Forum

Pomysł czy Problem?

Mam problem z dodaniem opinii

• Autor: martynka 13 Data: 2010-03-26 21:39:21

Po kliknięciu na "skomentuj" nie wyświetla mi się okienko, gdzie moglabym wpisać swoją opinię. Dziwne, że tylko na jednej stronce. Czasem też wyskakuje mi, że "nie mam uprawnień do oglądania tej strony" a to dlaczgo? Przecież to jest strona z moim przepisem. Na innych stronach jest OK, okienko się wyświetla i można pisać bez problemu. Poradzi ktoś mi z tym problemem?

• Autor: as Data: 2010-03-26 22:06:15

Nie spotkałam się z tym. Podaj linki gdzie masz problem. Będzie łatwiej i napisz jaką masz przeglądarkę.

• Autor: Pampas Data: 2010-03-27 09:42:52

A jesteś zalogowana w momencie klikania?

• Autor: martynka 13 Data: 2010-03-27 16:31:04

Oczywiście, jestem w tym czasie zalogowana. Problem ten mam tylko z jedną stroną: wielkiezarcie.com/recipe57811.html osoby do mnie piszą, a u mnie jak wcześniej wspomniałam po kliknięciu na "skomentuj"nie otwiera się okno, więc nie mogę odpowiedzieć.Z innymi stronami nie ma żadnego problemu. Mam przeglądarkę Internet Eksplorer 7.

• Autor: Dorota zza plota Data: 2010-03-28 16:05:14

Nie wiem czy to normalne co sie u mnie wyswietla ale Twoj przepis widze jako zdjecia roznych bardzo ladnych tortow. Czyli cos co nadaje sie do "galerii" czyli na forum ale jak dla mnie, nie ma z przepisem na cos tam nic wspolnego. Szkoda.

Przejdź do pełnej wersji serwisu