Jak otwieram stronę chatu to tam gdzie mam pisac tekst to mi się czasem uda coś napisac to nie mogę wysłac, po prostu nie wysyła tekstu nie mopiasę pisac , nie wiem dlaczego? pozdrawiam
Mało tego to mi się druk nakłada jeden na drugi nie da się wcale pisac nie wiem co tu jest granewidze że oni co piszą to widzą że weszłam ja jakośc odczytuje ale ja nie mogę odpisac bo mi się wszystko złewa i nie mogę nic im odpisac!!
Mam pytanko dlaczego ja nie mogę wejśc na chat"""" z jakiej wyszukiwarki ? czy jak mam to zrobic ????? bardzo proszę pomuszcie mi!!!
Sprecyzuj, dlaczego nie możesz. Coś się pokazuje? Jakieś błędy?
Jak otwieram stronę chatu to tam gdzie mam pisac tekst to mi się czasem uda coś napisac to nie mogę wysłac, po prostu nie wysyła tekstu nie mopiasę pisac , nie wiem dlaczego? pozdrawiam
Też mam ten problem. Po napisaniu jednego zdania muszę "wyjść",żeby pisać następne ...Mam tylko nerwa.
Jak to wyeliminować?
Mało tego to mi się druk nakłada jeden na drugi nie da się wcale pisac nie wiem co tu jest granewidze że oni co piszą to widzą że weszłam ja jakośc odczytuje ale ja nie mogę odpisac bo mi się wszystko złewa i nie mogę nic im odpisac!!
Dokładnie tak jest i u mnie...
i co mam zrobic?
A my czekamy, czekamy , czekamy na Ciebie na chaciku .. !! Pozdrawiam serdecznie ... ))))
Magdalenka
widze pompasa na chacie i nie moge odpisac
Ja też tam jestem i czekam na Ciebie:)))
dziękuję moi kochani ja was widze a nie moge odpisac pozdrawiam
Zdążyłam napisać jedno zdanie i dalej d...
U mnie czat działa poprawnie
dziś to samo nie mam chatu pozdrawiam
Oj:(((( Szkoda że nie umie Ci pomóc!! Pozdrawiam.
A jesteś zalogowana jak wchodzisz na chat? Jaką masz przeglądarkę?
jestem zalogowana, ,
Sprawdziłam w Operze działa normalnie.
u mnie wszystko działa ok.
a na jakie wyszukiwarce odbieracie chat?????????? bo mnie szlak trafi nie mogę normalnie korzystac z chatu!
Napisałam, że ja na Operze nie mam problemu.
zainstalowałam google chrome i działa elegancko pozdrawiam!!!
W jakiej przeglądarce miałaś problem?