Od piątku 05.03 w TVP 1 o godz.20,20 zaczyna się nowy program. Piszę o tym dlatego , że w Warszawskich eliminacjach do programu "Śpiewaj i Walcz"zakwalifikowała się moja synowa Anna Zielińska "Nuno" . Mam do Was gorącą prośbę oglądajcie i głosujcie! Ania będzie z numerem 3 Wygranie tego programu , to występ w Opolu na debiutach , a wtedy bardzo możliwe ,że Ania wystapi razem z zespołem "Plan" , gdzie na gitarze gra jej mąż , czyli mój syn. Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie. Grażyna
Wybacz ale nie podoba mi się to co zrobiłaś, żeby głosowac na kogoś to musi mi sie to podobać. Programu jeszcze nie było a Ty nawołujesz do głosowania. trochę to niesmaczne dla mnie. Tak jak napisała koleżanka wyżej posłuchamy, ocenimy.
Przecież wile osób na tym forum prosi o głosowanie na coś. Koleżanka przekazała informacje. Kto będzie miał chęć to na nią zagłosuje. Nikt nikogo nie zmusza.
Wiem as i nie mam zastrzeżeń że taka informacja padła trochę to dośc dziwnie dla mne zabrzmiało ale po przemyśleniu stwierdzam, że autorka być może jest bardzo podekscytowana tą sytuacją i szybciutko nam tu napisała co wiedziała. Uważam moje ale za niepotrzebne ale ja taka już jestem co na sercu to na języku :):):)
Uważam, że ładnie zareagowałaś drugim postem :) Jeśli chodzi o głosowanie, będzie jak ktoś napisał - zobaczymy i dopiero wówczas prześlemy głosy. A przy okazji życzymy powodzenia!!
Tincia , Tincia . !! Ja jak ci inna melodia wpadnie w uszko .. to ... ???? Ja najpierw wysłucham p. Anne z wielką przyjemnoscią i . ciekawościa .. Niech wygra najlepszy , najzdolniejszy ...... )))) .. Nie kierujmy sie emocjami ... !! . Serdzecznie pozdrawiam ..!!
Megi, moj skarbuniu, zamkne ucho na chwile i nic innego nie wpadnie.......hihihi. Kurcze , mam nadzieje, ze bede mogla posluchac na internecie, bo nie mam dostepu do polskiej tv. Powiem Ci w tajemnicy, jakby ktos mi bliski startowal, to tez bym rodzine WZ poprosila o glosowanie:) Glosujemy na torty, blogi naszych, dlaczego nie na synowa Grazyny? Oczywiscie, jak uszy zwiedna przy sluchaniu, to juz nic nie pomoze:)))) Buziaczki!!!!!!
Buziolki dla mojej "zwariowanej" Megi ........a jak nie zaglosujesz na Grazynki synowa, to bede Cie przesladowac nocami......snami koszmary...........hihihihi
Tineczko, bardzo dziękuję za miłe słowa. Mam nadzieję ,że głos mojej synowej się spodoba. W eliminacjach warszawskich brało udział ponad 500 osób ,a wybranych do programu zostało tylko 5.
Grazynko, ja wiem, tak jest rowniez u nas, z tysiecy wybiera sie pare. To juz dla mnie jest gwarancja, ze synowa jest bardzo zdolna, szybciutko dowiedz sie , czy moge zobaczyc, posluchac na inernecie? No i oczywiscie, czy mozna glosowac zza granicy kraju?
Kocham takie tesciowe jak Ty , jestes dumna jak paw z synowej:)
Jest taka strona w internecie www.megawypas.pl Tam można oglądać kanały telewizyjne ale jest taki problem, że program 1 jest z opóźnieniem 6-7 godzin więc to ci się nie przyda w trakcie trwania występu.
Użytkownik tineczka napisał w wiadomości: > Powiem Ci w tajemnicy, jakby > ktos mi bliski startowal, to tez bym rodzine WZ poprosila o glosowanie:) > Glosujemy na torty, blogi naszych, dlaczego nie na synowa Grazyny? Oczywiscie,
> jak uszy zwiedna przy sluchaniu, to juz nic nie pomoze:))))Buziaczki!!!!!!
Mnie też się zrobiło przykro. Ja nie zagłosuję z przyczyn technicznych a Twoje podpięcie się pod mój wpis sugeruje, że do mnie też masz pretensje. Mam nadzieję, że to przypadek. I jeszcze raz życzę sukcesu Twoim dzieciom.
