Niedługo prima aprilis ,ja w ten dzień uwielbiam robić kawały bliskim,jestem z tego znana .Może czasem zachowuje się jak dziecko ale nic na to nie poradzę ale uwielbiam ten dzień.
A jak jest u Was czy też lubicie bawić się tego dnia?
Ps.tylko nie mówcie ,że już taki watek był ,bo dostanę totalnej załamki
Dla mnie to głupota i dziecinada. U nas się tego nie robi. Tylko dzieci może w szkole tak się zachowuje ale nikogo to nie śmieszy chyba, że osobę która to wymyśliła. Można tylko zaszkodzić komuś.
Użytkownik as napisał w wiadomości: > Dla mnie to głupota i dziecinada. U nas się tego nie robi. Tylko dzieci > może w szkole tak się zachowuje ale nikogo to nie śmieszy chyba, że osobę > która to wymyśliła. Można tylko zaszkodzić komuś.
As ależ Ty poważna kobieta jesteś!!!
A skąd wiesz ,że moje żarty nie śmieszą,a co do szkodzenia to zapewniam Cię kochana ,że jeszcze nikomu nie zaszkodziły!!!
Jasne takie '' płaskie , denne '' dowcipy to raczej smutne .. )) bo kazdy biedaczek dla tradycji sie wysila hehehhheh ! Ale taki .. fajny z górnej półki czemu nie ?? Ostatnio jka byłam chora ...a męza brak ..dzwonek do dzwi i słysze ... '' Opieka społeczna '' .Mysle sobie na Boga ..znowu pomyłka ale wpusciłam . Stoje w podomce w dzwiach a tam kolezanka ze ...świezymi bułeczkami i pekiem tulipanów .. )) No udało jej się jak nic . hiihiihiihi !!
Użytkownik megi65 napisał w wiadomości: > Jasne takie '' płaskie , denne '' dowcipy to raczej smutne .. )) bo kazdy > biedaczek dla tradycji sie wysila hehehhheh ! Ale taki .. fajny z > górnej półki czemu nie ?? Ostatnio jka byłam chora ...a męza > brak ..dzwonek do dzwi i słysze ...'' Opieka społeczna '' .Mysle sobie na > Boga ..znowu pomyłka ale wpusciłam . Stoje w podomce w dzwiach a tam > kolezanka ze ...świezymi bułeczkami i pekiem tulipanów .. )) > No udało jej się jak nic . hiihiihiihi !!
Megi Ty cholernico moje dowcipy nie są płaskie i denne tylko wypukłe i wyboiste hahahahahhaha
Ja takie '' 1 kwietnie '' mam co drugi dzień !! .. Uwielbiam ''wkrecać '' ponoć robie to tak fachowo i z gracją , ze Męzowate po ponad 20 latach '' łyka '' i pyta się '''serio , serio ??"" hihihiihhi . A 1 kwietnia zostawiam dla '' tradycjonalistów '' Tego dnia jestem '' na serio '' !! Pozdrawiam serdecznie !!
Użytkownik jaska2503 napisał w wiadomości: > Ja tam lubię żarty i to nie tylko 1 kwietnia.Warunkiem jest tylko,aby nikt > na tym nie ucierpiał,bo liczy się dobra zabawa.
Ja np.bardzo lubię ze swoją teściową żartować ,ze czasami biedulka nie wie kiedy mówie poważnie a kiedy całkiem serio ,a to dlatego ,że fajna babka jest i całe szczęscie ,że się zna na żartach
1 kwietnia to dla mnie, jedynie nowa strona z miesiacem w kalendarzu. nie lubie prima -aprylis. uwielbiam sie smiac i zartowac ale nie koniecznie z robienia komus dowcipów, bo ta osoba nie zawsze sie smieje,a smiesznie jest wtedy jak sie wszytscy smieja. moze zalezy to od dawnego zartu jaki sie komu zrobi,ale jeszcze nie poznalam osoby ktora cieszyla by sie z tego ze zrobiono z niej pośmiewisko.
Niedługo prima aprilis ,ja w ten dzień uwielbiam robić kawały bliskim,jestem z tego znana .Może czasem zachowuje się jak dziecko ale nic na to nie poradzę ale uwielbiam ten dzień.

