widziałam taki przepis i zgubiłam mięso się gotowało kilka minut i stygło potem gotowało i tak dalej w sumie gotowało się kilkanaście minut. Proszę podajcie mi link.
A ja sie przekonałam osobiscie przy tym przepiscie .... jezeli jest to filet drobiowy 10 minut jestok .. Przy sztuce miesa np . szynka czy karkówka trzymam 15 min.....))) .. i wszystko jest ok .!
widziałam taki przepis i zgubiłam mięso się gotowało kilka minut i stygło potem gotowało i tak dalej w sumie gotowało się kilkanaście minut. Proszę podajcie mi link.
to chyba o to Ci chodzi:
wielkiezarcie.com/recipe22845.html
wielkiezarcie.com/recipe22845.html
nie wiem czemu nie działa już drugi raz próbuję i nic :( Zastanawiam się nad tym przepisem czy wystarczy 10 minut gotowania mięsa ?
10 minut z pewnością wystarczy.W moich przepisach mam troszke inaczej ale zapewniam że wysmienite jest mięsko.
A ja sie przekonałam osobiscie przy tym przepiscie .... jezeli jest to filet drobiowy 10 minut jestok ..
Przy sztuce miesa np . szynka czy karkówka trzymam 15 min.....))) .. i wszystko jest ok .!
Użytkownik aggusia35 napisał w wiadomości:
> wielkiezarcie.com/recipe22845.html
Not Found
The requested URL /wielkiezarcie.com/recipe22845.html was not found on this server.
To nie do końca ten przepis ale tak samo się robi dziękuje bardzo :)
nazwa tego to: Mięso gotowane na kanapki, niestety nie umiem wstawic skrótu