Myslę, że będę głosować na Twoją Synową :) Nie wiem, co prawda jeszcze, jak śpiewa, ale ja się na tym i tak nie znam, a miło mi bedzie jeśli w Debiutach bezie ktoś, kto ma dla mnie jakikolwiek przekłądajace się na real znaczenie. A Ty budzisz we mnie tak wielką sympatię, że z przyjemnoscią zagłosuję :)
Również pozdrawiam serdecznie i nie stresujcie się :)
Wpisałam przypomnienie w komórkę:) Zapowiem połówkowi , że będzie spiewac synowa znajomej hihi:))chetnie posłucham i pooglądam ;)Jak mi się spodoba Jej śpiewanie to zagłosuję na pewno:)pozdrawiam synową i życzę powodzenia:)
Agaciu, w tym programie będą tylko polskie piosenki. Tych programów będzie 12 . W czterech miastach będą eliminacje z których jury wybiera 5 osób. W najbliższy piątek bedzie zaprezentowana właśnie pierwsza piątka z eliminacji w Warszawie. Do dalszej walki zostają tylko cztery. Od 6 odcinka będzie już na żywo .
Niestety Grażynko .. nie podobał mi sie występ twojej synowej ... ani wokal szczególny i .. tekst .. '' uciekł . Zupełnie przecietnie nie powaliło mnie na kolana .... !! Pozdrawiam ..
Wygląda na to, że "jedynka" nie radzi sobie przy produkcji takich programów. Wszystko naciągane, sztuczne i wypadło jakoś tak, bladziutko. No ale "dopóki piłka w grze"... :-))
Z tego co usłyszałam wywnioskowałam ,że to przecież są eliminacje. Będą w różnych miastach. Ja pamiętam, że TVN również pokazywał eliminacje które prawie nić się nie różniły od tych teraz . No może tylko tym ,że tam nie było publiczności. Dopiero po eliminacjach można będzie coś konkretnego .
Progrm ogólnie niezbyt udany, to delikatne powiedzenie. Zupełnie beznadzieja. I nikt mnie nie zachwycił, ani głosem, ani interpretacją. Ale to chyba właśnie wynik beznadziejnej realizacji tego programu. Chcieli zrobić "mam talent", tylko talentu do zrobienia programu jakby zabrakło. Do Zielonej: Twoja synowa w teledysku śpiewa bardzo ładnie, ale tu było bez mixu i trochę za chaotycznie żeby można się było pokazać. Trzymam kciuki.
Przed chwilą przejrzałam naszą regionalną gazetę, ta druga dziewczyna która się zakwalifikowała (śpiewała Tacy brzydcy) jest z naszego regionu, w gazeci jest apel do czytelników o wysyłanie na niż sms_ów podobno rozwiesili też plakaty w szkole z prośbą o sms-y. Z tego wynika, że prośba naszej Grażynki jest tylko cichutkim głosem wołającym o pomoc. Uważam, że żadna ocena wynikająca z głosowania sms-ami nie jest uczciwa.
Od piątku 05.03 w TVP 1 o godz.20,20 zaczyna się nowy program. Piszę o tym dlatego , że w Warszawskich eliminacjach do programu "Śpiewaj i Walcz"zakwalifikowała się moja synowa Anna Zielińska "Nuno" . Mam do Was gorącą prośbę oglądajcie i głosujcie! Ania będzie z numerem 3
Wygranie tego programu , to występ w Opolu na debiutach , a wtedy bardzo możliwe ,że Ania wystapi razem z zespołem "Plan" , gdzie na gitarze gra jej mąż , czyli mój syn.
Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie. Grażyna
Zobaczymy .. posłuchamy ... ocenimy ....!!)))) Pozdrawiam ...
Wybacz ale nie podoba mi się to co zrobiłaś, żeby głosowac na kogoś to musi mi sie to podobać. Programu jeszcze nie było a Ty nawołujesz do głosowania. trochę to niesmaczne dla mnie. Tak jak napisała koleżanka wyżej posłuchamy, ocenimy.
