Forum

Kuchenne porady

Pomysły i sposoby na dekoracje tortów - autor M.Weber

• Autor: Basiek23 Data: 2010-02-21 08:55:03

Hej strasznie mam chęc do kupienia tej ksiazki przez internet tylko nie wiem czy się opłaca , bo kosztuje 50 zła + wysyłka 35 zła( strasznie droga ta wysyłka) wiecie moze coś o tej ksiazce wiecej lub macie inne ksiazki o ozdabianiu tortów weselnych? i które polecacie a moze znacie lini do ksiazek które sa dostepne w internecie?

• Autor: jamajka Data: 2010-02-21 09:54:11

Wysyłka 35 zł ło matko to skąd ona idzie? 

• Autor: Dorotaxx Data: 2010-02-21 12:40:43

Użytkownik jamajka napisał w wiadomości:
    > Wysyłka 35 zł ło matko to skąd ona idzie?

Z Poznania :-)
    Sklep ,,Pan,, wysyła sprzęty DHL-em , dlatego jest tak drogo.
    Myślę,że gdyby paczki wysyłali pocztą , mieliby znacznie więcej klientów i zamówień.

• Autor: tikitaki Data: 2010-02-21 10:04:59

Faktycznie droga książka troche czytałam na jaj temat  - z opisu fajna. Poszukaj jej najpierw w ksiegarni moze jest dostepna( na allegro jej nie ma) Ja kupilam kiedys 2 ksiazki wysylkowo i zaluje nic ciekawego w nich nie ma Jak naprawde bedziesz jej uzywac to mozesz poszukac Ja pomysly czerpie z internetu lub podpatruje w cukierniach       Pozdrawiam

• Autor: bogdzia Data: 2010-02-21 12:06:24

Pomysły piękne mają też Panie na WŻ, podglądałam trochę i niektóre strojenia tortów są jak bajka. Zazdroszczę takich pomysłów, ale też motywuje mnie to do działania, bo też kilka imprez się szykuje i można błysnąć.

• Autor: Dorotaxx Data: 2010-02-21 12:37:41

Zerknij tu

http://tortolandia.freshsite.pl/dekorowanie-na-zawolanie/

Faktycznie cena przesyłki z Pan-u jest kosmiczna :-/ .

• Autor: Basiek23 Data: 2010-02-21 18:01:19

okurcze Doroto ale tutaj są siwtne torty i krok po proku pokazana jak robić ;-)

• Autor: Kluko Data: 2010-02-21 12:42:08

Czytałem o tej książce i też miałem chęć ją zamówić. Podejrzewam, że może znajdziesz tam dobre wskazówki i techniki przy zdobieniu trortów w stylu angielskim. Dużo możesz się też nauczyć tutaj na Wż! Inspiracje i wzory znajdziesz też w internecie. Ja z tańszych książek polecam: "Podstawy dekorowania ciast" Rachel Brown (dla początkujących w sumie, ale też dużo ciekawych wskazówek).
    A jeśli chodzi o tą przesyłkę, to radziłabym zamówić od razu więcej rzeczy, np jakieś wykrawaczki, barwniki czy foremki patchworkowe. Zawsze można jechać osobiście do Poznania:) O ile ktoś mieszka niezbyt daleko....

• Autor: anneau Data: 2010-02-21 14:33:27

za tę cenę mozna znaleźć naprawdę sporo innych książek. wysyłka kosnicznie droga. Znam PAN-a. Ale warto rozejrzeć się za tańszymi wersjami.

• Autor: anneau Data: 2010-02-21 14:39:50

polecam np. tę - pozyczyłam ją sobie w bibliotece jakiś czas temu. Na allegro można kupić za niecałe 60 zł (w tym wysyłka)

http://www.aledobre.pl/5258,50_kolorowych_tortow_poznaj_styl_angielski_Debbie_Brown.html

• Autor: adnaw Data: 2010-02-22 00:04:47

Witam! a oto ciekawa stronka z filmikami:)
    http://www.youtube.com/watch?v=ZsmnkezYsP8&feature=related

Przejdź do pełnej wersji serwisu