Forum

Kuchenne porady

karkówka do chleba

  • Autor: dagusia_29 Data: 2010-03-24 21:53:44

    widziałam taki przepis i zgubiłam mięso się gotowało kilka minut i stygło potem gotowało i tak dalej w sumie gotowało się kilkanaście minut. Proszę podajcie mi link.

  • Autor: BlackOnion Data: 2010-03-24 22:13:50

    to chyba o to Ci chodzi:
    wielkiezarcie.com/recipe22845.html

  • Autor: muffinka Data: 2010-03-24 22:56:52

    10 minut z pewnością wystarczy.W moich przepisach mam troszke inaczej ale zapewniam że wysmienite jest mięsko.

  • Autor: megi65 Data: 2010-03-25 05:40:51

    A ja sie przekonałam osobiscie przy tym przepiscie .... jezeli jest to filet drobiowy 10 minut jestok ..
    Przy sztuce miesa np . szynka czy karkówka trzymam 15 min.....))) .. i wszystko jest ok .!

  • Autor: Czeslaw Data: 2010-03-31 05:25:34

    Użytkownik aggusia35 napisał w wiadomości:
    > wielkiezarcie.com/recipe22845.html
    Not Found

    The requested URL /wielkiezarcie.com/recipe22845.html was not found on this server.

  • Autor: dagusia_29 Data: 2010-03-25 09:15:11

    To nie do końca ten przepis ale tak samo się robi dziękuje bardzo :)

  • Autor: GosiaAga Data: 2010-03-25 20:18:19

    nazwa tego to: Mięso gotowane na kanapki, niestety nie umiem wstawic skrótu

Przejdź do pełnej wersji serwisu