Pozdrowienia
Agusiu, to nasza "stara" kolezanka i moze nas "nawolywac".....:)
Przecież wile osób na tym forum prosi o głosowanie na coś. Koleżanka przekazała informacje. Kto będzie miał chęć to na nią zagłosuje. Nikt nikogo nie zmusza.
tineczko hi hi rozszyfrowałaś mnie dokładnie pomyślałam że ktos z kosmosu nawołuje o głosy :):)
Wiem as i nie mam zastrzeżeń że taka informacja padła trochę to dośc dziwnie dla mne zabrzmiało ale po przemyśleniu stwierdzam, że autorka być może jest bardzo podekscytowana tą sytuacją i szybciutko nam tu napisała co wiedziała. Uważam moje ale za niepotrzebne ale ja taka już jestem co na sercu to na języku :):):)
Najwazniejsze że umiesz przyznac się do błędu:) i chwała Ci za to, oby wiecej takich "człowieków" było:)
Nie widze w tym nic złego, duzo osob z wz, prosi o glosy w roznych konkursach.Wiec czemu Zielona nie moze?
Uważam, że ładnie zareagowałaś drugim postem :)
Jeśli chodzi o głosowanie, będzie jak ktoś napisał - zobaczymy i dopiero wówczas prześlemy głosy.
A przy okazji życzymy powodzenia!!
fajnie, fajnie....
Tylko, że Synowa śpiewała tydzień temu... Najładniej-( moim zdaniem) z cąłej piatki :)
ale miło :)
czas dla mnie to rzecz baaardzo rozciągliwa - tylko, zaraz zaraz... co ja jeszcze zawaliłam przez takie przeoczenia? :(
nic :)
akurat, wmówiłabyś mi to jakieś dwadzieścia lat temu :)
A w ogóle, to sio spać, co tu robisz o nieludzkiej porze - też oglądasz Tarantino? ;P
Nie oglądam, nie słucham, nie mówię... ;)))
Jedyne źródło przyjemnści to WŻ ( do spowiedzi się nie wybieram, bo nie grzeszę.)
We mnie też nie znajdziecie poparcia, bo po prostu nie oglądam TV od lat.
Źle trochę ułożyłaś ten apel. Zakładam, że synowa pięknie śpiewa i dostanie spore poparcie. Tego Wam życzę.
Zrobiło mi się przykro . Ja Was tylko poprosiłam .
zielona53 Czos ma rację źle troche ułożyłaś ten apel :)
Grazynko, dawaj namiary (na internet) , mozna glosowac z innych krajow?
Milo Cie znowu zobaczyc:)
Pozdrawiam!
Tincia , Tincia . !! Ja jak ci inna melodia wpadnie w uszko .. to ... ???? Ja najpierw wysłucham p. Anne z wielką przyjemnoscią i . ciekawościa ..
Niech wygra najlepszy , najzdolniejszy ...... )))) .. Nie kierujmy sie emocjami ... !! . Serdzecznie pozdrawiam ..!!
Megi, moj skarbuniu, zamkne ucho na chwile i nic innego nie wpadnie.......hihihi. Kurcze , mam nadzieje, ze bede mogla posluchac na internecie, bo nie mam dostepu do polskiej tv.
Powiem Ci w tajemnicy, jakby ktos mi bliski startowal, to tez bym rodzine WZ poprosila o glosowanie:) Glosujemy na torty, blogi naszych, dlaczego nie na synowa Grazyny? Oczywiscie, jak uszy zwiedna przy sluchaniu, to juz nic nie pomoze:))))
Buziaczki!!!!!!
Hehehehheh .. Kochany Dobry Człowieczku .. Buuuuuuziolki ...
Buziolki dla mojej "zwariowanej" Megi ........a jak nie zaglosujesz na Grazynki synowa, to bede Cie przesladowac nocami......snami koszmary...........hihihihi
Tineczko, bardzo dziękuję za miłe słowa. Mam nadzieję ,że głos mojej synowej się spodoba. W eliminacjach warszawskich brało udział ponad 500 osób ,a wybranych do programu zostało tylko 5.
Grazynko, ja wiem, tak jest rowniez u nas, z tysiecy wybiera sie pare. To juz dla mnie jest gwarancja, ze synowa jest bardzo zdolna, szybciutko dowiedz sie , czy moge zobaczyc, posluchac na inernecie? No i oczywiscie, czy mozna glosowac zza granicy kraju?
Kocham takie tesciowe jak Ty , jestes dumna jak paw z synowej:)
Jest taka strona w internecie www.megawypas.pl Tam można oglądać kanały telewizyjne ale jest taki problem, że program 1 jest z opóźnieniem 6-7 godzin więc to ci się nie przyda w trakcie trwania występu.
Jest chyba jeszcze TV POLONIA ? tylko nie wiem jaki ma zasięg?
