Szukam sprawdzonego przepisu na piwo Mój mąż kupił chmiel jęczmień i zrobił już piwo ale jakos nam nie smakuje strasznie wodniste moze ktos ma sprawdzony przepis na piwo Z gory dziekuje
anula 86 ma przepis na nie piwo! zero chmielu a ile ubawu:) sama się uśmiałam.Przepraszam że nie pomogę ale nie natknęłam się na żaden inny.Pozdrawiam.
Podam ci niezawodny spsób na piwo 100% pyszne !! Wybierz sobie browar .. zrób miejsce w bagazniku i ..siegnij po buteleczki z półeczki !! Satysfakcja .. gwarantowana .. ! Po co utrudniac sobie zycie .... ))))) Pozdrawiam !!
Szukam sprawdzonego przepisu na piwo Mój mąż kupił chmiel jęczmień i zrobił już piwo ale jakos nam nie smakuje strasznie wodniste moze ktos ma sprawdzony przepis na piwo Z gory dziekuje
Podam ci niezawodny spsób na piwo 100% pyszne !! Wybierz sobie browar .. zrób miejsce w bagazniku i ..siegnij po buteleczki z półeczki !!
! Po co utrudniac sobie zycie .... ))))) Pozdrawiam !!
Satysfakcja .. gwarantowana ..
My lubimy sobie troche to zycie utrudnic lepsza jest satysfakcja jak sie zrobi cos samemu Robimy juz wino jest naprawde przepyszne
Są strony internetowe opisujące co i jak. Poszukaj. Warzenie piwa w domu staje się coraz bardziej popularne.
Wasnie z takiej strony korzystalismy (troche nie wyszlo) myslalam ze ktos ma juz sprawdzony przepis
Mam ksiązke w PDF- Domowe Piwa Cydry Wina Nalewki Likiery Kremy, mogę wysłac na maila . Przepisów na piwa jest dużo.
Witaj. Zajrzyj na wikipedia.pl , pamiętam że widziałem tam dokładny opis procesu i trochę odnośników