Od momentu wprowadzenia nowej grafiki (chodzi mi szczególnie o "danie dnia"), denerwuje mnie, że ta reklama dnia pokazuje się nawet jak podglądam swoje przepisy. Zasłania mi podgląd. Czy można zrobić tak, aby "danie dnia" było widoczne tylko na stronie głównej?
Przepraszam, ale nie można, chyba że przejmiecie na siebie comiesięcznie utrzymanie łącza i serwera, a sumy są niebagatelne. Jeśli chcecie, aby Wielkie Żarcie nadal istniało, oczekiwania reklamodawcy muszą zostać spełnione. Czy naprawdę nie zwróciliście uwagi, że na tym portalu reklam jest jakieś 4 razy mniej niż na innych zupełnie nieczytelnych stronach? Przykro mi, że komuś przeszkadza jeden kwadrat z reklamą, ale tak być musi.
Pomijam już zupełnie fakt, że kwadrat z daniem dnia NIE zasłania podglądu. Siedzi sobie grzecznie z boku i tyle.
Wiem, że musi być ta reklama i się do niej przyzwyczaiłam. Przeszkadza mi tylko 1 rzecz: jak jestem na liście przepisów i najadę myszka na przepis by zobaczyć dane; autor, ilość komentarzy, ilość w ulubionych to w ostatnim rzędzie nie widzę tych informacji bo są pod reklama. Gdyby to okienko pokazywało się na reklamie a nie za nią to w niczym by nie przeszkadzało. Reklamodawca by też dużo nie stracił bo reklama przysłonięta by była tylko na parę sekund czyli na czas najechania na przepis myszką.
Użytkownik as napisał w wiadomości: > Wiem, że musi być ta reklama i się do niej przyzwyczaiłam. Przeszkadza mi > tylko 1 rzecz: jak jestem na liście przepisów i najadę myszka na > przepis by zobaczyć dane; autor, ilość komentarzy, ilość w ulubionych to > w ostatnim rzędzie nie widzę tych informacji bo są pod reklama. Gdyby to > okienko pokazywało się na reklamie a nie za nią to w niczym by nie > przeszkadzało. Reklamodawca by też dużo nie stracił bo reklama > przysłonięta by była tylko na parę sekund czyli na czas najechania na > przepis myszką. > to mam na myśli: > DOKŁADNIE O TO CHODZI!
Jeszcze jedna ciekawą rzecz zobaczyłam: Jestem zalogowana, klikam w danie dnia i w tym przepisie jestem już niezalogowana. jak kliknę zaloguj to pisze, że jestem zalogowana. Jednak magiczne F5 pomaga:)
Popieram! Okienko dania dnia zakrywa dane dotyczące swoich oraz ulubionych potraw! Naprawdę!!! Do reklam potrafię się przyzwyczaić choć zdarzają się reklamy np. z "domeny" które wrednie i bardzo wkurzająco uciekają przed kursorem!!! Moi znajomi gdy polecam im portal WŻ, po kilku dniach stwierdzają że nie wchodzą na tą stronę bo reklamy sa bardzo uciążliwe. I ja się zgadzam...
O kurczę, strasznie Was przepraszam - rzeczywiście jakieś cuda na kiju. Bardzo proszę o podanie wersji dokładnych przeglądarek, z jakich korzystacie oraz ewentualnych komunikatów obłędach, jeśli się wyświetlają na dole strony.
Podłączę się częściowo w tym temacie: dlaczego nie mogę otworzyć przepisu dnia? (najnowszy Firefox) i dlaczego nie mogę wyłączyć reklamy lotto (jak akurat jest) - z nią są największe problemy usadawia się na środku ekranu i nijak nie można jej się pozbyć.
Ja przepis dnia otwieram normalnie tylko robię się niezalogowana. Muszę odświeżyć stronę i dopiero wtedy jestem zalogowana. Reklamy lotto nie mam a jak miałam dawno temu to nie miałam problemu.
Od momentu wprowadzenia nowej grafiki (chodzi mi szczególnie o "danie dnia"), denerwuje mnie, że ta reklama dnia pokazuje się nawet jak podglądam swoje przepisy. Zasłania mi podgląd. Czy można zrobić tak, aby "danie dnia" było widoczne tylko na stronie głównej?
oj, u mnie to samo,
Przepraszam, ale nie można, chyba że przejmiecie na siebie comiesięcznie utrzymanie łącza i serwera, a sumy są niebagatelne.
