Robiliście sobie kiedyś test na inteligencję? Coś mnie dzisiaj naszlo i postanowiłam odszukać taki, który moim zdaniem zasługuje na to, by się trochę powysilać Z jednej strony zabawa a z drugiej ciekawość na co mnie stać
Użytkownik agik napisał w wiadomości: > Jak mam nie brać na serio, jak mi inteligencja wyszła ponad przeciętną??? > !!!Moim zdaniem to bardzo wiarygodny test!!!!
Takie testy się zazwyczaj mylą.....Nie wolno ich brać na serio...aby nie popaść w samouwielbienie :D Bahus
Byl kiedys w necie,ale to bylo dawno temu jakies moze 7-8lat.Byl wtedy dostepny jak w TV byl pierwszy narodowy test na inteligencje.Robilam go wtedy.Dosc dlugo to trwalo.Na kazda odpowiedz bylo kilka sekund,pytan bylo bardzo duzo.Jesli nie znasz odpowiedzi to wtedy pytanie jest uznawane za blad.Tutaj znalazlam cos takiego moze sprobujesz,Pisze ze to test jest na 2010rok,ale nie mam pojecia czy to ten prawdziwy test,bo nie mam czasu zeby go taz zrobic. http://vvww.iq-test-2010.pl/__/
Aleksandra, też na niego wcześniej trafiłam. To jeden z tych, co to na końcu dowiadujesz się, że aby uzyskać wynik musisz zapłacić za niego :-) Nie jest jakoś szczególnie rozbudowany ani trudny. Już więcej trzeba się nagłówkować w tym, który zaproponowałam w poście. Dzięki za pomoc w poszukiwaniach
Uff szkoda,ale ten prawdziwy test mial wtedy wiele pytan i by dostepny w necie po programie,wiec moze tylko byl wtedy dostepny przez jakis czas.No coz wkurza mnie jak pisze calkowicie za darmo a potem okazuje sie zupelnie co innego...
Co poradzić Póki co ten, który zaproponowałam jest najbardziej rozbudowany i w porównaniu z innymi wydaje się być całkiem fajny. Co ważniejsze uzyskamy na końcu wynik Dobra rozrywka i trening dla szarych komórek
Till, Ty się nie poddawaj. Śmigaj do innego komputera - w nim pewnie tabelki się otworzą. Pospiesz się póki nie trzeba wpłacać wpisowego żeby należec do klubu nieprzeciętnych
Robiliście sobie kiedyś test na inteligencję? Coś mnie dzisiaj naszlo i postanowiłam odszukać taki, który moim zdaniem zasługuje na to, by się trochę powysilać
Z jednej strony zabawa a z drugiej ciekawość na co mnie stać 
Jeśli ktoś ma ochotę sprawdzić swoje możliwości, to proponuję zerknąć tutaj: http://testy.msstudio.com.pl/cgi-bin/test.cgi?username=anonim&email=nieznany&nr_testu=200
Wierz mi to nie jest test na inteligencję. Ale miłej zabawy
Właśnie tak to potraktowałam - jako miłą zabawę. A może znasz stronę na której będzie dostęp do prawdziwego testu?
A ja lubie takie testy choc na serio ich nie biore.
Jak mam nie brać na serio, jak mi inteligencja wyszła ponad przeciętną??? !!!
Moim zdaniem to bardzo wiarygodny test!!!!
To tak, jak u mnie. W takim razie, to musi być bardzo wiarygodny test
Nie inaczej, Smakosiu!
Boziu... dziś zasne z myślą, że jestem ponadprzecietnie inteligentna.... cóż za cudowne uczucie
A ja mam zamiar zasnąc z przekonaniem, że zaraz po nas nie wpisze się tu kolejne 20 osób z takim samym wynikiem
Ja myślę, ze z 80 osób się wpisze ;)))
Ale przecież to cudownie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zobacz w jakim doborowym środowisku się obracamy :)
Użytkownik agik napisał w wiadomości:
> Jak mam nie brać na serio, jak mi inteligencja wyszła ponad przeciętną???
