......ja coś przegapiłem?Raruku, niech ktoś to przeniesie do "wolne i frywolne"! Chyba już się zestarzałem całkiem
Trochę cierpliwości, odciety przejściowo od netu... jeszcze dwa, trzy dni i zamelduje się osobiście
E...tam, zmienia pieluchy wnukowi i nie ma czasu na bzdury:))))
....i na spacery chodzi a wieczorem bajki opowiada albo kolysanki spiewa ;)
Tez sie zaczelam zastanawiac, gdzie on sie podziewa. Chyba tineczka ma racje. Wpadl po uszy ;-)
Dowiedz się Bahus co robiłeś jak Cię nie było!!!
Użytkownik CZOS napisał w wiadomości: > Dowiedz się Bahus co robiłeś jak Cię nie było!!!Byłem w bardzo dalekiej podróży, z której udało mi się wrócić. Znów trochę Was powkurzam.....Bahus
Bahusku, cos czuje w sercu, ze to nie byla wycieczka wakacyjna. Dobrze, ze jestes z nami!!!! Sciskam, mocno,mocno:)Wkurzaj, nareszcie sie cos ruszy.....:))
Użytkownik bahus napisał w wiadomości: Byłem w bardzo dalekiej podróży, z której udało mi się wrócić.I dobrze, że jesteś !!!! I nie idź juz nigdzie...
Bardzo , przebardzo się cieszę :)))I z powrotu i wkurzania ... :)
......ja coś przegapiłem?
Raruku, niech ktoś to przeniesie do "wolne i frywolne"! Chyba już się zestarzałem całkiem
Trochę cierpliwości, odciety przejściowo od netu... jeszcze dwa, trzy dni i zamelduje się osobiście
E...tam, zmienia pieluchy wnukowi i nie ma czasu na bzdury:))))
....i na spacery chodzi a wieczorem bajki opowiada albo kolysanki spiewa ;)
Tez sie zaczelam zastanawiac, gdzie on sie podziewa. Chyba tineczka ma racje. Wpadl po uszy ;-)
Dowiedz się Bahus co robiłeś jak Cię nie było!!!
Użytkownik CZOS napisał w wiadomości:

> Dowiedz się Bahus co robiłeś jak Cię nie było!!!
Byłem w bardzo dalekiej podróży, z której udało mi się wrócić. Znów trochę Was powkurzam.....
Bahus
Bahusku, cos czuje w sercu, ze to nie byla wycieczka wakacyjna. Dobrze, ze jestes z nami!!!! Sciskam, mocno,mocno:)
Wkurzaj, nareszcie sie cos ruszy.....:))
Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
I nie idź juz nigdzie...
Byłem w bardzo dalekiej podróży, z której udało mi się wrócić.
I dobrze, że jesteś !!!!
Bardzo , przebardzo się cieszę :)))
I z powrotu i wkurzania ... :)