Użytkownik tineczka napisał w wiadomości:
> Powiem Ci w tajemnicy, jakby
> ktos mi bliski startowal, to tez bym rodzine WZ poprosila o glosowanie:)
> Glosujemy na torty, blogi naszych, dlaczego nie na synowa Grazyny? Oczywiscie,
> jak uszy zwiedna przy sluchaniu, to juz nic nie pomoze:))))Buziaczki!!!!!!
Też tak uważam.
Mnie też się zrobiło przykro. Ja nie zagłosuję z przyczyn technicznych a Twoje podpięcie się pod mój wpis sugeruje, że do mnie też masz pretensje. Mam nadzieję, że to przypadek. I jeszcze raz życzę sukcesu Twoim dzieciom.
Przepraszam,ale nie do tego postu moje słowa były skierowane.
Czosie :) Zielona tylko napisała jako kolejna osoba po Tobie, ale podpięła się pod własny post rozpoczynający wątek... popatrz uważnie :)
Myslę, że będę głosować na Twoją Synową :)
Nie wiem, co prawda jeszcze, jak śpiewa, ale ja się na tym i tak nie znam, a miło mi bedzie jeśli w Debiutach bezie ktoś, kto ma dla mnie jakikolwiek przekłądajace się na real znaczenie.
A Ty budzisz we mnie tak wielką sympatię, że z przyjemnoscią zagłosuję :)
Również pozdrawiam serdecznie i nie stresujcie się :)
Agik , posłuchasz i zadecydujesz. Serdecznie pozdrawiam.
Wpisałam przypomnienie w komórkę:) Zapowiem połówkowi , że będzie spiewac synowa znajomej hihi:))chetnie posłucham i pooglądam ;)Jak mi się spodoba Jej śpiewanie to zagłosuję na pewno:)pozdrawiam synową i życzę powodzenia:)
Lubię tego typu programy ,jak zaśpiewa jeszcze polską piosenkę to głosuję na Anię czyli Twoją Grażynko synową bez żadnego namysłu-pozdrawiam:)
Agaciu, w tym programie będą tylko polskie piosenki. Tych programów będzie 12 . W czterech miastach będą eliminacje z których jury wybiera 5 osób. W najbliższy piątek bedzie zaprezentowana właśnie pierwsza piątka z eliminacji w Warszawie. Do dalszej walki zostają tylko cztery. Od 6 odcinka będzie już na żywo .
Zielona, ode mnie ma glos:)
będę oglądać i głos będzie...trzymaj się!
http://www.youtube.com/user/ExNihilStudio#p/u/0/4uCarXOuNDg
To śpiewa moja synowa.
Link aktywny: http://www.youtube.com/user/ExNihilStudio#p/u/0/4uCarXOuNDg
Smakosiu bardzo dziękuję .
Grazynko, sliczna , rasowa masz synowa i do tego bardzo ciekawy glos!!!!
Buziaki:)
http://www.youtube.com/user/ExNihilStudio#p/u/0/4uCarXOuNDg
Napewno to? Mówiłaś, zę po polsku bedzie?
I to jest Twoja synowa?
Ta piękna dziewczyna, o pięknym głosie?
W programie "Śpiewaj i walcz" będą polskie znane piosenki. To jest właśnie moja piękna synowa.
Będę głosowac na bank!!!
Baaardzo ciekawy głos a do tego jaka ładna kobieta :-) Ma naprawdę bardzo ładną i nietuzinkową barwę głosu. Mi przypomina The Sugarcubes. Powodzenia!
Głos jak Skye Edwards:) Cudowny:)
Piękny głos!! Ciekawe jaką dostanie piosenke... jutro słuchamy:)
Jutro będą pokazane eliminacje do programu .Pierwsze odbyły się w Warszawie i Ania śpiewała : Perfeku utór i Bartosiewicz.
Oj to koniecznie posłucham :)
Oj to koniecznie posłucham :)
No kochana, śliczna ta Twoja synowa i na dodatek pięknie śpiewa :) Gratuluję i jutro śledzę z uwagą.
Przypominam się , co by Ci co chcą obejrzeć nie zapomnieli.
Pozdrawiam .Grażyna
Od rana o tym myślę, mam nadzieję, że nie zapomnę jak się rozpocznie.
Już wczoraj rodzince zapowiedziałam, że oglądamy i głosujemy (jak się spodoba). Życzę Twojej synowej powodzenia.
Przypomnienie mam w komórce
Ja również czekam na program .Pamiętam.