> !!!Moim zdaniem to bardzo wiarygodny test!!!!
Takie testy się zazwyczaj mylą.....Nie wolno ich brać na serio...aby nie popaść w samouwielbienie :D
Bahus
No coś Ty! Serio?
Idz sobie!!! <foch>
wcale się nie znasz!!! <foch>
te testy sa wiarygodne!!! Zapytaj Smakosi!!!
Agik, ja juz wiem, czemu Bahus tym testom nie ufa. Jemu wyszedł marniutki wynik
Użytkownik smakosia napisał w wiadomości:
> Agik, ja juz wiem, czemu Bahus tym testom nie ufa. Jemu wyszedł marniutki
> wynik
>
No właśnie ....
Szczery "gość"
Każdy test który wykazuje moją nadprzeciętną inteligencję jest w 100% wiarygodny.
Jestes bardzo inteligentyum człowiekiem!!!
Wiem o tym, jestem bardzo mądra, inteligentna i we wszystkim najlepsza no i przy tym całkiem skromna.
Moja bratnia dusza? ;))))))))))))))))
I moja..hihihi
;))
heh.. moja wyszla bardzo duzo ponad przecietna :))
Wiec ja to traktuje baaaardzo powaznie!!
:DD
Łoj, to masz dokładnie taki sam wynik, jak my. Witaj w klubie!
:)) ha:)) zakladamy klub "ponadprzecietnych" hehe..
A tak na powaznie- chcialabym zrobic taki prawdziwy test.. i tez nie wiem gdzie go szukac :(
No właśnie - ja też, ale przypuszczam, że takie testy nie są dostępne w internecie
Byl kiedys w necie,ale to bylo dawno temu jakies moze 7-8lat.Byl wtedy dostepny jak w TV byl pierwszy narodowy test na inteligencje.Robilam go wtedy.Dosc dlugo to trwalo.Na kazda odpowiedz bylo kilka sekund,pytan bylo bardzo duzo.Jesli nie znasz odpowiedzi to wtedy pytanie jest uznawane za blad.Tutaj znalazlam cos takiego moze sprobujesz,Pisze ze to test jest na 2010rok,ale nie mam pojecia czy to ten prawdziwy test,bo nie mam czasu zeby go taz zrobic.
http://vvww.iq-test-2010.pl/__/
Tu jeszcze mam cos takiego http://iqmistrz.pl/
Aleksandra, też na niego wcześniej trafiłam. To jeden z tych, co to na końcu dowiadujesz się, że aby uzyskać wynik musisz zapłacić za niego :-) Nie jest jakoś szczególnie rozbudowany ani trudny. Już więcej trzeba się nagłówkować w tym, który zaproponowałam w poście. Dzięki za pomoc w poszukiwaniach
Ten drugi link tez wymaga opłaty. Niestety dowiadujemy się o tym na końcu :-)) Bardzo prosty.
Uff szkoda,ale ten prawdziwy test mial wtedy wiele pytan i by dostepny w necie po programie,wiec moze tylko byl wtedy dostepny przez jakis czas.No coz wkurza mnie jak pisze calkowicie za darmo a potem okazuje sie zupelnie co innego...
Co poradzić
Póki co ten, który zaproponowałam jest najbardziej rozbudowany i w porównaniu z innymi wydaje się być całkiem fajny. Co ważniejsze uzyskamy na końcu wynik
Dobra rozrywka i trening dla szarych komórek
Poległam na całej linii... jestem tak bardzo nieinteligentna, że mi się nawet tabelki nie otwierały!
Till, Ty się nie poddawaj. Śmigaj do innego komputera - w nim pewnie tabelki się otworzą. Pospiesz się póki nie trzeba wpłacać wpisowego żeby należec do klubu nieprzeciętnych