Jeśli chcecie, aby Wielkie Żarcie nadal istniało, oczekiwania reklamodawcy muszą zostać spełnione.
Czy naprawdę nie zwróciliście uwagi, że na tym portalu reklam jest jakieś 4 razy mniej niż na innych zupełnie nieczytelnych stronach?
Przykro mi, że komuś przeszkadza jeden kwadrat z reklamą, ale tak być musi.
Pomijam już zupełnie fakt, że kwadrat z daniem dnia NIE zasłania podglądu. Siedzi sobie grzecznie z boku i tyle.
,,Danie dnia'' mnie również zasłania podgląd na dwóch przepisach, nie wiem jak cyferka jest w ulubionych, itp.
Wiem, że musi być ta reklama i się do niej przyzwyczaiłam. Przeszkadza mi tylko 1 rzecz: jak jestem na liście przepisów i najadę myszka na przepis by zobaczyć dane; autor, ilość komentarzy, ilość w ulubionych to w ostatnim rzędzie nie widzę tych informacji bo są pod reklama. Gdyby to okienko pokazywało się na reklamie a nie za nią to w niczym by nie przeszkadzało. Reklamodawca by też dużo nie stracił bo reklama przysłonięta by była tylko na parę sekund czyli na czas najechania na przepis myszką.
to mam na myśli:
Użytkownik as napisał w wiadomości:
> Wiem, że musi być ta reklama i się do niej przyzwyczaiłam. Przeszkadza mi
> tylko 1 rzecz: jak jestem na liście przepisów i najadę myszka na
> przepis by zobaczyć dane; autor, ilość komentarzy, ilość w ulubionych to
> w ostatnim rzędzie nie widzę tych informacji bo są pod reklama. Gdyby to
> okienko pokazywało się na reklamie a nie za nią to w niczym by nie
> przeszkadzało. Reklamodawca by też dużo nie stracił bo reklama
> przysłonięta by była tylko na parę sekund czyli na czas najechania na
> przepis myszką.
> to mam na myśli:
>
DOKŁADNIE O TO CHODZI!
Jeszcze jedna ciekawą rzecz zobaczyłam: Jestem zalogowana, klikam w danie dnia i w tym przepisie jestem już niezalogowana. jak kliknę zaloguj to pisze, że jestem zalogowana. Jednak magiczne F5 pomaga:)
Zgadzam się z "as" i pieram, oczywiście zdaje sobie sprawę z kosztów jakie ponosicie!!!
dokładnie o to mi chodziło, a nie o to że są reklamy
Dziękuję, dziś zauważyłam, że już mam podgląd, ta reklam dnia już nie zasłania
U mnie niestety nic się nie zmieniło i nadal zasłania jak zasłaniała. Sprawdziłam przed chwilą.
to ja juz nie wiem co jest, bo teraz chciałam zobaczyć i dalej zasłania, a rano było ok
Popieram! Okienko dania dnia zakrywa dane dotyczące swoich oraz ulubionych potraw! Naprawdę!!! Do reklam potrafię się przyzwyczaić choć zdarzają się reklamy np. z "domeny" które wrednie i bardzo wkurzająco uciekają przed kursorem!!! Moi znajomi gdy polecam im portal WŻ, po kilku dniach stwierdzają że nie wchodzą na tą stronę bo reklamy sa bardzo uciążliwe. I ja się zgadzam...
O kurczę, strasznie Was przepraszam - rzeczywiście jakieś cuda na kiju. Bardzo proszę o podanie wersji dokładnych przeglądarek, z jakich korzystacie oraz ewentualnych komunikatów obłędach, jeśli się wyświetlają na dole strony.
Opera 10.10 i IE 8 Wszędzie taki sam problem jak na skanie.
Na Mozilla Firefox to samo.
Podłączę się częściowo w tym temacie: dlaczego nie mogę otworzyć przepisu dnia? (najnowszy Firefox) i dlaczego nie mogę wyłączyć reklamy lotto (jak akurat jest) - z nią są największe problemy usadawia się na środku ekranu i nijak nie można jej się pozbyć.
Ja przepis dnia otwieram normalnie tylko robię się niezalogowana. Muszę odświeżyć stronę i dopiero wtedy jestem zalogowana. Reklamy lotto nie mam a jak miałam dawno temu to nie miałam problemu.
Google Chrome - ten sam problem. Informacje o autorze, komentarzach itd. wchodza pod reklame.