Dorotaxx ma w swoich przepisach masę cukrową i marcepanową. nie robiłam żadnej ale moim zdaniem lepsza i możesz podzielić się jeżeli będziesz mieć jakieś problemy.
proszę bardzo!!! ja druknęłam sobie tylko przepis na masę, a przecież mania robiła tyle fajnych rzeczy - tyle odłożyłam w ulubionych, a tu nagle klapa przepis na masę: 14 g żelatyny (1 łyżka i 2 łyżeczki) 70 g wody (1/4 szklanki) 100 g glukozy 30 g masła (2 łyżki) 1 łyżka gliceryny 1 łyżka octu ok. 1 kg cukru pudru
Szukam przepisu na masę cukrową autorstwa mani23,może ktoś posiada go w swoich zapickach lub podpowie gdzie go szukać.
Myslalam,ze mam ale niestety...wszystko co mani 23 zniknelo:((.Mam przepisy na jej torty...ale na mase nie drukowalam....Co sie stalo z Mania...?
Wysłałam na PW
Mania wszystkie przepisy skasowała i przeniosła się na inną stronę w internecie.
O kurczaki to ja też poprosze ślicznie bo zapodziałam :)
Witajcie i mnie zniknęły z zakładek wszystkie przepisy autorstwa mani23. Jeżeli to możliwe to bardzo proszę o ich przesłanie.
Ja mam tylko na tą masę cukrową
Czy mogłabys mi przesłać, bardzo proszę
Możesz mi przesłać ten przepis na masę ?
Dorotaxx ma w swoich przepisach masę cukrową i marcepanową. nie robiłam żadnej ale moim zdaniem lepsza i możesz podzielić się jeżeli będziesz mieć jakieś problemy.
proszę bardzo!!!
ja druknęłam sobie tylko przepis na masę, a przecież mania robiła tyle fajnych rzeczy - tyle odłożyłam w ulubionych, a tu nagle klapa
przepis na masę:
14 g żelatyny (1 łyżka i 2 łyżeczki)
70 g wody (1/4 szklanki)
100 g glukozy
30 g masła (2 łyżki)
1 łyżka gliceryny
1 łyżka octu
ok. 1 kg cukru pudru