Dodawanie przepisów do ulubionych to jest pomyłka, ja sobie ciekawe przepisy drukuje bo juz nie raz się przekonałam jak potrzebowałam że ich wcięło :-)
Wczoraj chciałam koleżance pomóc i znaleźć ten przepis ale było jeszcze dużo jej przepisów ale tego jednego nie było. Dziś jak inna koleżanka pisze przepisów już nie ma żadnych.
Przeczytalam powyzsze posty. Szkoda, ze mania od nas uciekla i zabarla przepisy tak bez ostrzezenia, czy tez juz nawet bez pozegnania... Ciekawe dlaczego? Czy ktos jej zalazl za skore?
Użytkownik słodki buraczek napisał w wiadomości: > Przeczytalam powyzsze posty. Szkoda, ze mania od nas uciekla i zabarla > przepisy tak bez ostrzezenia, czy tez juz nawet bez pozegnania... Ciekawe > dlaczego? Czy ktos jej zalazl za skore?
Mam nadzieje ze nic takiego nie mialo miejsca mania zawsze byla chwalona i miala same super pozytywne komentarze Dlatego bardzo mnie dziwi ze zlikwidowala swoje przepisy i rostala sie z nami bez pozegnania Maniu nieladnie
Czy może ktoś wie, gdzie jest przepis na masę do ozdoby tortu mani23 ??
właśnie!!!
szukałam go dzisiaj bo był mi baaaardzo potrzebny i nic! nigdzie widu ani słychu;(
A pisałyście na priw. do autorki? Może robiła jakieś poprawki a potem zapomniała udostępnić...?
Dodawanie przepisów do ulubionych to jest pomyłka, ja sobie ciekawe przepisy drukuje bo juz nie raz się przekonałam jak potrzebowałam że ich wcięło :-)
Robię dokładnie tak samo. Przepis do ulubionych i jak najszybciej drukuję go. Nigdy nie wiadomo, kiedy i dlaczego przepis zniknie.
mania23 ukryla badz usunela wszystkie swe przepisy... Maniu jestes tutaj? Patrz dziewczyny Cie szukaja...
Hm...może ja się mylę, ale jeszcze wczoraj widziałam jakieś przepisy tej autorki.
W takim razie uciekam się do podstępu i podaję link do przepisu na masę. Nie wiem jak długo bedzie aktywny więc trzeba się pospieszyć i lepiej go wydrukowac lub przepisać. Proszę: http://209.85.135.132/search?q=cache:GvuBGZL2BvAJ:wielkiezarcie.com/recipe46044.html+mania23+masa+do+ozdoby+wielkie+%C5%BCarcie&cd=1&hl=pl&ct=clnk&client=opera
Wczoraj chciałam koleżance pomóc i znaleźć ten przepis ale było jeszcze dużo jej przepisów ale tego jednego nie było. Dziś jak inna koleżanka pisze przepisów już nie ma żadnych.
Mania swoje przepisy ( niewiem czy wszystkie )przeniosła na stronkę garnek jako mania99.
rzeczywiście wczoraj były jeszcze inne przepisy a dzisiaj nic!
Smakosia dzięki za link - wydrukowane, schowane żeby nie zginęło;)
Przeczytalam powyzsze posty. Szkoda, ze mania od nas uciekla i zabarla przepisy tak bez ostrzezenia, czy tez juz nawet bez pozegnania... Ciekawe dlaczego? Czy ktos jej zalazl za skore?
Użytkownik słodki buraczek napisał w wiadomości:
> Przeczytalam powyzsze posty. Szkoda, ze mania od nas uciekla i zabarla
> przepisy tak bez ostrzezenia, czy tez juz nawet bez pozegnania... Ciekawe
> dlaczego? Czy ktos jej zalazl za skore?
Mam nadzieje ze nic takiego nie mialo miejsca
mania zawsze byla chwalona i miala same super pozytywne komentarze
Dlatego bardzo mnie dziwi ze zlikwidowala swoje przepisy i
rostala sie z nami bez pozegnania
Maniu nieladnie