Forum

Rozmowy wolne i frywolne

prezent na 18tke

• Autor: arabis Data: 2010-03-26 14:51:56

Witajcie :) jutro siostra mego męża ma 18te urodziny. Oczywiście małzon pomysłu nie ma i wszystko w moich kończynach górnych... chodzi o cos co dziewczyna zapamieta na długo a i żeby nie byłby to bardzo duży wydatek. Macie jakies pomysły??

• Autor: Olciaa Data: 2010-03-26 15:18:18

moze cos z biżuterii? takie rzeczy zazwyczaj nawet jak sie przestanie nosic to chowa sie do szkatułki i jest pamiątka. np złote kolczyki, bransoletka, czy łancuszek z wisiorkiem. mozna cos wygrawerowac choc wątpie zebys na jutro zdązyła.

ja od taty dostałam srebrny zegarek i mimo ze juz nie działa wciąż jest dobrze schowany i zawsze pamiętam z jakiej okazji i od kogo go dostałam.

• Autor: as Data: 2010-03-26 15:19:30

Jakiś album

biżuteria

fartuszek kuchenny

jakiś inny sprzęt do kuchni np wałek do ciasta, tortownica, foremki do ciastek.

Jeżeli na wesoło to nocnik  lub paczka pampersów (hihi)

• Autor: Scooby Data: 2010-03-26 15:26:27

Szczerze mówiąc,to ja bym kupiła jakąs biżuterię(jeśli lubi nosic),np,pierścionek złoty,lub w ostateczności można by podpytac mamę tej dziewczyny,może jej się cos konkretnego marzy.Napewno bym coś kupiła,bo wtedy jest jakaś pamiątka.

• Autor: Scooby Data: 2010-03-26 15:29:36

arabis czy twój mąż jest może chrzesnym?

• Autor: arabis Data: 2010-03-26 15:34:47

NIe jest chrzestnym. Dzieki dziewczyny za pomysły. Może faktycznie jakas biżuteria. Moja tesciowa nie ma pomysłu dlatego Was pytałam :)

• Autor: Scooby Data: 2010-03-26 15:37:19

To bardzo fajnie,że spytałaś,przecież nie zawsze człowiek jest zorientowany w niektórych sprawach.KTO PYTA-TEN NIE BŁĄDZI !Pozdrawiam.

• Autor: as Data: 2010-03-26 15:39:13

Ja dostałam na 18 pierścionki złote z czerwonym oczkiem od obydwu chrzestnych i od jednej cioci album cuda świata ale to było parę lat temu.

• Autor: Scooby Data: 2010-03-26 15:44:46

O to też super prezent ja bym była zadowolona,zwłaszcza,że lubi,e czytac książki i oglądac różne albumy.

• Autor: abiola Data: 2010-03-26 16:36:19

Witaj
    na serio to jakiś łańuszek, kolczyki albo dobrą książkę,
    A ja pamietam w czasach osiemnastek mojego rocznika oprócz normalnych prezentów
     hitem były bukiety ze starych 100 złotówek, z prezerwatyw, z lizaków albo cukierków,
    zawsze był nie zły ubaw. Teraz widziałam parę fajnych tortów na osiemnastki.

• Autor: jacqueline Data: 2010-03-26 17:54:11

Mnie nadal pytają o dowód przy zakupie papierosów, ale w czasie osiemnastek mojej i moich znajomych królowały wibratory, frywolna bielizna z samych paseczków i cała masa innych rzeczy rodem z sex shopu.
    W galeriach zdarzają się sklepy sieci Flo i tam jest cała masa różnych bibelotów idealnych na taką okazję.
    A od bliskich przyjaciół dostałam wiersze Różewicza bo wiedzieli, że uwielbiam. I mam do dziś:)

• Autor: megi65 Data: 2010-03-26 20:06:55

Karnet na ..
    1. Pływalnie
    2. Siłownie
    3. Solarium
    4 . Kina

• Autor: Iloria Data: 2010-03-26 22:05:29

Megi wg mnie to doskonały pomysł. Co prawda takiego prezentu to raczej nie postawi na półce ale z pewnością będzie zadowolona. :)

• Autor: megi65 Data: 2010-03-26 22:31:21

Młodzieżówa jestem co ??? ))))) . Ja w kazdym bądz razie jak bede miała 18 - stke ..poprosze skromnie o takie prezenciki ...
    A kiedy stane na slubnym kobiercu ( moze uda sie ) .. mam juz fajne pomysły na prezenciki ... Ech .. pomarzyć . pomarzyć .. !!! hihiiihhihiii
    Pozdrawiam ..

Przejdź do pełnej wersji serwisu