzebna , bo nikt nie uzywał z tych przepisów..
w tej książce są różne informacje (m.in przepisy, jadłopis i inne....)
chetnie zamienie na np obrusy kuchenne czy goscinne , czy kubki półlitrowe- 500 ml (najlepiej szklane) ....
witam Dodatkowa informacja: Moga to byc używane obrusy i kubki. A jeśli ktos ma niepotrzebne książki np ogrodnicze... ... albo inne rzeczy, jakie macie niepotrzebne rzeczy.... pozdrawiam
witam
chętnie zamienię książkę pt Nowoczesna Dietetyczna książka kucharska - autorstwa Zofii Wieczorek-Chełmińska ( wydawnictwo lekarskie PZWL)
Jeśli ktoś chce wiedzieć jak wygląda książka to proszę niech wpisuje w wyszukiwarce pt. j.w książki. Na zewnątrz obrazku widnieje biało - czerwnona okładka (na obrazku jest pomidor z tytułem i autorem książki... )
Stan książki oceniam jako dobry (bo okładka pobrudzona)....
książkę kupiłam w Klubie dla Ciebie., nie pamietam ile wtedy zapłaciłam.
książka jest dla nas niepotrzebna , bo nikt nie uzywał z tych przepisów..
w tej książce są różne informacje (m.in przepisy, jadłopis i inne....)
chetnie zamienie na np obrusy kuchenne czy goscinne , czy kubki półlitrowe- 500 ml (najlepiej szklane) ....
pozdrawiam
witam
Dodatkowa informacja:
Moga to byc używane obrusy i kubki.
A jeśli ktos ma niepotrzebne książki np ogrodnicze...
... albo inne rzeczy, jakie macie niepotrzebne rzeczy....
pozdrawiam
temat nieaktualny, prosze o zamnknięcie tego watku- dziekuje.
Więc zamykam