Forum

Rozmowy wolne i frywolne

dziękuję Wam:))))

• Autor: anko72 Data: 2010-03-21 23:19:10

Jestem po kolejnej imprezie na której moi goście zachwycają się tym co podałam na stół. Dzięki Wam nauczyłam się gotować, poznałam ciekawe potrawy i nadal odkrywam nowe. Zaskakuję gości, a Ci zawsze zastanawiają się co nowego znowu podam;). Już nie wspomnę o komplementach ze strony męża i synów. A to wszystko dzięki Wam Drodzy WŻ. Dziękuję Wam za to, że tu jesteście, że dzielicie się radami, przepisami, fotkami ... i nie tylko. Tworzycie wyjątkową społeczność. Buziaczek podziękowaczek dla Was:*.

• Autor: jacqueline Data: 2010-03-22 10:00:22

I ja się mogę pod tym podpisać.
    Fantastyczne pomysły można stąd czerpać garściami.

• Autor: smakosia Data: 2010-03-23 09:40:08

Anko, a ja chcę Ci pogratulować udanej imprezy, bo gdybyś miała dwie lewe ręce do gotowania, to nawet najlepsze przepisy by tu nie pomogły. Pewnie zdolniacha jesteś i i tyle Miłego, dalszego pichcenia

• Autor: słodki buraczek Data: 2010-03-23 11:48:35

Fajnie to ujelas. Wiem, ze to nie na moje rece skladasz podziekowania, bo ja tu za duzo nie pomagam, ale moge sie dolaczyc do twoich podziekowan? Rowniez korzystam garsciami z wiedzy, doswiadczenia i oczywiscie z przepisow innych i niezmiennie zachwycam obiadami i deserami blizsza i dalsza rodzine. To dzieki WAM WSZYTSKIM nauczylam sie smacznie gotowac i swietnie piec, jakkolwiek nieskromnie mogloby to zabrzmiec :-)

• Autor: as Data: 2010-03-23 11:52:30

Ja też dużo dzięki Wam się dowiedziałam. Niestety ładnie nie potrafię robić bo nie mam zdolności ale dużo wam zawdzięczam. Dziękuje.

Przejdź do pełnej wersji serwisu