Użytkownik urszulka napisał w wiadomości: > Tak se mysle jak ogladam niejedne przepisy wogule ciast i torty to tak mysle czy autorki tych przepisów to takie zwykłe ludzie jak ja czy zawodowe kucharki.Moze sie ujawnijcie która piecze ciacha dla ludzi podejrzzewam pare osób piekacych cudowne torty.No ale jak nie wypada tu mówic o tym to z góry przepraszam.
Ja jestem zwykłym człowiekiem,który nie ma żadnej szkoły gastronomicznej czy cukierniczej,biore przepisy z WŻ i według przepisu robie ciasta,czy jakies potrawy.A nawet gdybym umiała robic super ciasta to bym ich na zarobek nie robiła,gdyż obawiała bym sie jakiś plotów,,jak zrobie to zrobie dla siebie.
Użytkownik urszulka napisał w wiadomości:
> Tak se mysle jak ogladam niejedne przepisy wogule ciast i torty to tak mysle czy autorki tych przepisów to takie zwykłe ludzie jak ja czy zawodowe kucharki.Moze sie ujawnijcie która piecze ciacha dla ludzi podejrzzewam pare osób piekacych cudowne torty.No ale jak nie wypada tu mówic o tym to z góry przepraszam.
A mi nie wypada mówić, że zawodowom kucharkom nie jezdem, tylko zwykłym ludziem.
Ja jestem zwykłym człowiekiem,który nie ma żadnej szkoły gastronomicznej czy cukierniczej,biore przepisy z WŻ i według przepisu robie ciasta,czy jakies potrawy.A nawet gdybym umiała robic super ciasta to bym ich na zarobek nie robiła,gdyż obawiała bym sie jakiś plotów,,jak zrobie to zrobie dla siebie.
No tak bo ja tez własnie dzieki WZ nauczyłam sie piec ciacha i inne rzeczy i naprawde wszystkim autorom dziekuje.