czy moze ktos cwiczyl "aerobiczna 6 weidera"i czy po tych cwiczeniach sa efekty i po ilu dniach sa zauwazalne cwicze kilka dni niby to tylko kilka minut ale powoli mam dosc
Moja koleżanka cwiczyła, przeszła całość, chciała zmniejszyć obwód talii, zrzucic tłuszczyk. Egfekty : zwiększenie obwodu talii - przyrosły jej mięśnie, tłuszczyk chyba nie spadł zbytnio. Wnioski: dobre to jest na rzeźbienie i wzmacnianie mięśni, jeśli jednak chcesz zbić tłuszczyk, lepsze będą np. skośne brzuszki :)
Zależy jakie efekty chcesz uzyskać bo przede wszystkim trzeba widzieć że a6w nie spala tkanki tłuszczowej czyli na tzw oponkę się nie nadaje wcale. Jest to ćwiczenie typowo na rzezbę w zwiazku z tym poleca się osobą które proces spalania tkanki tłuszczowej mają już za sobą. szóstka weidera jest ćwiczeniem dla osób które nie są początkujące w dziedzinie sportu i mają dość dobrą kondycję gdyż ćwiczenia nie są łatwe. Poza tym zwiększenie obwodu w talii to jest efekt uboczny złego treningu ,trzeba ćwiczyć też skośne mięśnie brzucha a nie tylko proste. Jestem w trakcie robienia szóstki jestem na 14 dniu i już widze efekty. Mięśnie się ładnie napięły rzezba zaczyna być widoczna.Ale oprócz tego ćwiczę na siłowni aeroby interwały,ćwiczenia ze sztangą i spinning. A6w nie może być antidotum na oponkę bo byłoby to zbyt piękne. No i chyba nie trzeba mówić bo to jest oczywiste że odpowiednio trzeba jeść żeby zbudowac masę mięśniową,bo inaczej można zginać się ałe życie i nic :P
dziekuje za odpowiedz ja nie mam nadwagi jestem obecnie na protalu na utrwalaniu chcialam sobie troche polepszyc jakby ktos mi jeszcze powiedzial jak sie cwiczyskosne miesnie brzucha bylabym wdzieczna pozdrawiam
Ja kiedyś ćwiczyłam A6W. Chciałam zrzucić tłuszczyk z brzuszka. Wytrwałam do 30 dnia. Efekty były mało widoczne ale jakieś tam były... Niestety rezultaty są dopiero w ostatanich dniach więc nie wiem jak to jest... Polecam tym co się łatwo nie nudzą, bo to jest cholernie monotonne!!!
Ja przerabiałam ten trening już dosyć dawno ale byłam bardzo zadowolona z efektu, wytrwałam do połowy bo zaszłam w ciaze i jakoś zmalała mi motywacja:) Równoczesnie z treningiem wprowadziłam ćwiczenia aerobowe, co drugi dzień biegałam bo miałam jeszcze trochę tłuszczyku na brzuchu który przesłaniał efekty ćwiczeń, pamiętam że pojawiała się już fajna drabinka, warto wytrwać do końca, osobiście uważam że to jedne z lepszych ćwiczeń na brzuch. Pozdrawiam i życzę silnej woli.
Kiedys sie do tego zabieralam. Niestety, po tygodniu bol plecow w okolicy ledzwiowej (wiedzialam, ze moze do tego dojsc) przeszkodzil mi w dalszym wysmuklaniu sylwetki ;-)
czy moze ktos cwiczyl "aerobiczna 6 weidera"i czy po tych cwiczeniach sa efekty i po ilu dniach sa zauwazalne cwicze kilka dni niby to tylko kilka minut ale powoli mam dosc
Moja koleżanka cwiczyła, przeszła całość, chciała zmniejszyć obwód talii, zrzucic tłuszczyk. Egfekty : zwiększenie obwodu talii - przyrosły jej mięśnie, tłuszczyk chyba nie spadł zbytnio. Wnioski: dobre to jest na rzeźbienie i wzmacnianie mięśni, jeśli jednak chcesz zbić tłuszczyk, lepsze będą np. skośne brzuszki :)
Zależy jakie efekty chcesz uzyskać bo przede wszystkim trzeba widzieć że a6w nie spala tkanki tłuszczowej czyli na tzw oponkę się nie nadaje wcale.
Jest to ćwiczenie typowo na rzezbę w zwiazku z tym poleca się osobą które proces spalania tkanki tłuszczowej mają już za sobą.
szóstka weidera jest ćwiczeniem dla osób które nie są początkujące w dziedzinie sportu i mają dość dobrą kondycję gdyż ćwiczenia nie są łatwe.
Poza tym zwiększenie obwodu w talii to jest efekt uboczny złego treningu ,trzeba ćwiczyć też skośne mięśnie brzucha a nie tylko proste.
Jestem w trakcie robienia szóstki jestem na 14 dniu i już widze efekty.
Mięśnie się ładnie napięły rzezba zaczyna być widoczna.Ale oprócz tego ćwiczę na siłowni aeroby interwały,ćwiczenia ze sztangą i spinning.
A6w nie może być antidotum na oponkę bo byłoby to zbyt piękne.
No i chyba nie trzeba mówić bo to jest oczywiste że odpowiednio trzeba jeść żeby zbudowac masę mięśniową,bo inaczej można zginać się ałe życie i nic :P
dziekuje za odpowiedz ja nie mam nadwagi jestem obecnie na protalu na utrwalaniu chcialam sobie troche polepszyc jakby ktos mi jeszcze powiedzial jak sie cwiczyskosne miesnie brzucha bylabym wdzieczna pozdrawiam
Ja kiedyś ćwiczyłam A6W. Chciałam zrzucić tłuszczyk z brzuszka. Wytrwałam do 30 dnia. Efekty były mało widoczne ale jakieś tam były... Niestety rezultaty są dopiero w ostatanich dniach więc nie wiem jak to jest... Polecam tym co się łatwo nie nudzą, bo to jest cholernie monotonne!!!
Ja przerabiałam ten trening już dosyć dawno ale byłam bardzo zadowolona z efektu, wytrwałam do połowy bo zaszłam w ciaze i jakoś zmalała mi motywacja:)
Równoczesnie z treningiem wprowadziłam ćwiczenia aerobowe, co drugi dzień biegałam bo miałam jeszcze trochę tłuszczyku na brzuchu który przesłaniał efekty ćwiczeń, pamiętam że pojawiała się już fajna drabinka, warto wytrwać do końca, osobiście uważam że to jedne z lepszych ćwiczeń na brzuch. Pozdrawiam i życzę silnej woli.
Kiedys sie do tego zabieralam. Niestety, po tygodniu bol plecow w okolicy ledzwiowej (wiedzialam, ze moze do tego dojsc) przeszkodzil mi w dalszym wysmuklaniu sylwetki ;-)