Witam Zauważyłam że mania23 usunęła wszystkie swoje przepisy, a miała naprawdę świetne ,nie wnikam co było powodem. Chciałam zrobić czekoladnik mani dla moich rodziców za tydzień więc jeśli ktoś ma gdzie zapisane przepisy to byłabym wdzieczna .Pozdrawiam
Kots wspominal, ze mania przeniosla wszystkie swoje przepisy na inne forum/ strone kulinarna, niestety nie pamietam nazwy. Moze wpisz w google "czekoladnik"...?
Przepis na czary: 1. wpisalam w google "czekoladnik" 2. jak wyskoczylo to "cos" weszlam na KOPIA 3. hokus pokus! Mamy przepis! Ale chyba na krotko, wiec sie spiesz.
Witam
Zauważyłam że mania23 usunęła wszystkie swoje przepisy, a miała naprawdę świetne ,nie wnikam co było powodem. Chciałam zrobić czekoladnik mani dla moich rodziców za tydzień więc jeśli ktoś ma gdzie zapisane przepisy to byłabym wdzieczna .Pozdrawiam
Kots wspominal, ze mania przeniosla wszystkie swoje przepisy na inne forum/ strone kulinarna, niestety nie pamietam nazwy. Moze wpisz w google "czekoladnik"...?
Moze tu:
http://74.125.77.132/search?q=cache:_B_P3bSdvJYJ:wielkiezarcie.com/recipe44619.html+%22czekoladnik%22&cd=2&hl=pl&ct=clnk&gl=pl
Ale z Ciebie czarodziejka jak ty to robisz....
Przepis na czary:
1. wpisalam w google "czekoladnik"
2. jak wyskoczylo to "cos" weszlam na KOPIA
3. hokus pokus! Mamy przepis! Ale chyba na krotko, wiec sie spiesz.
Też tak robię jak chce wejść na jakąś stronę a ona nie chce się otworzyć to wchodzę przez kopię.
Dziękuję ....
Mania jest zalogowana na forum garnek ale tego przepisu nie udostępniła