Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Podziękowanie!;)))

• Autor: Almira Data: 2010-02-18 16:33:06

Zastanawiałam się jakąś chwilę, gdzie powinnam to napisać. Czy w artykułach czy tutaj? Zdecydowałam się na forum, bo ... sama nie wiem;)

Przez jakiś czas wstawiałam w artykułach swoje opowiadania, które niedawno zabrałam, obiecując, że wkrótce wyjaśnię dlaczego. Dziś nadszedł ten moment.
    Agus, Foczydło, Rzymianko, Kordaszko, Martyno, Agapis, Bagietko, Kamillo, Ilorio, Agusiu, Gosiu-Ago, i wiele, wiele innych osób...., które czytały te opowiadania i mnie wspierały swoim entuzjazmem. Informuję Was, że dzięki Wam i wsparciu jakie od Was otrzymałam napisałam książkę!
    Tak bardzo mnie nakręcałyście, że zebrałam się w sobie i zrobiłam to dla Was i dla siebie. Dostałam informację od wydawcy, że książka jest świetna i wkrótce się ukaże. Jak tylko będę znała szczegóły i dokładną datę, zaraz Was poinformuję. Nie wiem jak Wam dziękować, bo chciałabym Was wszystkie razem i osobno ucałować, dziękując raz jeszcze!
    Spacjalne podziękowania dla Luckystar, bez której w ogóle nie byłoby mowy o tym, żebym zaczęła pisać, a co dopiero wklejać to tutaj?!
    Lucky! Ty wiesz, co ja Ci mówię;) 

• Autor: Alll Data: 2010-02-18 16:48:36

Almiro, gratuluję !!!!!!!!
    Bardzo się cieszę razem z Tobą. Czekam z niecierpliwością na książkę :))))

• Autor: miauka Data: 2010-02-19 03:41:56

ooooo super :)

A czy wysyłka na Islandię będzie możliwa?
    Cieszę się i trzymam kciuki za szybki druk :)

• Autor: Almira Data: 2010-02-19 08:57:41

A pewnie, ze możliwa:) Dzięki!

• Autor: Beata500 Data: 2010-02-18 16:51:52

Super!!!Czekam na dalsze informacje w sprawie książki.

• Autor: aggusia35 Data: 2010-02-18 16:53:59

Almiro cmok cmok cmok Wieeelkie gratulacje ! Bardzo się ciesze daj znać kiedy będzie można kupić książkę :)

• Autor: Iloria Data: 2010-02-18 16:54:18

Almiro to super wiadomość!! A ja już się bałam, że nie będzie więcej części. Z chęcią kupię Twoją książkę. :) A dostanę autograf?
    Pozdrawiam!

• Autor: Almira Data: 2010-02-18 17:02:32

Ilorio, nie zawstydzaj mnie;)

Przejdź do pełnej wersji serwisu