Zastanawiam się nad kupnem robota wieloczynnościowego , i taka kusząca reklama smiga na wż , że weszłam i poszperałam ,i spodobał mi sie ten właśnie model :)
może ktoś z Was posiada taki model , lub podobny , jak się sprawdza w kuchni? będę wdzięczna za pomoc:)
Kiedys mialam podobny ale popsulo sie w nim sprzeglo i naprawic sie nie dalo. Myslalam o zakupie kolejnego, ale cena mnie odstrasza. Moze kiedys..... W kazdym razie bylam zadowolona. Mialam wersje bez blendera. Blender Kenwood'a mam osobno. Generalnie jestem 'zakochana' w tej firmie.;)
Mam model 315 taki bez dodatków przeszło 2 lata.Jestem bardzo zadowolona.Cudnie miesza różne składniki.Jest duża różnica między ubitymi np jajkami zwykłym mikserem a miom kenwoodem. Na stronie gazeta pl w dziale wyposażenie kuchni jest mu poświęcony wątek.Swój kupiłam na To Tu ale na skąpce lub ceneo warto sprawdzić ceny bo widziałam ostatnio ciekawe promocje.
Mam taki tylko mniej wypasiony, ale tylko z tego względu, że miałam oddzielnie te różne fiku-miku Jestem baaaardzo zadowolona. Nawet zawsze mówię, że można nim beton mieszać :) Może tylko mieszadła mam masywniejsze. POLECAM
Zastanawiam się nad kupnem robota wieloczynnościowego , i taka kusząca reklama smiga na wż , że weszłam i poszperałam ,i spodobał mi sie ten właśnie model :)
może ktoś z Was posiada taki model , lub podobny , jak się sprawdza w kuchni? będę wdzięczna za pomoc:)
podaję link z mozliwościami tegoż robota http://www.youtube.com/watch?v=2vEya3lAETA
Kiedys mialam podobny ale popsulo sie w nim sprzeglo i naprawic sie nie dalo. Myslalam o zakupie kolejnego, ale cena mnie odstrasza. Moze kiedys.....
W kazdym razie bylam zadowolona. Mialam wersje bez blendera. Blender Kenwood'a mam osobno. Generalnie jestem 'zakochana' w tej firmie.;)
Mam model 315 taki bez dodatków przeszło 2 lata.Jestem bardzo zadowolona.Cudnie miesza różne składniki.Jest duża różnica między ubitymi np jajkami zwykłym mikserem a miom kenwoodem.
Na stronie gazeta pl w dziale wyposażenie kuchni jest mu poświęcony wątek.Swój kupiłam na To Tu ale na skąpce lub ceneo warto sprawdzić ceny bo widziałam ostatnio ciekawe promocje.
Mam taki tylko mniej wypasiony, ale tylko z tego względu, że miałam oddzielnie te różne fiku-miku
Jestem baaaardzo zadowolona. Nawet zawsze mówię, że można nim beton mieszać :)
Może tylko mieszadła mam masywniejsze.
POLECAM
Dziękuję za opinię:) Poszperałam jeszcze na inych forach i decyduję się jednak na ten model.