Drogi Żarłoczki pisze prcae magisterską z dydyaktyki matematyki.Przeprowadziłam badania w szkole gimnazjalnej(tzn test sprawdzający) i teraz pora dokonac analizy badania. Czy pisał ktoś może cos podobnego i moze podzielić się jakimiś fragmentami które pozwoliły by mi na wzór coś takiego napisać?? bede bardzo wdzięczna.... Pozdrawiam
Witam. Pisałam pracę i również analizowałam wyniki - jednak z zupełnie innej dziedziny nauki. Najlepiej wybierz sama metodę, która Ci będzie najbardziej odpowiadała. Są tez rozne ksiązki na ten temat. Przykro, że nie pomogę jednak wierze, że dasz radę, pozdrawiam
hej pisałam prace licencjacka z uzaleznienia od internetu studnetów, robiłam ankiete jak forme ty zastosowałes / łas ?? mozesz to troszke opisac wiecej ?? analiza ankiet nie jest prosta sprawa w razie potrzeb pomoge :) tzn pomarudze kolezance ona robi analizy ankiet chyba bodajze w statistice, ja zajmuje sie układami orotogonalnymi i anova oraz testem Duncana a .. u ciebie to tak niekoniecznie sie sprawdzi
Drogi Żarłoczki pisze prcae magisterską z dydyaktyki matematyki.Przeprowadziłam badania w szkole gimnazjalnej(tzn test sprawdzający) i teraz pora dokonac analizy badania. Czy pisał ktoś może cos podobnego i moze podzielić się jakimiś fragmentami które pozwoliły by mi na wzór coś takiego napisać?? bede bardzo wdzięczna.... Pozdrawiam
Witam. Pisałam pracę i również analizowałam wyniki - jednak z zupełnie innej dziedziny nauki. Najlepiej wybierz sama metodę, która Ci będzie najbardziej odpowiadała. Są tez rozne ksiązki na ten temat. Przykro, że nie pomogę jednak wierze, że dasz radę, pozdrawiam
hej
pisałam prace licencjacka z uzaleznienia od internetu studnetów, robiłam ankiete jak forme ty zastosowałes / łas ?? mozesz to troszke opisac wiecej ??
analiza ankiet nie jest prosta sprawa
w razie potrzeb pomoge :) tzn pomarudze kolezance ona robi analizy ankiet chyba bodajze w statistice, ja zajmuje sie układami orotogonalnymi i anova oraz testem Duncana a .. u ciebie to tak niekoniecznie sie sprawdzi