Mnie najbardziej zalezaloby na sukience rowniez wieczorowej,moze ktos ma taka,w ktorej juz sie pokazal i wiecej nie zalozy.Tak jest w moim przypadku,3 wesela,3 kreacje i szykuje sie nastepne...Z tego tez powodu napisalam to ogloszenie.
Ja w sumie chyba byłabym zainteresowana tą różową z gorsetem- w swojej kolekcji mam dużo wieczorowych sukienek, więc może coś mogłybyśmy wymienić- tym bardziej, iż okazało się mieszkamy od siebie "rzut beretem"
Zamienie sie na sukienki wieczorowe
Rozmiar?
Proszę uzupełnić ogłoszenie zgodnie z regulaminem. Brakuje kilku ważnych informacji.
Granatowa,to angielska 18,czyli u nas jakies 44-46,różowa 42,ecri 40.Sukienki są w idealnym stanie,założone tylko raz.
Jestem zainteresowana granatowa ale co zamian??
Mnie najbardziej zalezaloby na sukience rowniez wieczorowej,moze ktos ma taka,w ktorej juz sie pokazal i wiecej nie zalozy.Tak jest w moim przypadku,3 wesela,3 kreacje i szykuje sie nastepne...Z tego tez powodu napisalam to ogloszenie.
A to szkoda bo ja nie mam sukienek wieczorowych. A jeszcze zapytam jaki rozmiar Ciebie interesuje??
Z tymi rozmiarami to wiadomo jak jest:)42 i wtedy mozna gdzieniegdzie wszyc:)
nie mam pojecia jak edytowac to moje nieszczesne ogloszenie,zamiescilabym tam wiecej info
Użytkownik Angelinka29 napisał w wiadomości:
> nie mam pojecia jak edytowac to moje nieszczesne ogloszenie,zamiescilabym tam
> wiecej info
nie dasz rady już edytować, bo upłynęło już za dużo czasu. Do swojej pierwszej wypowiedzi zrób odpowiedz i napisz coś więcej.
Ja w sumie chyba byłabym zainteresowana tą różową z gorsetem- w swojej kolekcji mam dużo wieczorowych sukienek, więc może coś mogłybyśmy wymienić- tym bardziej, iż okazało się mieszkamy od siebie "rzut beretem"
Bardzo chętnie,wolałabym uniknąć kolejnego zakupu na 1 raz.