Ja się nie popłakałam, ale wrzasnęłam sobie na wyjcu - nie macie pojęcia, jak się ucieszyłam, że Pampas zrobił ten mechanizm - to z niego dowiedziałam się o złooooocie, a nie z telewizji. Pół Polski jutro będzie miało kaca, hehe
Na to konto z Naczelną moją Wiedźmą pestkówka poszła w ruch ...i potem wiśniowa...teraz orzechowo miętowa SSSSSSSSIIIIIIIIIIIIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP........ Może brąz jeszcze dziewczyn będzie................
Zwariował, najnomalniej w świecie z wariował. Oczywiście przeczytałam "z Parówką" zamiast pestkówką i... przeraziłam się. Może będzie :) Ale jeśli nie będzie i tak radość narodowa nie będzie miała granic :) Ciekawe, czy znów się szykuje jakiś obiad u prezydenta - może jakaś kaczka pieczona, kurczę blade, hihihii
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości: > Zwariował, najnomalniej w świecie z wariował.Oczywiście przeczytałam "z > Parówką" zamiast pestkówką i... przeraziłam się.Może > będzie :) Ale jeśli nie będzie i tak radość narodowa nie będzie miała > granic :) Ciekawe, czy znów się szykuje jakiś obiad u prezydenta - > może jakaś kaczka pieczona, kurczę blade, hihihii
Mam dobrą pamięć, niedawno pisałaś że parowka została zjedzona, ...pomyslałem, że napisałaś błędnie o Parówie, jednak zyje to dobtrze. Może kiedyś bedę miał okazję ją zobaczyć. Kaczki jej nie dam, kurcze blade ale z piórkiem(!) może da się załatwić. Na obiad u prezydenta, może kamery wjadą , ale w TV będzie już ocenzurowane (z napisem pod symbolem programu: "na żywo") transmisja z obiadu u przezydenta ...o godz 20;00
Nie płakałam się , ale łezka się zakręciła, sledziliśmy z "połwkiem" całą trasę , i gdyby nie miała tego złota to bym się pobeczała... BRAWO Justynko!!!!!!!!!!!!!!!!! jesteś wielka!!!!!!!!!!!
Obiecaj, że przy każdej większej imprezie międzynarodowej będziesz zakładał takie wątki!!! Ogłaszam Cię nieoficjalną polską maskotką olimpijską!!! Medalowy wątek :) kto by pomyślał :)
Użytkownik till napisał w wiadomości: > Obiecaj, że przy każdej większej imprezie międzynarodowej będziesz > zakładał takie wątki!!! Ogłaszam Cię nieoficjalną polską maskotką > olimpijską!!! Medalowy wątek :) kto by pomyślał :)
Dziś mam jeszcze jedno święto, nasze gorzowskie koszykarki: AZS-PWSZ wygrały mecz ligowy z AZS Poznań 107:48 , prosto z hali jechałem do domu na olimpiadę, a po drodze ... naprawiłem znajomemu cieknący kran , a dodatkowo musiałem do NOMI pojechać po uszczelkę bo takiej akurat w rezerwie nie miałem ...
Cieszę się strasznie :) Przełaczyłam tefałke akurat na finisz... aż mnie zatkało :), zaczęłam krzyczeć :) i słyszłam, ze osiedle tez krzyczało... :) Luby sie dusił łzami...
A teraz jeszcze czytam, zę brazowy medal jest...
Super!!!!
trochę się czuję, jakby moje były te medale ;) szczególnie ten złoty ;)
Justyna Kowalczyk jest wielka! Justyna Kowalczyk jest cudowna!Co za wola walki! Wspaniała! Pokazala co to znaczy ciężka praca i wiara w zwycięstwo do końca! Jaki to wspaniały zespół tworzą z trenerem Wieretelnym i serwismenami! Mazurek Dąbrowskiego ma być grany o 4 05, nastawiam budzik.
Ja nie popłakałam się jak Kazik45, ale bardzo, a bardzo się cieszyłam. Okazało się, że Justyna bez leków na astmę radzi sobie wspaniale. Nikt nie wspominał o pozostałych dziewczynach, a przecież spisały się dobrze. To nasza nadzieja na przyszłość i koniec dominacji Rosjanek, Niemek. O Norweżkach nie wspominam, bo one rodzą się z nartami.
Poppłakałem sie, stary chłop, jak dziecko...
JUSTYNA KOWALCZYK.... 30 Kkm ....
Starym chłopem nie jestem, ale też się popłakałam :))))))
Ja się nie popłakałam, ale wrzasnęłam sobie na wyjcu - nie macie pojęcia, jak się ucieszyłam, że Pampas zrobił ten mechanizm - to z niego dowiedziałam się o złooooocie, a nie z telewizji.
Pół Polski jutro będzie miało kaca, hehe
Jak pół Polski będzie jutro miało kaca to Policja powinna zrobić kierowcom trzeźwy poranek w Poniedziałek.
Na to konto z Naczelną moją Wiedźmą pestkówka poszła w ruch ...i potem wiśniowa...teraz orzechowo miętowa
SSSSSSSSIIIIIIIIIIIIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP........
Może brąz jeszcze dziewczyn będzie................
Zwariował, najnomalniej w świecie z wariował.
Oczywiście przeczytałam "z Parówką" zamiast pestkówką i... przeraziłam się.
