Dzień dobry!! Jak w temacie chciałam się z wami podzielić moją wielką radością. Oto moja córeczka Emilka-przyszła na świat 09.02 poprzez cesarskie cięcie.Teraz mój cały świat kręci się wokół niej:)) Myślałam, że starszy syn będzie troche zazdrosny ale jak widać dla niego to też duża radość i z dumą powtarza, że jest starszym bratem;)
Gratulacje dla rodziców. Ślicznej kruszynce,mamusi i całej szczęśliwej rodzince życzę dużo zdrowia. Niech malutka szybko i zdrowo rośnie. Pozdrawiam serdecznie.
Użytkownik anboku napisał w wiadomości: > Dzień dobry!! Jak w temacie chciałam się z wami podzielić moją wielką > radością. Oto moja córeczka Emilka-przyszła na świat 09.02 > poprzez cesarskie cięcie.Terz mój cały świat kręci się > wokół niej:)) Myślałam, że starszy syn będzie troche > zazdrosny ale jak widać dla niego to też duża radość i z dumą powtarza, > że jest starszym bratem;)
Witaj:)
Serdecznie gratuluję!!! Sliczne dzieciaczki masz, a najwazniejsze że zdrowe:) Ja juz też za kilka miesięcy drugi raz będe mamą:)
Dzień dobry!! Jak w temacie chciałam się z wami podzielić moją wielką radością. Oto moja córeczka Emilka-przyszła na świat 09.02 poprzez cesarskie cięcie.Teraz mój cały świat kręci się wokół niej:)) Myślałam, że starszy syn będzie troche zazdrosny ale jak widać dla niego to też duża radość i z dumą powtarza, że jest starszym bratem;)
Jaka słodziutka! Gratuluje
Gratulacje dla rodziców. Ślicznej kruszynce,mamusi i całej szczęśliwej rodzince życzę dużo zdrowia.
Niech malutka szybko i zdrowo rośnie. Pozdrawiam serdecznie.
Gratuluje ślicznego aniołka! Aż mozna sie zapatrzeć:) Dużo zdrówka i szczęścia życzę
Śliczne dzieciaczki! Niech rosną zdrowe i szczęśliwe...
Gratuluję ślicznej córeczki !!!
Jest śliczna.Gratuluję Mamusiu
Gratuluję
Gratulacje i życzę dużo zdrówka dla całej rodziny!!!
Gratuluje! Życzę dużo zdrowia Twoim dzieciaczkom!
Śliczna!!! gartulacje!!!
Gratuluje,sliczna parka:)
A tu moj 13-sto miesieczny Miloszek
Śliczny chłopczyk!!
kiedy moja będzie taka duża...
Miłoszek wygląda uroczo. Aż chce się go przytulić. Gratuluję Mamusiu
gratuluje jest sliczna ja tez mam takie malenstwo w domu tylko troche starsze bo ma 4 miesiace
Użytkownik anboku napisał w wiadomości:
> Dzień dobry!! Jak w temacie chciałam się z wami podzielić moją wielką
> radością. Oto moja córeczka Emilka-przyszła na świat 09.02
> poprzez cesarskie cięcie.Terz mój cały świat kręci się
> wokół niej:)) Myślałam, że starszy syn będzie troche
> zazdrosny ale jak widać dla niego to też duża radość i z dumą powtarza,
> że jest starszym bratem;)
Witaj:)
Serdecznie gratuluję!!! Sliczne dzieciaczki masz, a najwazniejsze że zdrowe:)
Ja juz też za kilka miesięcy drugi raz będe mamą:)
Pozdrawiam
Gratuluje slicznej coreczki :)))
Gratulacje, Masz piękne dzieci i masz sie Czym chwalić.
Dziękuje wszystkim za miłe słowa! Pozdrawiam serdecznie!!!!
Jaka ona śliczna!!!! Gratuluję szczęśliwym rodzicom no i bratu oczywiście :)
Rety, jaka słodka! Śliczna dziewczynka, nie dziwię się, że mamusia pęka z dumy :) Pozdrawiam serdecznie mamusię i dzieciaczki !
Gratuluję prześlicznej córeczki!!! A to mi rośnie synowa, mój Krzyś równiutko 4 miesiące starszy od Emilki:)))) Pozdrawiamy serdecznie:)
Enka, ale Krzysiu się zmienił! Świetny chłopak! Czyżby był podobny do Ciebie?
Prześliczna dziewuszka!!!!
Najlepsze życzonka na I miesiączek...
Naprawdę śliczne oczęta!!!
Szczere gratulacje! Masz urocze dzieci więc chwal się ile wlezie, bo masz czym Niech kruszynka zdrowo rośnie.
Ps. No proszę - mam imienniczkę
Niech się zdrowo chowa ;)