odliczasz te leki które masz przpisane przez lekarza :) pod warunkiem spełnienia przesłanki o niepełnosprawności :) jesli chodzi o okulary mozesz odliczyc koszt soczewek lub jesli masz oklulary lupowe to ich koszt pod warunkiem ze masz grupe
Leki odliczasz tylko jeśli wydałaś ponad 100PLN miesięcznie. Dlatego ja kupując leki dla mamy staram się tak układać zakupy, aby w jednym miesiącu kipić mało, a w drugim uzupełnić za kwotę sporo przekraczającą 100 PLN. Odliczasz tylko tą kwotę ponad 100 PLN.
Hejka może ktoś wie jak to jest z odliczaniem leków moja mam chce oliczyć i nie wie czy można wszystkie. A i czy każdy może oliczyć okulary???
odliczasz te leki które masz przpisane przez lekarza :) pod warunkiem spełnienia przesłanki o niepełnosprawności :)
jesli chodzi o okulary mozesz odliczyc koszt soczewek lub jesli masz oklulary lupowe to ich koszt pod warunkiem ze masz grupe
To są odliczenia moich rodziców. :)
Leki odliczasz tylko jeśli wydałaś ponad 100PLN miesięcznie. Dlatego ja kupując leki dla mamy staram się tak układać zakupy, aby w jednym miesiącu kipić mało, a w drugim uzupełnić za kwotę sporo przekraczającą 100 PLN. Odliczasz tylko tą kwotę ponad 100 PLN.