SIUPAMY za zdrowie DZIECIATKA, RODZICOW i za DZIADZIA:)))) Nie wiem jaka plec, wiem, ze bebisek urodzil sie 20-tego lutego a ten nasz wstrety Bahus nas nie powiadomil, ukrece Mu szyje:)
Och, jak sie ciesze!!!!!!!!!!!! Gratulacje Dziadziuniu!!!!!!!!!!!!!!!
Bałem się zapeszyć...maluch zdrowy..jakieś tam 10 na 10 punktów...(nawet za bardzo nie wiem o co chodzi...:D). Bardzo do mnie podobny...(poważnie porównywałem patrząc w lustro i na Kubusia).....
Użytkownik bahus napisał w wiadomości: > Bałem się zapeszyć...maluch zdrowy..jakieś tam 10 na 10 > punktów...(nawet za bardzo nie wiem o co chodzi...:D). Bardzo do mnie > podobny...(poważnie porównywałem patrząc w lustro i na Kubusia).....
To teraz mozesz smialo wypowiadac sie w moim watku:))))gratulacje!!! babcia tez Kubusia
AAAA!! Moje gratulacje Bahusie! Też bym już chciała być babcią a tu nic, wcale sie nie spieszą, swoja drogą taki młody dziadek??? Ty to masz szczęscie!
Gratulacje!!! Witamy w klubie babć i dziadków. Bahus ty też masz 10 na 10, bo każdy prawdziwy dziadek czy babcia doszukuje się podobieństwa do siebie. Nawet jeżeli nie powie tego głośno. No to SIUP!!!!!!
Ja również się podpisuje pod tymi wszystkimi gratulacjami!!!!! Kubusie to niezłe psotniki-wiem to z autopsji-już prawie 5 lat tocze boje ze swoim synciem! Pozdrowienia dla dziadzia i szczęśliwych rodziców!!
SIUPAMY za zdrowie DZIECIATKA, RODZICOW i za DZIADZIA:))))
Nie wiem jaka plec, wiem, ze bebisek urodzil sie 20-tego lutego a ten nasz wstrety Bahus nas nie powiadomil, ukrece Mu szyje:)
Och, jak sie ciesze!!!!!!!!!!!!
Gratulacje Dziadziuniu!!!!!!!!!!!!!!!
No to SIUP!
Wydawało mi się że dziecko już powinno być.
No to siup
Gratulacje Dziedku Bahusie
siupam!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale dlaczego bahusie się nie chalisz??? a Ty tineczko skad masz takie wiadomości???
Makusiu , ptaszki przylecialy z wiadomoscia prosto z Poznania:)))))
Serdecznie gratuluję...:)))
Bahusie, jak sobie radzisz z taką radością???
No to siup za zdrowie malenstwa !!
No To siup!!!!!
wow super :) i ja siupam :)
Bahus gratulacje :)
No gratulacje
i podziekowanie tym poznańskim ptaszkom za informację!
No to ja też SIUPAM
Bahus gratuluje.To siup !!!!!!!!!!!!!!!
No to siupiemy zdrowie wnuka i zdrowie dziadka
20 lutego i taka cisza???? moze piers swoja wypina - z dumy, bo chyba nie do karmienia - wredota jedna.
SIUUUP!!!!
Bałem się zapeszyć...maluch zdrowy..jakieś tam 10 na 10 punktów...(nawet za bardzo nie wiem o co chodzi...:D). Bardzo do mnie podobny...(poważnie porównywałem patrząc w lustro i na Kubusia).....
Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
> Bałem się zapeszyć...maluch zdrowy..jakieś tam 10 na 10
> punktów...(nawet za bardzo nie wiem o co chodzi...:D). Bardzo do mnie
> podobny...(poważnie porównywałem patrząc w lustro i na Kubusia).....
To teraz mozesz smialo wypowiadac sie w moim watku:))))gratulacje!!! babcia tez Kubusia
No niech ucałuje Twój pychol dziadku!!!!!!!!!!!!!!!
To już się nie bój
Już przecież wiadomo, że dobrze będzie ;)
bahus - 10 punktów w skali Apgar :)
Użytkownik aggusia35 napisał w wiadomości:

> bahus - 10 punktów w skali Apgar :)
No skoro Apgar to już wszystko wiem...albo też nic ...ale co mi tam...widzę, że zdrowy...kupy "strzela " jak dorosły i wiecznie głodny....
Bahus
No to wykapany dziadek............hi,hi.
AAAA!! Moje gratulacje Bahusie! Też bym już chciała być babcią a tu nic, wcale sie nie spieszą, swoja drogą taki młody dziadek??? Ty to masz szczęscie!
Gratuluję !!!!!
I nie stresuj się tak bardzo :)))
Dbaj o siebie , zdrowo się odżywiaj , trenuj , bo za chwilę Malec Cię zamęczy ... :))))
Gratulecjie
Gratulacje ! Te 10 /10 to bardzo dobry wynik pierwszej oceny zdrowia Kubusia. Jesteś prawdziwym Dziadkiem !
Gratulacje Dziadku !!!!
Gratulacje!!!
Witamy w klubie babć i dziadków. Bahus ty też masz 10 na 10, bo każdy prawdziwy dziadek czy babcia doszukuje się podobieństwa do siebie. Nawet jeżeli nie powie tego głośno.
No to SIUP!!!!!!
Gratuluje z całego serca! Kubusie to super chłopaki - mówi to zaprawiona w bojach z pieluchami mama Kubusia :)
A że podobny do dziadka? Nasz Kubuś też do dziadunia podobny - tak samo łysy :D
Pozdrowienia dla świeżo upieczonego dziadka oraz dla rodziców! I duuużo zdrówka dla Kubusia :)
Przyłączam się do gratulacji.Zdrówka dla maluszka:)
Gratulacje serdeczne dla pelnowartosciowego dziadka! :)))) Niech sie wnusio zdrowo chowa :)))
Serdeczne gratulacje i dużo zdrówka dla maluszka :) ale bardzo brzydko zrobiłeś, że nic nam nie powiedziałeś
Bardzo się ciesze i również gratuluje .Pozdrawiam Jadzie.
Siup za zdrówko Maluszka!
Kubusie to faktycznie super chłopaki, wiem bo mój synulo tez Kubuś ;)
Ciekawe, czy już dziadek mu kupił kufel, czy jeszcze inaczej wchłania płyny :)
Życzę zdrowia maluszkowi oraz szczęścia w życiu.
Gratuluję.
siup!!!gorace gratulacje dziadku i zdrowia dla Kubusia!!!
Gratuluję!!!
siup siup :)
siup!!!!
Gratulacje Bahusie- Dziadku!! :)
<siup>
GRATULACJE BAHUSIE!!! To siupnijmy,siup!!! Też bym chciała już być babcią, ale widać czas jeszcze nie nadszedł.
Gratuluje bardzo ale w przeciągu 15 lat nie chciałabym zostać babcią.
Gratulacje dla dziadka no i oczywiscie rodzicow. Buziaki dla malenstwa;)
Gratuluję!
Ja również się podpisuje pod tymi wszystkimi gratulacjami!!!!!
Kubusie to niezłe psotniki-wiem to z autopsji-już prawie 5 lat tocze boje ze swoim synciem!
Pozdrowienia dla dziadzia i szczęśliwych rodziców!!
Gratuluje!!!
gratulacje ...dziadku Bahusie
Takie dobrre wieści tylko dla siebie chowa? Egoista normalnie!
Bahusie- dziadziusiu - gratulacje!!!