Czy chodzi o tę metodę antykoncepcji? ceny są straszne! a jeżeli ktoś może sobie pozwolić na taki sposób antykoncepcji czyli powstrzymanie sie od współżycia w dni, nazwijmy je "zagrożenia", to znacznie taniej a nawet za darmo ma metody naturalne: termiczną, Billingsa; obserwacja swojego organizmu jest darmowa;)
Dokładnie to. Fakt, że może nei jest pierwszy wydatek najtańszy.potem już znośniej Poza tym jak zwykle w Niemczech jest taniej - przejrzałam niemiecką ofertę. Ale jest to jakieś wsparcie. W teorii wygląda sympatycznie - dlatego szukam tych co ewentualnie mieli w użytkowaniu.. Bo jedno co mnie przeraża to ta codzienność...
Czy ktoś z Was słyszał o takim wynalazaku jak "Persona"?
Czy ktoś korzystał?
Byłabym zainteresowana opiniami - po wstępnym czytaniu dosyć mi się podoba.
A do czego to ma służyć?
Czy chodzi o tę metodę antykoncepcji? ceny są straszne! a jeżeli ktoś może sobie pozwolić na taki sposób antykoncepcji czyli powstrzymanie sie od współżycia w dni, nazwijmy je "zagrożenia", to znacznie taniej a nawet za darmo ma metody naturalne: termiczną, Billingsa; obserwacja swojego organizmu jest darmowa;)
Dokładnie to.
Fakt, że może nei jest pierwszy wydatek najtańszy.potem już znośniej
Poza tym jak zwykle w Niemczech jest taniej - przejrzałam niemiecką ofertę.
Ale jest to jakieś wsparcie. W teorii wygląda sympatycznie - dlatego szukam tych co ewentualnie mieli w użytkowaniu..
Bo jedno co mnie przeraża to ta codzienność...