Teściowa leży na łożu śmierci, stan agonalny, zamknięte oczy. Przy łóżku siedzi milczący zięć. Nagle do pokoju wpada mucha i zaczyna latać z kąta w kąt. Teściowa nieoczekiwanie zaczyna wodzić za nią oczami. Zięć pochyla się nad leżącą i szepcze: - Się mamusia nie rozprasza.
Kowalski postanowił zaprowadzić w domu porządek. Wraca podpity i od progu woła: - Za trzy minuty widzę na stole obiad i pół litra! - Jak to?! - protestuje żona. - Co takiego?! - wtóruje teściowa. - A tak to! - replikuje Kowalski - Jestem panem tego domu, czy nie? Zjadł, wypił i mówi: - A teraz prześpię się z teściową! - Jak to?! - krzyczy żona. - Tak to! On jest panem tego domu - zgadza się teściowa.
Jaka jest różnica między teściową a Słońcem ? Żadna, na jedno i drugie nie da się patrzeć...
Jakiś facet biegnie za jakąś babą i wali ją dechą po głowie. Inny gość, który to widzi mówi do niego: - Co ty człowieku wyprawiasz?! - To moja teściowa! - No to kantem ją, kantem!
Przyjeżdża policja po faceta i pyta się: - Dlaczego pan całuje wszystkie te tramwaje? Kolo odpowiada: - Bo wczoraj któryś z nich przejechał moją teściową a ja nie wiem który..
Wraca facet do domu i od progu krzyczy: - Jessss wygrałem w lotto, jest - udało się SZEŚĆ, SZÓSTKAAA! wydziera sie zadowolony z siebie. Patrzy, a tu żona siedzi smutna i płacze. -Co sie stało - pyta. Na to żona: - Mama mi dziś umarła. Facet wrzeszczy: - Yessssssssssss K*rwa KUMULACJA !
Teściowa chciała sprawdzić swoich trzech zięciów. Poszła do domu jednego z nich, wchodzi do studni i krzyczy: - Ratunku! Pomocy! Topie się! Zięć wybiega i wyciąga teściową. - Jutro będzie czekała na ciebie nagroda. I jutro rano, przed domem stoi nowiutki Fiat 126p z tabliczką, na której napisano: "Dla kochanego zięcia - teściowa". Idzie do domu drugiego ziecia, wchodzi do studni i krzyczy: - Ratunku! Pomocy! Tonę! Zięć ją wyciąga, a ona na to: - Jutro będzie nagroda. I nazajutrz przed domem stał nowiutki Fiat 126p z tabliczką, na której napisano: "Dla kochanego zięcia - teściowa". Idzie do trzeciego, wchodzi do studni i krzyczy: - Ratunku! Na pomoc! Tonę! Zieć podbiega do studni i odcina linę. Nazajutrz przed domem trzeciego zięcia stoi nowiusieńki Mercedes z tabliczką, na której napisano: "Dla kochanego zięcia - "teść".
Dzięki za przypomnienie. Co roku składam w ten dzien teściowej życzenia. Jest zaskoczona bo nikt inny o tym nie pamięta. Gdyby nie Wy to też bym zapomniała dzisiaj.
Ja w tym roku zapomniałam ale już nadrobiłam były życzenia i upiekłam jej placek drożdzowy z tego się wszyscy ucieszyli. Najlepsze życzenia dla wszystkich teściowych. ( Ja niestety nią nie będę :( )
Teściowa leży na łożu śmierci, stan agonalny, zamknięte oczy. Przy łóżku siedzi milczący zięć. Nagle do pokoju wpada mucha i zaczyna latać z kąta w kąt. Teściowa nieoczekiwanie zaczyna wodzić za nią oczami. Zięć pochyla się nad leżącą i szepcze:
- Się mamusia nie rozprasza.
Kowalski postanowił zaprowadzić w domu porządek. Wraca podpity i od progu woła:
- Za trzy minuty widzę na stole obiad i pół litra!
- Jak to?! - protestuje żona.
- Co takiego?! - wtóruje teściowa.
- A tak to! - replikuje Kowalski - Jestem panem tego domu, czy nie?
Zjadł, wypił i mówi:
- A teraz prześpię się z teściową!
- Jak to?! - krzyczy żona.
- Tak to! On jest panem tego domu - zgadza się teściowa.
Jaka jest różnica między teściową a Słońcem ?
Żadna, na jedno i drugie nie da się patrzeć...
TEŚCIOWE-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Jakiś facet biegnie za jakąś babą i wali ją dechą po głowie. Inny gość, który to widzi mówi do niego:
- Co ty człowieku wyprawiasz?!
- To moja teściowa!
- No to kantem ją, kantem!
Przyjeżdża policja po faceta i pyta się: - Dlaczego pan całuje wszystkie te tramwaje? Kolo odpowiada: - Bo wczoraj któryś z nich przejechał moją teściową a ja nie wiem który..
Wraca facet do domu i od progu krzyczy:
- Jessss wygrałem w lotto, jest - udało się SZEŚĆ, SZÓSTKAAA!
wydziera sie zadowolony z siebie.
Patrzy, a tu żona siedzi smutna i płacze.
-Co sie stało - pyta.
Na to żona: - Mama mi dziś umarła.
Facet wrzeszczy: - Yessssssssssss K*rwa KUMULACJA !
Teściowa chciała sprawdzić swoich trzech zięciów. Poszła do domu jednego z nich, wchodzi do studni i krzyczy:
- Ratunku! Pomocy! Topie się!
Zięć wybiega i wyciąga teściową.
- Jutro będzie czekała na ciebie nagroda.
I jutro rano, przed domem stoi nowiutki Fiat 126p z tabliczką, na której napisano: "Dla kochanego zięcia - teściowa".
Idzie do domu drugiego ziecia, wchodzi do studni i krzyczy:
- Ratunku! Pomocy! Tonę!
Zięć ją wyciąga, a ona na to:
- Jutro będzie nagroda.
I nazajutrz przed domem stał nowiutki Fiat 126p z tabliczką, na której napisano: "Dla kochanego zięcia - teściowa".
Idzie do trzeciego, wchodzi do studni i krzyczy:
- Ratunku! Na pomoc! Tonę!
Zieć podbiega do studni i odcina linę.
Nazajutrz przed domem trzeciego zięcia stoi nowiusieńki Mercedes z tabliczką, na której napisano: "Dla kochanego zięcia - "teść".
Dzięki za przypomnienie. Co roku składam w ten dzien teściowej życzenia. Jest zaskoczona bo nikt inny o tym nie pamięta. Gdyby nie Wy to też bym zapomniała dzisiaj.
Ja w tym roku zapomniałam ale już nadrobiłam były życzenia i upiekłam jej placek drożdzowy z tego się wszyscy ucieszyli. Najlepsze życzenia dla wszystkich teściowych. ( Ja niestety nią nie będę :( )
Zięć wraca do domu i w korytarzu widzi teściową z miotłą, mamusie sprząta czy odlatuje pyta.
A to usłyszałem od swojej teściowej:
Co to jest: ropucha i pięćdziesiąt żabek?
Teściowa wieszająca firanki.