Mam pytanko, mianowicie - czy w ,,moich przepisach'' tzw. przepis dnia zakrywa waszą ramkę z informacjami o danym przepise? (mi 2 przepisy zakrywa),a w ogóle macie takie coś na swojej liście przepisów ?, dzięki za odpowiedź.
Użytkownik jolcia2992 napisał w wiadomości: > Ja też tak mam Aha, tzn. nie jestem sama, moim zdaniem to ,,przepis dnia'' nie powinien się znajdować w ,,moich przepisach'' jakoś tam nie pasuje, w przepisach ogólnych to OK.
Użytkownik Beata500 napisał w wiadomości: > Ja nie mam. ,,Przepis dnia'', wtedy zasłania ramkę, gdy jest ona dość duża (tzn. kiedy jest długa nazwa przepisu, tak jest u mnie, to wchodzi pod ,,przepis dnia'').
Użytkownik Beata500 napisał w wiadomości: > O jużchyba rozumiem.To pokazuje się wtedy,gdy już klikniesz na dany > przepis.Nie na liście "moich przepisów"? Wejdziesz w ,,moje przepisy'' i widnieje po prawej w stronie w górnym rogu, a jak najedziesz myszką na przepis to ukazuje się ramka i czasem ten ,,przepis dnia' 'zakrywą ową ramkę. (zaznaczam, że w większości nie).
Mam pytanko, mianowicie - czy w ,,moich przepisach'' tzw. przepis dnia zakrywa waszą ramkę z informacjami o danym przepise? (mi 2 przepisy zakrywa),a w ogóle macie takie coś na swojej liście przepisów ?, dzięki za odpowiedź.
Mi dzieje się to samo:) Wyjątek stanowią tylko przepisy bez zdjęć. F5 nie pomaga:)
U mnie to samo
Ja też tak mam
Użytkownik jolcia2992 napisał w wiadomości:
> Ja też tak mam
Aha, tzn. nie jestem sama, moim zdaniem to ,,przepis dnia'' nie powinien się znajdować w ,,moich przepisach'' jakoś tam nie pasuje, w przepisach ogólnych to OK.
U mnie też jest, ale niczego nie zasłania.
Ja nie mam.
Użytkownik Beata500 napisał w wiadomości:
> Ja nie mam.
,,Przepis dnia'', wtedy zasłania ramkę, gdy jest ona dość duża (tzn. kiedy jest długa nazwa przepisu, tak jest u mnie, to wchodzi pod ,,przepis dnia'').
O jużchyba rozumiem.To pokazuje się wtedy,gdy już klikniesz na dany przepis.Nie na liście "moich przepisów"?
Użytkownik Beata500 napisał w wiadomości:
> O jużchyba rozumiem.To pokazuje się wtedy,gdy już klikniesz na dany
> przepis.Nie na liście "moich przepisów"?
Wejdziesz w ,,moje przepisy'' i widnieje po prawej w stronie w górnym rogu, a jak najedziesz myszką na przepis to ukazuje się ramka i czasem ten ,,przepis dnia' 'zakrywą ową ramkę. (zaznaczam, że w większości nie).
W moich przepisać zasłania tylko te , przepisy, do których mam zdjęcia. Jeśli przepis nie ma zdjęcia to danie dnia go nie zasłania:)