Nie nalegam..ale świętować też chcemy, że męczy Was zima o tym też wiemy. Będzie cieplej, jak życzenia złożycie, do swego serca nas ciepło przytulicie. Odwdzięczyć się panią też chcemy, na wszystkie całusy Wam odpowiemy. Radosne wspólne chwile niech trwają, śniegi i zimę precz od nas wygnają.
10 marca jest obchodzony Dzień Mężczyzn, który jest okazją dla Pań do wyrażenia wdzięczności Panom za pamięć o Dniu Kobiet. Dzień Mężczyzn przypada na Dzień Świętych 40 Męczenników Angielskich i Walijskich.
Niestety nie wiadomo, kiedy i przez kogo dzień 10 marca został ustanowiony Dniem Mężczyzn. A istniejące teorie dotyczące początków obchodów tego święta wzajemnie się wykluczają. Jedni twierdzą, że Dzień Mężczyzn powstał z zazdrości Panów, którzy podobnie jak Panie chcieli mieć swoje święto. Tymczasem fani Chucka Norrisa uważają, że Dzień Mężczyzn jest obchodzony w rocznicę urodzin "prawdziwego mężczyzny" i ich idola, który przyszedł na świat 10.03.1940r. Niektórzy mężczyźni żartują, że na obchody Dnia Mężczyzn nieprzypadkowo został wybrany Dzień 40 Świętych Męczenników, bo wszyscy mężczyźni są męczennikami kobiecego feminizmu.
Dzień mężczyzny dziś się święci , więc życzę Wam tego co Was kręci full zabawy,dobrych chęci , niech Was licho złe nie nęci. "Złe" przygody niech Was miną oraz troski w dal odpłyną.
Wszystkim .........tym dużym i tym małym Naszym żarłocznym mężczyzną Wszystkiego naj naj naj ......
Siadam do kompa, po ciężkim dniu pracy( obiad, przeróbki meblowe w kuchni), a tu życzenia z jakiejś okazji, ... zaskoczenie pełne. Wszystkim Dziewczynom składającym nam życzenia składam serdeczne podziękowania i moc pycholi zasyłam. Niestety, w domu nikt mi nie dał z tej okazji nawet "pifka".
I ja się chcę przyłączyć do podzieńkowań za życzenia z okazji Dnia Mężczyzny ( chociaż męczennika hihiiii ) ale najbardziej chcę podziękować Krysi 64 za jej śliczny wierszyk.
Nie nalegam..ale świętować też chcemy,
że męczy Was zima o tym też wiemy.
Będzie cieplej, jak życzenia złożycie,
do swego serca nas ciepło przytulicie.
Odwdzięczyć się panią też chcemy,
na wszystkie całusy Wam odpowiemy.
Radosne wspólne chwile niech trwają,
śniegi i zimę precz od nas wygnają.
10 marca? a nie 1 czerwca?
10 marca---to jest Dzień Mężczyzn-----także Panowie wszystkiego najlepszego-----zdrówka!!!!!!
10 marca jest obchodzony Dzień Mężczyzn, który jest okazją dla Pań do wyrażenia wdzięczności Panom za pamięć o Dniu Kobiet. Dzień Mężczyzn przypada na Dzień Świętych 40 Męczenników Angielskich i Walijskich.
Niestety nie wiadomo, kiedy i przez kogo dzień 10 marca został ustanowiony Dniem Mężczyzn. A istniejące teorie dotyczące początków obchodów tego święta wzajemnie się wykluczają. Jedni twierdzą, że Dzień Mężczyzn powstał z zazdrości Panów, którzy podobnie jak Panie chcieli mieć swoje święto. Tymczasem fani Chucka Norrisa uważają, że Dzień Mężczyzn jest obchodzony w rocznicę urodzin "prawdziwego mężczyzny" i ich idola, który przyszedł na świat 10.03.1940r.
Niektórzy mężczyźni żartują, że na obchody Dnia Mężczyzn nieprzypadkowo został wybrany Dzień 40 Świętych Męczenników, bo wszyscy mężczyźni są męczennikami kobiecego feminizmu.
oj, nikt nie zrozumiał 1 czerwca... ;)
Ale mam refleks upssss
Już rozumiem hihi
Zawsze moim chłopcom robiłam świeto w dzien chłopaka :))) i chyba tak juz u nas zostanie :)
Ale Wam Mężczyźni zycze dzisiaj wszystkiego najlepszego :)
Od razu słoneczko wyszło jak rozdajecie nam całusy.
Najlepszego!!!!
Dla wszystkich Męzczyzn zaglądających do tego wątku najlepsze życzenia i wielki kosz serdeczności
oj to sie zdziwilem
:)))))
dziekuje za zyczenia
Wszystkim Panom - wielkie BUZI ;))
Siup :)
Najserdeczniejsze życzenia
naszym kochanym mężczyznom
i tym małym, i tym dużym,
szczęścia, zdrowia, miłości i radości.
Ech, Agnieszka, łezka się kręci....
Wszystkim żarłokowym panom dużo radości i szczęścia i całusy od Haliny
Naszym kochanym Panom wszystkiego naj, naj, naj...
PANOWIE :-)))
Dzień mężczyzny dziś się święci ,
więc życzę Wam
tego co Was kręci
full zabawy,dobrych chęci ,
niech Was licho złe nie nęci.
"Złe" przygody niech Was miną
oraz troski w dal odpłyną.
Wszystkim .........tym dużym i tym małym Naszym żarłocznym mężczyzną Wszystkiego naj naj naj ......
Buziaczki wszystkim Panom sle:)
Siadam do kompa, po ciężkim dniu pracy( obiad, przeróbki meblowe w kuchni), a tu życzenia z jakiejś okazji, ... zaskoczenie pełne.
, w domu nikt mi nie dał z tej okazji nawet "pifka"
.
Wszystkim Dziewczynom składającym nam życzenia składam serdeczne podziękowania i moc pycholi zasyłam.
Niestety
I ja się chcę przyłączyć do podzieńkowań za życzenia z okazji Dnia Mężczyzny ( chociaż męczennika hihiiii )
ale najbardziej chcę podziękować Krysi 64 za jej śliczny wierszyk.
Dla Ciebie też cmok się znajdzie :
i również najlepszegooooo !!!!!
Dla wszystkich Panów :)
Całusy :)
no to siup Panowie za Wasze zdrowie!
siup siup