Ciekawa jestem Waszych opinii na temat masła orzechowego na słodko. Ostatnio kupiliśmy z Pampasem przez przypadek masło orzechowe sezamowe, nie zwróciwszy uwagi na to, że ma spory dodatek cukru. Jest smaczne, ale preferujemy na słono. Pewnie to z ziarnem sezamu wykorzystam do ciasteczek kruchych. Czy próbowaliście, jak podawaliście i czy Wam smakuje?
U nas bardzo lubiane jest masło orzechowe, ale zwykłe, nie sezamowe. Pomijam różne ciastka, ale przebojem są małe przekąski z krakersów posmarowanych masłem orzechowym, na to plasterek sera żółtego i winogrono przecięte na pół. No nie mogę się temu oprzeć .
Ciekawa jestem Waszych opinii na temat masła orzechowego na słodko.
Ostatnio kupiliśmy z Pampasem przez przypadek masło orzechowe sezamowe, nie zwróciwszy uwagi na to, że ma spory dodatek cukru.
Jest smaczne, ale preferujemy na słono. Pewnie to z ziarnem sezamu wykorzystam do ciasteczek kruchych.
Czy próbowaliście, jak podawaliście i czy Wam smakuje?
U nas bardzo lubiane jest masło orzechowe, ale zwykłe, nie sezamowe. Pomijam różne ciastka, ale przebojem są małe przekąski z krakersów posmarowanych masłem orzechowym, na to plasterek sera żółtego i winogrono przecięte na pół. No nie mogę się temu oprzeć .
pierwsze słyszę o maśle orzechowym na słono.
To jest takie masło z orzechów arachidowych, i ono właśnie jest na słono.