Może będzie :) Ale jeśli nie będzie i tak radość narodowa nie będzie miała granic :)
Ciekawe, czy znów się szykuje jakiś obiad u prezydenta - może jakaś kaczka pieczona, kurczę blade, hihihii
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości:
> Zwariował, najnomalniej w świecie z wariował.Oczywiście przeczytałam "z
> Parówką" zamiast pestkówką i... przeraziłam się.Może
> będzie :) Ale jeśli nie będzie i tak radość narodowa nie będzie miała
> granic :) Ciekawe, czy znów się szykuje jakiś obiad u prezydenta -
> może jakaś kaczka pieczona, kurczę blade, hihihii
Mam dobrą pamięć, niedawno pisałaś że parowka została zjedzona, ...pomyslałem, że napisałaś błędnie o Parówie, jednak zyje to dobtrze. Może kiedyś bedę miał okazję ją zobaczyć. Kaczki jej nie dam, kurcze blade ale z piórkiem(!) może da się załatwić.
Na obiad u prezydenta, może kamery wjadą , ale w TV będzie już ocenzurowane (z napisem pod symbolem programu: "na żywo") transmisja z obiadu u przezydenta ...o godz 20;00
Brawo Justyna!!!
SIUP!!!
Justysia pokazała, że żadne wspomagacze nie mają szans z hartem ducha i rewelacyjną formą.
Prawie zeszłam na ostatnich metrach ...:)))))
Zuch dziewczyna i przekozak !!
Aż bałam się myśleć , co by było , gdyby przegrała ...
Nie płakałam się , ale łezka się zakręciła, sledziliśmy z "połwkiem" całą trasę , i gdyby nie miała tego złota to bym się pobeczała... BRAWO Justynko!!!!!!!!!!!!!!!!! jesteś wielka!!!!!!!!!!!
BBBBBBBBBBBBRRRRRRRRĄĄĄĄĄĄĄĄĄZZZZZZZZZZZZZZZ MMMMMMMAMY TEŻŻŻŻŻ
SIIIIIIIIIIUUUUUUUUUUUUUUUU_PPP wygraaaały z amerykankami o 1,57 sek
Mamy brąz w drużynówce panczenistek!!! Fantastyczne dziewczyny :DDDDDDDDDDDDD
Rany zawału dostane! :D
ale emocje:)))))))))))))))))))))))))))
W półfinale miały czas na złoto!!!
No ja dzisiaj już nie mam skali żeby mierzyć swój puls..., tyle emocji...BRAWO dla naszych sportowców !
Użytkownik lenka075 napisał w wiadomości:
> No ja dzisiaj już nie mam skali żeby mierzyć swój puls..., tyle
> emocji...BRAWO dla naszych sportowców !
No u mnie cisnienie 118/66 puls67 czyli (jak mawiają medycy) wprost "podręcznikowe".
Kurcze, a u mnie 134/86, a puls 103 i to teraz, już po jakiś czas po złocie i brązie.
Obiecaj, że przy każdej większej imprezie międzynarodowej będziesz zakładał takie wątki!!!
Ogłaszam Cię nieoficjalną polską maskotką olimpijską!!!
Medalowy wątek :) kto by pomyślał :)
Użytkownik till napisał w wiadomości:
> Obiecaj, że przy każdej większej imprezie międzynarodowej będziesz
> zakładał takie wątki!!! Ogłaszam Cię nieoficjalną polską maskotką
> olimpijską!!! Medalowy wątek :) kto by pomyślał :)
Dziś mam jeszcze jedno święto, nasze gorzowskie koszykarki: AZS-PWSZ wygrały mecz ligowy z AZS Poznań 107:48 , prosto z hali jechałem do domu na olimpiadę, a po drodze ... naprawiłem znajomemu cieknący kran , a dodatkowo musiałem do NOMI pojechać po uszczelkę bo takiej akurat w rezerwie nie miałem ...
Przyjęty na maskotkę przez aklamację. Niech żyje!!!
A to już jest prawdziwy szok !!!
Coś niesamowicie wspaniałego :)))
Cieszę się strasznie :)
Przełaczyłam tefałke akurat na finisz... aż mnie zatkało :), zaczęłam krzyczeć :) i słyszłam, ze osiedle tez krzyczało... :)
Luby sie dusił łzami...
A teraz jeszcze czytam, zę brazowy medal jest...
Super!!!!
trochę się czuję, jakby moje były te medale ;) szczególnie ten złoty ;)
Jóźwik jako komentator sprawdził się w 100%......"jeeeeest, jeeest, zrobiła to!!!!"....
Justyna Kowalczyk jest wielka! Justyna Kowalczyk jest cudowna!Co za wola walki! Wspaniała! Pokazala co to znaczy ciężka praca i wiara w zwycięstwo do końca! Jaki to wspaniały zespół tworzą z trenerem Wieretelnym i serwismenami!
Mazurek Dąbrowskiego ma być grany o 4 05, nastawiam budzik.
Znów powiało optymizmem :-))) Wzruszenie i wielka radość.
A wiecie, że czekaliśmy aż 38 lat na "złoto" na igrzyskach?
U nas cała rodzina dopingowała Justynie. Córki skakały na łóżku i wołały Justysia, Justysia.....
Oczywiście łzy wzruszenia też były.
Oj ja tez się poplakalam.Super,już nie będzie ze Polacy nic nie potrafią.
Kiedy Justyna Kowalczyk wbiegła na metę było "jest!, jest!" i z wrażenia podskoczyłam na łóżku, a za chwilę pojawiły sie łzy wzruszenia....
Ja nie popłakałam się jak Kazik45, ale bardzo, a bardzo się cieszyłam. Okazało się, że Justyna bez leków na astmę radzi sobie wspaniale. Nikt nie wspominał o pozostałych dziewczynach, a przecież spisały się dobrze. To nasza nadzieja na przyszłość i koniec dominacji Rosjanek, Niemek. O Norweżkach nie wspominam, bo one rodzą się z nartami.