Witam mam problem z dodawaniem zdjęć do przepisu. Klikam na bibliotekę obrazów, ładuje a za chwilę wyskakuje, że brak nazwy obrazu, pomimo że ma nazwę i jest pusto... nic nie mogę dodać... jeśli to potrzebne korzystam z mozilli... Linków też nie mogę wstawiać ani na forum ani w komentarzach... Z góry dziękuję za pomoc
Twój obraz z dysku twardego ma nazwę, ale musisz jeszcze nazwę wprowadzic do biblioteki w prostokącik : nazwa obrazu (nad "przeglądaj") i dopiero zrób "dodaj" a następnie już z biblioteki robisz "wstaw"
a ja mam problem z dodaniem zdjęcia do profilu. zdjęcie ma rozmiar 640x480 pikseli a i mniejsze chciałam wkleić i też nic. przeglądarka firefox - najnowsza. no nie chce dodać koniec i kropka.
as proszę Cię, zdjęcia mam wyłącznie w formacie jpg. rozmiary tak jak wyżej i niższe. nic nie jest napisane, po prostu nie dodaje i koniec i kropka. dodam, że tylko w profilu. próbowalam różne zdjęcia i nic.
Ja także mam problem z dodaniem zdjęcia, ale do przepisu. Zawsze robię fotki tym samym aparatem, zapisane w JPG i zmniejszone do rozmiaru 360x480. Wyskakuje komunikat : Niedozwolony format pliku! Dlaczego? Wcześniej wklejałam zdjęcia w większym formacie i nie było problemu (640x480)
chciałam zapytać jaki według administratora strony format zdjęcia jest odpowiedni? chcąc wstawić JPG WŻ-et odmawia współpracy pisząc o nieprawidlowym formacie? rozmiar malutki bo jakieś 230X180. do niedawna mogłam wstawiac chociaz takie fotki, teraz już żadnych.
Nie wiem o co to biega ale czasami i ja tak mam ,że nie mogę dodać zdjęcia,ale zdarza się to sparadycznie.Z linkami bywa podobnie-nie daje się aktywować,mimo kilku prób.Innym razem aktywują się bezproblemowo.
Witam mam problem z dodawaniem zdjęć do przepisu. Klikam na bibliotekę obrazów, ładuje a za chwilę wyskakuje, że brak nazwy obrazu, pomimo że ma nazwę i jest pusto... nic nie mogę dodać... jeśli to potrzebne korzystam z mozilli... Linków też nie mogę wstawiać ani na forum ani w komentarzach... Z góry dziękuję za pomoc
Twój obraz z dysku twardego ma nazwę, ale musisz jeszcze nazwę wprowadzic do biblioteki w prostokącik : nazwa obrazu (nad "przeglądaj") i dopiero zrób "dodaj" a następnie już z biblioteki robisz "wstaw"
Mozilla nie wstawia linków.
Jak nie wstawia jak wstawia. Korzystam z mozilli i już robię próbę : bułeczki drożdżowe z serem
no i co ?
Mozilla ma kaprysy raz wstawi a drugi raz nie chce.
jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby odmówiła współpracy ze mną. A już trochę lat tu jestem (od 2006r)
Zdjęcie już wstawiłam, dziękuję:)
a ja mam problem z dodaniem zdjęcia do profilu. zdjęcie ma rozmiar 640x480 pikseli a i mniejsze chciałam wkleić i też nic. przeglądarka firefox - najnowsza. no nie chce dodać koniec i kropka.
Co pisze? Zdjęcie ma być w formacie JPG
as proszę Cię, zdjęcia mam wyłącznie w formacie jpg. rozmiary tak jak wyżej i niższe. nic nie jest napisane, po prostu nie dodaje i koniec i kropka. dodam, że tylko w profilu. próbowalam różne zdjęcia i nic.
Ja także mam problem z dodaniem zdjęcia, ale do przepisu. Zawsze robię fotki tym samym aparatem, zapisane w JPG i zmniejszone do rozmiaru 360x480.
Wyskakuje komunikat : Niedozwolony format pliku!
Dlaczego? Wcześniej wklejałam zdjęcia w większym formacie i nie było problemu (640x480)
Ja też chciałam wstawić zdjęcia i nie mogę:(( coś sie chyba na stronce dzieje.
Teraz chciałam wstawić zdjęcie na forum. Robiłam tak jak zawsze i niedozwolony format zdjęcia. Mam operę i IE.
Mnie tez pokazuje niedozwolony format:( mam mozille firefox
szczęściary! u mnie nic nie pokazuje :/ dalej zdjęcia nie mogę wstawić. wszędzie się da tylko nie w profilu
chciałam zapytać jaki według administratora strony format zdjęcia jest odpowiedni? chcąc wstawić JPG WŻ-et odmawia współpracy pisząc o nieprawidlowym formacie? rozmiar malutki bo jakieś 230X180.
do niedawna mogłam wstawiac chociaz takie fotki, teraz już żadnych.
Przepis edytowałam, zdjęcie udało się dodać, jednak widać je dopiero po otwarciu przepisu.Na liście przepisów nie ma miniatury.
Nie wiem o co to biega ale czasami i ja tak mam ,że nie mogę dodać zdjęcia,ale zdarza się to sparadycznie.Z linkami bywa podobnie-nie daje się aktywować,mimo kilku prób.Innym razem aktywują się bezproblemowo.