udało mi się zalogować a strona jest świetna przepisy raczej proste i zachęcają do gotowania i pieczeniamam nadzieję że tak będzie dalej i z chęcią będę wchodziła na WŻ pozdrawiam wszystkich miłośników gotowania i objadania się:)
Witamy witamy do gotowania zachęcamytu masę przepisów mamya jeśli coś nam się nie udajena forum porade każdy chętnie daje
Witam,ja tez jestem zalogowana dopiero od paru dni i uwazam,ze strona WZ jest super:)
Witam !!!
Witaj i gotuj razem z nami !!!
Witaj , forum super, czat z fajnymi ludzmi i przepisy swietne - wszystko to TU na WŻ.
WESOLEGO GOTOWANIA :)
Czesc.Przepisow jest mnostwo; znajdziesz posrod nich rowniez i te trudniejsze, i trudne.A ze strona jest swietna - to sie zgadza :-)
Witam serdecznie !!
Witaj!
udało mi się zalogować a strona jest świetna przepisy raczej proste i zachęcają do gotowania i pieczeniamam nadzieję że tak będzie dalej i z chęcią będę wchodziła na WŻ pozdrawiam wszystkich miłośników gotowania i objadania się:)
Witamy witamy do gotowania zachęcamy
tu masę przepisów mamy
a jeśli coś nam się nie udaje
na forum porade każdy chętnie daje
Witam,ja tez jestem zalogowana dopiero od paru dni i uwazam,ze strona WZ jest super:)
Witam !!!
Witaj i gotuj razem z nami !!!
Witaj , forum super, czat z fajnymi ludzmi i przepisy swietne - wszystko to TU na WŻ.
WESOLEGO GOTOWANIA :)
Czesc.
Przepisow jest mnostwo; znajdziesz posrod nich rowniez i te trudniejsze, i trudne.
A ze strona jest swietna - to sie zgadza :-)
Witam serdecznie !!
Witaj!