Użytkownik anneau napisał w wiadomości: > Jak z cukierni! Jolu jak kroi się tort z marcepanem (masą cukrową) ? Nie > rwie ciasta? Torcik z masą cukrową kroi się bardzo dobrze, nic się nie rwie, masa cukrowa czerpie wilgoc z kremu .Pozdrawiam
Użytkownik tecia_1968@o2.pl napisał w wiadomości: > Jola czy mogłabyś mi podać przepis na ten torcik kawowy na którym > siedzi para Z czego te figurki są wykonane?Z góry dziękuję Teciu ten torcik na którym są figurki nie jest o smaku kawowym, był to torcik schwardzalski( niewiem czy dobrze napisałam) czyli bita śmietana ,wisnie,ciemny biszkopt. Tylko wierzch i boki były obłożone kremem czekoladowym abym mogła figurki tam postawić.Figurki były z masy cukrowej.Pozdrawiam
Naprawdę są super.Lubie podziwiac inne torciki,bo sama boje sie zrobic,bo nigdy nie robiłam.A czy możesz mi powiedziec jaki jest koszt zrobienia samemu takiego torcika,bardzo bym była wdzięczna.
....
sliczne!
Super!!
Może też kiedyś się nauczę tak pięknie robić torty!
Jak z cukierni! Jolu jak kroi się tort z marcepanem (masą cukrową) ? Nie rwie ciasta?
Użytkownik anneau napisał w wiadomości:
> Jak z cukierni! Jolu jak kroi się tort z marcepanem (masą cukrową) ? Nie
> rwie ciasta?
Torcik z masą cukrową kroi się bardzo dobrze, nic się nie rwie, masa cukrowa czerpie wilgoc z kremu .Pozdrawiam
Jolu dzięki za te torciki nie mogę ich jeść to chociaż się napatrzę.
Jolu dzięki za te torciki nie mogę ich jeść to chociaż się napatrzę.
Jola czy mogłabyś mi podać przepis na ten torcik kawowy na którym siedzi para
Z czego te figurki są wykonane?
Z góry dziękuję
Użytkownik tecia_1968@o2.pl napisał w wiadomości:
> Jola czy mogłabyś mi podać przepis na ten torcik kawowy na którym
> siedzi para Z czego te figurki są wykonane?Z góry dziękuję
Teciu ten torcik na którym są figurki nie jest o smaku kawowym, był to torcik schwardzalski( niewiem czy dobrze napisałam) czyli bita śmietana ,wisnie,ciemny biszkopt. Tylko wierzch i boki były obłożone kremem czekoladowym abym mogła figurki tam postawić.Figurki były z masy cukrowej.Pozdrawiam
Naprawdę są super.Lubie podziwiac inne torciki,bo sama boje sie zrobic,bo nigdy nie robiłam.A czy możesz mi powiedziec jaki jest koszt zrobienia samemu takiego torcika,bardzo bym była wdzięczna.
Super, a możesz mi Jolu napisać czym rysowałaś postacie Jonas Brothers ( mniemam, że to właśnie są oni )?? Bo bardzo ciekawie wyszło.
Karasia postacie Jonas Brothers rysowałam pisakiem zakupionym w tortowni, kolor brązowy bo czarnego akurat nie było .Pozdrawiam