Forum

Kuchenne porady

KENWOOD KM 266 -proszę o radę

• Autor: makusia Data: 2010-03-24 11:08:12

Zastanawiam się nad kupnem robota wieloczynnościowego , i taka kusząca reklama smiga na wż , że weszłam i poszperałam ,i spodobał mi sie ten właśnie model :)

może ktoś z Was posiada taki model , lub podobny , jak się sprawdza w kuchni? będę wdzięczna za pomoc:)

podaję link z mozliwościami tegoż robota http://www.youtube.com/watch?v=2vEya3lAETA

• Autor: Shanna Data: 2010-03-24 11:30:01

Kiedys mialam podobny ale popsulo sie w nim sprzeglo i naprawic sie nie dalo. Myslalam o zakupie kolejnego, ale cena mnie odstrasza. Moze kiedys.....
    W kazdym razie bylam zadowolona. Mialam wersje bez blendera. Blender Kenwood'a mam osobno. Generalnie jestem 'zakochana' w tej firmie.;)

• Autor: bietka Data: 2010-03-24 19:11:57

Mam model 315 taki bez dodatków przeszło 2 lata.Jestem bardzo zadowolona.Cudnie miesza różne składniki.Jest duża różnica między ubitymi np jajkami zwykłym mikserem a miom kenwoodem.
    Na stronie gazeta pl w dziale wyposażenie kuchni jest mu poświęcony wątek.Swój kupiłam na To Tu ale na skąpce lub ceneo warto sprawdzić ceny bo widziałam ostatnio ciekawe promocje.

• Autor: Tusiaczek Data: 2010-03-24 19:26:40

Mam taki tylko mniej wypasiony, ale tylko z tego względu, że miałam oddzielnie te różne fiku-miku
    Jestem baaaardzo zadowolona. Nawet zawsze mówię, że można nim beton mieszać :)
    Może tylko mieszadła mam masywniejsze.
    POLECAM

• Autor: makusia Data: 2010-03-25 08:16:05

Dziękuję za opinię:) Poszperałam jeszcze na inych forach i decyduję się jednak na ten model.

Przejdź do pełnej wersji serwisu