Witajcie :) jutro siostra mego męża ma 18te urodziny. Oczywiście małzon pomysłu nie ma i wszystko w moich kończynach górnych... chodzi o cos co dziewczyna zapamieta na długo a i żeby nie byłby to bardzo duży wydatek. Macie jakies pomysły??
moze cos z biżuterii? takie rzeczy zazwyczaj nawet jak sie przestanie nosic to chowa sie do szkatułki i jest pamiątka. np złote kolczyki, bransoletka, czy łancuszek z wisiorkiem. mozna cos wygrawerowac choc wątpie zebys na jutro zdązyła.
ja od taty dostałam srebrny zegarek i mimo ze juz nie działa wciąż jest dobrze schowany i zawsze pamiętam z jakiej okazji i od kogo go dostałam.
Szczerze mówiąc,to ja bym kupiła jakąs biżuterię(jeśli lubi nosic),np,pierścionek złoty,lub w ostateczności można by podpytac mamę tej dziewczyny,może jej się cos konkretnego marzy.Napewno bym coś kupiła,bo wtedy jest jakaś pamiątka.
Witaj na serio to jakiś łańuszek, kolczyki albo dobrą książkę, A ja pamietam w czasach osiemnastek mojego rocznika oprócz normalnych prezentów hitem były bukiety ze starych 100 złotówek, z prezerwatyw, z lizaków albo cukierków, zawsze był nie zły ubaw. Teraz widziałam parę fajnych tortów na osiemnastki.
Mnie nadal pytają o dowód przy zakupie papierosów, ale w czasie osiemnastek mojej i moich znajomych królowały wibratory, frywolna bielizna z samych paseczków i cała masa innych rzeczy rodem z sex shopu. W galeriach zdarzają się sklepy sieci Flo i tam jest cała masa różnych bibelotów idealnych na taką okazję. A od bliskich przyjaciół dostałam wiersze Różewicza bo wiedzieli, że uwielbiam. I mam do dziś:)
Młodzieżówa jestem co ??? ))))) . Ja w kazdym bądz razie jak bede miała 18 - stke ..poprosze skromnie o takie prezenciki ... A kiedy stane na slubnym kobiercu ( moze uda sie ) .. mam juz fajne pomysły na prezenciki ... Ech .. pomarzyć . pomarzyć .. !!! hihiiihhihiii Pozdrawiam ..
Witajcie :) jutro siostra mego męża ma 18te urodziny. Oczywiście małzon pomysłu nie ma i wszystko w moich kończynach górnych... chodzi o cos co dziewczyna zapamieta na długo a i żeby nie byłby to bardzo duży wydatek. Macie jakies pomysły??
moze cos z biżuterii? takie rzeczy zazwyczaj nawet jak sie przestanie nosic to chowa sie do szkatułki i jest pamiątka. np złote kolczyki, bransoletka, czy łancuszek z wisiorkiem. mozna cos wygrawerowac choc wątpie zebys na jutro zdązyła.
ja od taty dostałam srebrny zegarek i mimo ze juz nie działa wciąż jest dobrze schowany i zawsze pamiętam z jakiej okazji i od kogo go dostałam.
Jakiś album
biżuteria
fartuszek kuchenny
jakiś inny sprzęt do kuchni np wałek do ciasta, tortownica, foremki do ciastek.
Jeżeli na wesoło to nocnik lub paczka pampersów (hihi)
Szczerze mówiąc,to ja bym kupiła jakąs biżuterię(jeśli lubi nosic),np,pierścionek złoty,lub w ostateczności można by podpytac mamę tej dziewczyny,może jej się cos konkretnego marzy.Napewno bym coś kupiła,bo wtedy jest jakaś pamiątka.
arabis czy twój mąż jest może chrzesnym?
NIe jest chrzestnym. Dzieki dziewczyny za pomysły. Może faktycznie jakas biżuteria. Moja tesciowa nie ma pomysłu dlatego Was pytałam :)
To bardzo fajnie,że spytałaś,przecież nie zawsze człowiek jest zorientowany w niektórych sprawach.KTO PYTA-TEN NIE BŁĄDZI !Pozdrawiam.
Ja dostałam na 18 pierścionki złote z czerwonym oczkiem od obydwu chrzestnych i od jednej cioci album cuda świata ale to było parę lat temu.
O to też super prezent ja bym była zadowolona,zwłaszcza,że lubi,e czytac książki i oglądac różne albumy.
na serio to jakiś łańuszek, kolczyki albo dobrą książkę,
A ja pamietam w czasach osiemnastek mojego rocznika oprócz normalnych prezentów
hitem były bukiety ze starych 100 złotówek, z prezerwatyw, z lizaków albo cukierków,
zawsze był nie zły ubaw. Teraz widziałam parę fajnych tortów na osiemnastki.
Mnie nadal pytają o dowód przy zakupie papierosów, ale w czasie osiemnastek mojej i moich znajomych królowały wibratory, frywolna bielizna z samych paseczków i cała masa innych rzeczy rodem z sex shopu.
W galeriach zdarzają się sklepy sieci Flo i tam jest cała masa różnych bibelotów idealnych na taką okazję.
A od bliskich przyjaciół dostałam wiersze Różewicza bo wiedzieli, że uwielbiam. I mam do dziś:)
Karnet na ..
1. Pływalnie
2. Siłownie
3. Solarium
4 . Kina
Megi wg mnie to doskonały pomysł. Co prawda takiego prezentu to raczej nie postawi na półce ale z pewnością będzie zadowolona. :)
Młodzieżówa jestem co ??? ))))) . Ja w kazdym bądz razie jak bede miała 18 - stke ..poprosze skromnie o takie prezenciki ...
Ech .. pomarzyć . pomarzyć .. !!! hihiiihhihiii
A kiedy stane na slubnym kobiercu ( moze uda sie ) .. mam juz fajne pomysły na prezenciki ...
Pozdrawiam ..