(Hannah to nie tort , tylko próba malunku na masie cukrowej.) (Koszyk to tort piętrowy - I piętro to stolik "nakryty" białym obrusem , a II to koszyk. Papier pod koszykiem nie prezentuje się zbyt elegancko, ale dla bezpieczeństwa zdjęty został przed samym wcinaniem...) .
Dziękuję! Niestety nabieram dopiero wprawy, więc zrobienie tortów trwa mi jeszcze długo np tort "las" robiłam 13 godzin... , ale idzie mi juz sprawniej i na szczęście figurki można a nawet trzeba przygotować wcześniej. Prawie zawsze mam jakieś problemy i przeżywam małe lub większe "załamania nerwowe", a po skończeniu jestem wykończona i psychicznie i fizycznie.... Ale szczęśliwa, że skończone i że jakoś wyszło. Sprawia mi to przyjemność i mam jakieś zajęcie. A i baaardzo dużo czasu spędzam przed komputerem, przygotowuję się, szukam pomysłów itd, a oczy mi " wysiadają" i wyskakują z orbit... Pozdrawiam. I może spróbujesz, troszkę cierpliwości, czasu i do dzieła!
(Hannah to nie tort , tylko próba malunku na masie cukrowej.) (Koszyk to tort piętrowy - I piętro to stolik "nakryty" białym obrusem , a II to koszyk. Papier pod koszykiem nie prezentuje się zbyt elegancko, ale dla bezpieczeństwa zdjęty został przed samym wcinaniem...) .
Brak słów!! Cudowne, piękne!!
Przecudne,skąd taki talent i pomysł gratuluję!
Jakie cudne.Odpowiedz jak długo robisz jeden tort?Ja nie mam cierpliwości do takiego trudu.
Dziękuję!
Niestety nabieram dopiero wprawy, więc zrobienie tortów trwa mi jeszcze długo np tort "las" robiłam 13 godzin... , ale idzie mi juz sprawniej i na szczęście figurki można a nawet trzeba przygotować wcześniej.
Prawie zawsze mam jakieś problemy i przeżywam małe lub większe "załamania nerwowe", a po skończeniu jestem wykończona i psychicznie i fizycznie.... Ale szczęśliwa, że skończone i że jakoś wyszło.
Sprawia mi to przyjemność i mam jakieś zajęcie.
A i baaardzo dużo czasu spędzam przed komputerem, przygotowuję się, szukam pomysłów itd, a oczy mi " wysiadają" i wyskakują z orbit...
Pozdrawiam. I może spróbujesz, troszkę cierpliwości, czasu i do dzieła!
Az szkoda jesc taki cuda
Sliczne..
Naprawdę sa super twoje torciki.
No, no, no ale cacka, to mnie raczej oczy wychodzą od patrzenia. Gratulacje. Pozdrawiam
Wszystkie są śliczne,pozdrawiam.
Wszystkie są piękne, ale to trzeba byc nie lada artystką żeby tak pięknie pszybrac torty GRATULUJE zdolności! pozdrawiam sedecznie!
Super! Gratuluje!