Ty mego męża Mamo wychowałaś, Nauczyłaś syna żyć. Nocami przy wózku stałaś, Aby zdrowy w życiu był. Dziś dzień Twego święta, I Syn i Synowa Twoja też pamięta. Więc ślą Ci życzenia, Zdrowia szczęścia powodzenia.
hehehehe....moja tesciowa spontanicznie reaguje na dowcipy o tesciowych i tak zareagowala na wiadomosc o dniu tesciowej....hehhehe..i nie rozumiem dlaczego....
Zaraz się denerwuje wykrzykując bez zastanowienia,że "czemu o teściach nie ma kawałów tylko zawsze o teściowej".Mówię,żeby się nie denerwowała bo nie ma czym,ale przez 18 lat "teściowania " zawsze tak reaguje.Poza tym jest super teściową!Mieszkamy razem i problemów typu teściowa-synowa nie mamy.Pozdrawiam wszystkie teściowe :-)))
Wszystkim Teściowym w dniu ich Święta sto lat!!!
Ty mego męża Mamo wychowałaś,
Nauczyłaś syna żyć.
Nocami przy wózku stałaś,
Aby zdrowy w życiu był.
Dziś dzień Twego święta,
I Syn i Synowa Twoja też pamięta.
Więc ślą Ci życzenia,
Zdrowia szczęścia powodzenia.
hehehehe....moja tesciowa spontanicznie reaguje na dowcipy o tesciowych i tak zareagowala na wiadomosc o dniu tesciowej....hehhehe..i nie rozumiem dlaczego....
co masz na myśli piszac "spontanicznie" ?
Zaraz się denerwuje wykrzykując bez zastanowienia,że "czemu o teściach nie ma kawałów tylko zawsze o teściowej".Mówię,żeby się nie denerwowała bo nie ma czym,ale przez 18 lat "teściowania " zawsze tak reaguje.Poza tym jest super teściową!Mieszkamy razem i problemów typu teściowa-synowa nie mamy.Pozdrawiam wszystkie teściowe :-)))
Aha ,,,,, to tak jak ja
A mi nie przeszkadzają dowcipy o teściowych, sama je opowiadam.
też je opowiadam , ale niektóre są fujjj
Ślicznie napisane agaciu;) Dziękuje tesciowa:))))))