Czy zauważyliście ,że tak jakoś pusto się zrobiło na naszym WŻ, mało postów się pisze,mało kto się odzywa,gdzie są wszyscy ,czyżby to przesilenie zimowo-wiosenne wszystkich dopadło???
Zaglądam tu często, ale jak widzę temety rozwijane przeważnie przez 2 nicki to zmykam, bo w ichnich tematach nie biorę udziału od zawsze. Swoją drogą z tym przesileniem wiosennym coś jest na rzeczy. Jak już wiosna wejdzie na dobre, to i tu coś się ruszy.
Użytkownik agafi9 napisał w wiadomości: > Jak wiosna wejdzie na dobre, to tu dopiero bedzie pusto... towarzystwo od > komputerów ruszy na łono natury.W każdym razie ja mam taki zamia
Ja tam zawsze jestem na WŻ raniutko i o tej porze nie będę wychodzić na łono .........
Ale potem jak już zadbamy o ogródki, to dopiero będziemy się chwalić swoimi zajęciami. A tak swoją drogą to święta już za pasem i trzeba zrobić jakiś rozkład zajęć.
Agaciu Słonko co ty opowiadasz !!! WZ tętni zyciem ... Juz rano mozna dobrej caffki sie napić i .. pogaduchy w podomce uskutecznić hihihihihi! Moim skromnym zdaniem .. nie ma postów ,bo po co walć palcem w klawiarę zakładjąc jakis tam '' czczy temacik . '' hhhhihihi ! Zaraz rozpoczną sie tematy ... działkowanie .. gdzie na wakacje .. zaprawy ,, co zrobic z nadmiarem buraczka , fasolki .. !! Pozdrawaim serdecznie zakochana w '' Wuzeciku '' do szaleństawa .... Madzia !!
Ja za to jestem przywalona WuŻecikiem do samego przedwiośnianiego gruntu - 1 kwietnia pisemko będzie miało pierwsze urodziny i usiłuję wyprodukować coś nowego w miarę fajnego :) SppppaaaaĆ!
Użytkownik nitka napisał w wiadomości: > Moim zdaniem nie jest pusto wystarczy spojżeć ile osób jest > zalogowanych ....czemu nie piszą ....dajcie jakiś super temat to > napiszą....napewno !!!
...tancowała igła z nitką ... walnij jakiś super temat, tylko szybko, zanim porobią się supełki...
Czy zauważyliście ,że tak jakoś pusto się zrobiło na naszym WŻ, mało postów się pisze,mało kto się odzywa,gdzie są wszyscy ,czyżby to przesilenie zimowo-wiosenne wszystkich dopadło???
Ludzie gdzie jesteście ???
przesilenie wiosenne
Zaglądam tu często, ale jak widzę temety rozwijane przeważnie przez 2 nicki to zmykam, bo w ichnich tematach nie biorę udziału od zawsze.
Swoją drogą z tym przesileniem wiosennym coś jest na rzeczy.
Jak już wiosna wejdzie na dobre, to i tu coś się ruszy.
Byle do wiosny.:-)
Jak wiosna wejdzie na dobre, to tu dopiero bedzie pusto... towarzystwo od komputerów ruszy na łono natury.
W każdym razie ja mam taki zamiar
Użytkownik agafi9 napisał w wiadomości:
> Jak wiosna wejdzie na dobre, to tu dopiero bedzie pusto... towarzystwo od
> komputerów ruszy na łono natury.W każdym razie ja mam taki zamia
Ja tam zawsze jestem na WŻ raniutko i o tej porze nie będę wychodzić na łono .........
Ale potem jak już zadbamy o ogródki, to dopiero będziemy się chwalić swoimi zajęciami. A tak swoją drogą to święta już za pasem i trzeba zrobić jakiś rozkład zajęć.
Cały czas tu jestem.
Miło wiedzieć, że ktoś jest. Robię sobie prasówkę z rana i przy okazji sprawdzam co piszczy na WŻ.
Ja jestem codziennie i to wiele razy.
Użytkownik as napisał w wiadomości:
> Ja jestem codziennie i to wiele razy.
A ja jestem codziennie ,niezmiennie o tej samej porze
Agaciu Słonko co ty opowiadasz !!! WZ tętni zyciem ... Juz rano mozna dobrej caffki sie napić i .. pogaduchy w podomce uskutecznić hihihihihi! Moim skromnym zdaniem .. nie ma postów ,bo po co walć palcem w klawiarę zakładjąc jakis tam '' czczy temacik . '' hhhhihihi !
Zaraz rozpoczną sie tematy ... działkowanie .. gdzie na wakacje .. zaprawy ,, co zrobic z nadmiarem buraczka , fasolki .. !! Pozdrawaim serdecznie zakochana w '' Wuzeciku '' do szaleństawa .... Madzia !!
Ja za to jestem przywalona WuŻecikiem do samego przedwiośnianiego gruntu - 1 kwietnia pisemko będzie miało pierwsze urodziny i usiłuję wyprodukować coś nowego w miarę fajnego :)
SppppaaaaĆ!
Pewnie co niektórzy w pracy a niektórym może nie chce sie coś napisac,albo mają inne obowiązki niż siedzenie w necie.Może dlatego jest tak pusto.
Moim zdaniem nie jest pusto wystarczy spojżeć ile osób jest zalogowanych ....czemu nie piszą ....
dajcie jakiś super temat to napiszą....napewno !!!
No nie jest xle na chacie ludzie nie zawodzą, serdecznie pozdrawiam, bo po co kij w mrowisko zaraz
Użytkownik nitka napisał w wiadomości:
> Moim zdaniem nie jest pusto wystarczy spojżeć ile osób jest
> zalogowanych ....czemu nie piszą ....dajcie jakiś super temat to
> napiszą....napewno !!!
...tancowała igła z nitką ...
walnij jakiś super temat, tylko szybko,
zanim porobią się supełki...
Ja też jestem tutaj prawie codziennie, ale przeważnie późnym wieczorkiem.