Niestety Grażynko .. nie podobał mi sie występ twojej synowej ... ani wokal szczególny i .. tekst .. '' uciekł . Zupełnie przecietnie nie powaliło mnie na kolana .... !! Pozdrawiam ..
A mi się podobało
I napewno zagłosuje. Pozdrawiam.
Mocny glos tez mi sie podobala.
Glos poszedl.
Po tym krótkim występie nadal nie mam wątpliwości, że synowa ma silny i ładnie brzmiący głos. Super barwa.
Mnie też się wtedy bardzo podobało. Ale duża konkurencja :)
Też Cię Megi pozdrawiam , chociaz zdanie o glosie mojej Anie mam skrajnie odmienne.
Wysłałam :) W tej piątce, nie miała konkurencji...
Bardzo fajna dziewczyna i bardzo ciekawy głos.
P.s. Program taki se... ;)
Dokładnie .."program taki se" :)))
Ale za to Ania!!! brawo , piękny głos , mocny taki lubie! Sms wysłany , trzymam kciuki
Głos oddany :)
Głos poszedł ale program jako całość niezbyt udany
Zawiadom jak będziesz wiedziała jaki wynik głosowania jak Ania nie przejdzie to dalej nie oglądam.
Wygląda na to, że "jedynka" nie radzi sobie przy produkcji takich programów. Wszystko naciągane, sztuczne i wypadło jakoś tak, bladziutko. No ale "dopóki piłka w grze"... :-))
Z tego co usłyszałam wywnioskowałam ,że to przecież są eliminacje. Będą w różnych miastach. Ja pamiętam, że TVN również pokazywał eliminacje które prawie nić się nie różniły od tych teraz . No może tylko tym ,że tam nie było publiczności. Dopiero po eliminacjach można będzie coś konkretnego .
Pokazywali eliminacje ale z 5 wybranych przez jurorów 1 osoba z najmniejszą ilością głosów odpada. Z każdych eliminacji tylko 4 przechodzi dalej.
Progrm ogólnie niezbyt udany, to delikatne powiedzenie. Zupełnie beznadzieja. I nikt mnie nie zachwycił, ani głosem, ani interpretacją. Ale to chyba właśnie wynik beznadziejnej realizacji tego programu. Chcieli zrobić "mam talent", tylko talentu do zrobienia programu jakby zabrakło.
Do Zielonej: Twoja synowa w teledysku śpiewa bardzo ładnie, ale tu było bez mixu i trochę za chaotycznie żeby można się było pokazać. Trzymam kciuki.
Przed chwilą przejrzałam naszą regionalną gazetę, ta druga dziewczyna która się zakwalifikowała (śpiewała Tacy brzydcy) jest z naszego regionu, w gazeci jest apel do czytelników o wysyłanie na niż sms_ów podobno rozwiesili też plakaty w szkole z prośbą o sms-y. Z tego wynika, że prośba naszej Grażynki jest tylko cichutkim głosem wołającym o pomoc. Uważam, że żadna ocena wynikająca z głosowania sms-ami nie jest uczciwa.
Przeszła Ania do następnego etapu?
Głosowanie będzie trwało tydzień i zakończy się na godzinę przed rozpoczęciem następnego odcinka
TUTAJ zaczyna się od 6:05
Ładny głos ma Twoja synowa (tak powiedział mój mąż) a on też trochę śpiewa. Zagłosowane!!!
Moja synowa przeszla dalej . Teraz będzie można ją na żywo ogladać w programie 7 kwietnia . Dziękuję wszystkim za SMSy.
Zapomniałam, zę miałam ogladać... Dobrze, ze piszesz. Dziękuję.
Nie miała konkurencji, wiec nawet sie nie dziwię, ze przeszła do dalszego etapu :)
Gratuluję! ( i proszę o przypomnienie przed 7 kwietnia)
O! Super! Bardzo proszę pogratuluj synowej i przypomnij nam np. 6 kwietnia o emisji programu. Bo z tą pamięcią, to wiesz jak jest...
Agik, wygląda na to, że pisałyśmy jednocześnie :-)
Ja nie oglądam jak pisałem wcześniej, ale dołączam się do gratulacji i życzę dalszych sukcesów.
Gratuluję :)
gratuluję :)
Grazynko, bardzo sie ciesze, gratulacje dla synowej!!!!!!
Pozdrawiam:)
Jeszcze tylko jeden piątek eliminacje , a od 2 kwietnia juz na żywo.