Ślicznie wyglądają te jajka, takie misterne i kolorowe. Tymi łuskami nieco przypominają szyszki modrzewia. Sama chciałabym mieć takie wielkanocne ozdoby, ale niestety nie potrafię czegoś takiego zrobić, a i w sprzedaży nie widziałam. Bardzo, bardzo mi się podobają.
Moje pierwsze też były nie do końca dopracowane ale przy następnych będzie coraz lepiej.Nie wiem jaki kupiłaś sobie szpilki ,bo nie wszędzie są takie krótkie .Ja używam takich 1 cm i dużo łatwiej się robi.Pozdrawiam i zachęcam do dalszej pracy.Myślę że podzielisz się nowymi wzorami.
Witam. Właśnie szpilki mam te długie bo nie ma tych krótkich, ale się nie poddam. Wciągnęło mnie. Myślę, że może po n-tej pisance dojdę do wprawy, chociaż trochę brakuje mi czasu. A to moja ostatnia pisanka.Pozdrawiam. .
Też fajna masz racje że to wciąga ,a w sklepach tyle kolorów tasiemek że nie wiadomo które kupić.Przy okazji jak będziesz kupowała tasiemki to nie kupuj tych miękkich bo gorzej się robi i nie wychodzą takie ładne.
Może jeszcze wcześnie ,ale ja już zaczęłam robić wielkanocne jajka.Oto kilka moich przykładów:
To jeszcze podziel się informacjami jak te cacka robisz
Śliczne ! Może mały kurs jak ozdobić tak pięknie pisanki ? Pozdrawiam !
Ślicznie wyglądają te jajka, takie misterne i kolorowe. Tymi łuskami nieco przypominają szyszki modrzewia. Sama chciałabym mieć takie wielkanocne ozdoby, ale niestety nie potrafię czegoś takiego zrobić, a i w sprzedaży nie widziałam. Bardzo, bardzo mi się podobają.
Cudne! Niesamowite!
przepiękne! jak to robisz?
Ojej jakie śliczne,chyba złoże u Ciebie zamówienie....hehehe
Śliczne. Jak się robi takie wielkanocne jajka???
Ślicznie wyglądają.
Prześliczne ja też bym prosiła o mały kursik
Jakie cudeńka,tez bym chciała takie umieć zrobić.
poprostu super gratuluje talentu:)
Jak zrobić tu jest link.Cieszę się że się podobająhttp://swiatpasji.pl/kreatywny/%20jajka-ala-karczoch/.Zachęcam do pracy.Jajka kupuję w pasmanterii.
ciemna magia taka robota dla mnie :):):)
http://swiatpasji.pl/kreatywny/%20jajka-ala-karczoch link aktywny
Śliczne.Praca wymagająca cierpliwości,więc jak dla mnie,wcale nie za wcześnie.
Cudowne!!!
dziękuję za miłe słowa
Cuuuuuuuudo .....to malo powiedziane.Gratuluję pomysłu i cierpliwości.
Super . Twoje prace zainspirowały mnie i oto moja pierwsza pisanka, jeszcze nie tak perfekcyjna jak twoje, ale udało się.
Moje pierwsze też były nie do końca dopracowane ale przy następnych będzie coraz lepiej.Nie wiem jaki kupiłaś sobie szpilki ,bo nie wszędzie są takie krótkie .Ja używam takich 1 cm i dużo łatwiej się robi.Pozdrawiam i zachęcam do dalszej pracy.Myślę że podzielisz się nowymi wzorami.
Witam. Właśnie szpilki mam te długie bo nie ma tych krótkich, ale się nie poddam. Wciągnęło mnie. Myślę, że może po n-tej pisance dojdę do wprawy, chociaż trochę brakuje mi czasu. A to moja ostatnia pisanka.Pozdrawiam.
.
Też fajna masz racje że to wciąga ,a w sklepach tyle kolorów tasiemek że nie wiadomo które kupić.Przy okazji jak będziesz kupowała tasiemki to nie kupuj tych miękkich bo gorzej się robi i nie wychodzą takie ładne.
Śliczniutkie jajeczka.