Niestety ksiązka jest dostępna chyba tylko w oryginale wię może dziewczyna z za Wielkiej Wody jeśli je to zainteresuje, potierdzą lub sprostują opinię tu zawartą: http://zb.eco.pl/zb/233/pdf/27-29.pdf
"Zielone Brygady" w ktorym zamieszczono ten artykul jest bardzo wiarygodne, zreszta autor artykulu w sumie nie stwierdzil nic nowego, no moze potwierdzil to badaniami, co sie w sumie liczy. Dieta Atkinsa od dawna jest krytykowana, mysle ze naszym "Protalowcom" artykul tez powinien dac nieco do myslenia.
Nie czytalam tego artukulu, do ktorego zamiescil link CZOS, bo nie mam narazie czasu, ale przeczytam. Zdecydowanie zgadzam sie z Toba, ze dieta oparta tylko na proteinach nie moze byc zdrowa. Zdrowa dieta nie wyklucza zadnej grupy zywnosci, a tylko balansuje. Sama walcze w tej chwili z waga, ale jem wszystko tylko w odpowiedniej proporcji i jak narazie udalo mi sie stracic 4kg w ciagu 6 tygodni. Jest to powolny proces, ale zdrowy, no i moj wiek tez nie jest tutaj bez znaczenia;) Zreszta nareszcie dojrzalam do tego, ze nie moge byc "na diecie" moge tylko zmienic sposob odzywiania i to jest juz na cale zycie. Na dietach juz bylam chyba wszystkich i nigdy wiecej.
Luckystar, gratuluje Ci tych 4 kg, to juz sporo. Swoja droga, gdy czytam te stwierdzenia (na blou np.) Twoje ze "tu Ciebie za duzo, tam za duzo",to uwzam, ze przesadzasz. Widzialam naocznie, nawet wymacalam/wysciskalam i Ty jestes niewielka kobieta. Nie podlizuje sie, prawde mowie:))
Niestety ksiązka jest dostępna chyba tylko w oryginale wię może dziewczyna z za Wielkiej Wody jeśli je to zainteresuje, potierdzą lub sprostują opinię tu zawartą:
http://zb.eco.pl/zb/233/pdf/27-29.pdf
Mniej chorujących, mniej w kieszeni lekarzy. Jak możesz, pozbawiać biedaków dochodu.
"Zielone Brygady" w ktorym zamieszczono ten artykul jest bardzo wiarygodne, zreszta autor artykulu w sumie nie stwierdzil nic nowego, no moze potwierdzil to badaniami, co sie w sumie liczy. Dieta Atkinsa od dawna jest krytykowana, mysle ze naszym "Protalowcom" artykul tez powinien dac nieco do myslenia.
Nie czytalam tego artukulu, do ktorego zamiescil link CZOS, bo nie mam narazie czasu, ale przeczytam.
Zdecydowanie zgadzam sie z Toba, ze dieta oparta tylko na proteinach nie moze byc zdrowa. Zdrowa dieta nie wyklucza zadnej grupy zywnosci, a tylko balansuje. Sama walcze w tej chwili z waga, ale jem wszystko tylko w odpowiedniej proporcji i jak narazie udalo mi sie stracic 4kg w ciagu 6 tygodni. Jest to powolny proces, ale zdrowy, no i moj wiek tez nie jest tutaj bez znaczenia;)
Zreszta nareszcie dojrzalam do tego, ze nie moge byc "na diecie" moge tylko zmienic sposob odzywiania i to jest juz na cale zycie. Na dietach juz bylam chyba wszystkich i nigdy wiecej.
Luckystar, gratuluje Ci tych 4 kg, to juz sporo. Swoja droga, gdy czytam te stwierdzenia (na blou np.) Twoje ze "tu Ciebie za duzo, tam za duzo",to uwzam, ze przesadzasz. Widzialam naocznie, nawet wymacalam/wysciskalam i Ty jestes niewielka kobieta. Nie podlizuje sie, prawde mowie:))