A jak jest u Was czy też lubicie bawić się tego dnia?
Ps.tylko nie mówcie ,że już taki watek był ,bo dostanę totalnej załamki
Dla mnie to głupota i dziecinada. U nas się tego nie robi. Tylko dzieci może w szkole tak się zachowuje ale nikogo to nie śmieszy chyba, że osobę która to wymyśliła. Można tylko zaszkodzić komuś.
Użytkownik as napisał w wiadomości:

> Dla mnie to głupota i dziecinada. U nas się tego nie robi. Tylko dzieci
> może w szkole tak się zachowuje ale nikogo to nie śmieszy chyba, że osobę
> która to wymyśliła. Można tylko zaszkodzić komuś.
As ależ Ty poważna kobieta jesteś!!!
A skąd wiesz ,że moje żarty nie śmieszą,a co do szkodzenia to zapewniam Cię kochana ,że jeszcze nikomu nie zaszkodziły!!!
Jasne takie '' płaskie , denne '' dowcipy to raczej smutne .. )) bo kazdy biedaczek dla tradycji sie wysila hehehhheh !
i pekiem tulipanów .. )) No udało jej się jak nic . hiihiihiihi !!
Ale taki .. fajny z górnej półki czemu nie ?? Ostatnio jka byłam chora ...a męza brak ..dzwonek do dzwi i słysze ...
'' Opieka społeczna '' .Mysle sobie na Boga ..znowu pomyłka ale wpusciłam . Stoje w podomce w dzwiach a tam kolezanka ze ...świezymi bułeczkami
Użytkownik megi65 napisał w wiadomości:
> Jasne takie '' płaskie , denne '' dowcipy to raczej smutne .. )) bo kazdy
> biedaczek dla tradycji sie wysila hehehhheh ! Ale taki .. fajny z
> górnej półki czemu nie ?? Ostatnio jka byłam chora ...a męza
> brak ..dzwonek do dzwi i słysze ...'' Opieka społeczna '' .Mysle sobie na
> Boga ..znowu pomyłka ale wpusciłam . Stoje w podomce w dzwiach a tam
> kolezanka ze ...świezymi bułeczkami i pekiem tulipanów .. ))
> No udało jej się jak nic . hiihiihiihi !!
Megi Ty cholernico moje dowcipy nie są płaskie i denne tylko wypukłe i wyboiste hahahahahhaha
Ja takie '' 1 kwietnie '' mam co drugi dzień !! .. Uwielbiam ''wkrecać '' ponoć robie to tak fachowo i z gracją , ze Męzowate po ponad 20 latach '' łyka '' i pyta się '''serio , serio ??"" hihihiihhi . A 1 kwietnia zostawiam dla '' tradycjonalistów ''
Tego dnia jestem '' na serio '' !!
Pozdrawiam serdecznie !!
Ja tam lubię żarty i to nie tylko 1 kwietnia.Warunkiem jest tylko,aby nikt na tym nie ucierpiał,bo liczy się dobra zabawa.
Użytkownik jaska2503 napisał w wiadomości:
> Ja tam lubię żarty i to nie tylko 1 kwietnia.Warunkiem jest tylko,aby nikt
> na tym nie ucierpiał,bo liczy się dobra zabawa.
Nie tylko 1 kwietnia: DOBRY ŻART TYNFA WART!!!
Ja np.bardzo lubię ze swoją teściową żartować ,ze czasami biedulka nie wie kiedy mówie poważnie a kiedy całkiem serio ,a to dlatego ,że fajna babka jest i całe szczęscie ,że się zna na żartach
1 kwietnia to dla mnie, jedynie nowa strona z miesiacem w kalendarzu. nie lubie prima -aprylis. uwielbiam sie smiac i zartowac ale nie koniecznie z robienia komus dowcipów, bo ta osoba nie zawsze sie smieje,a smiesznie jest wtedy jak sie wszytscy smieja. moze zalezy to od dawnego zartu jaki sie komu zrobi,ale jeszcze nie poznalam osoby ktora cieszyla by sie z tego ze zrobiono z niej pośmiewisko.