Forum

Pomysł czy Problem?

Coś nie tak z WZ?

• Autor: Mloda Data: 2010-03-28 17:32:42

Mam problem, nie wiem czy coś jest nie tak ze stronką, czy też u mnie coś nawala- może przeglądarka świruje...? Otóż, np.
    nie mogę skomentować przepisów;
    nie mogę dodać do ulubionych ;
    w komentarzach do przepisu widzę tylko ilość komentarzy ale treści zero;
    na forum mogę przeczytać tylko wiadomość w nagłówku- podrzędne są dla mnie niewidoczne (więc napewno jeśli ktoś odpisze na mój wątek to i tak tego nie zobaczę;( ; chyba, że jeśli ktoś odpisze mi, wysyłając wiadomość prywatną.
    Wracając do problemów- w czerwonych nagłówkach typu "przepisy", "moje", "artykuły", itp najeżdżając kursorem, nie rozwija mi sie lista;
    przeglądając przepisy, najeżdżając na jeden z nich, nie pokazuje mi się okienko w którym widać, ile osób obejrzało przepis, ile jest w ulubionych, itp.
    Po za tym wczoraj  i dzis z rana w ogóle nie dało się przeglądać stronki- szybkość transmisji danych była tak kiepska, że jedna strona otwierała mi się ponad 5 min. Dodam, że to nie wina internetu bo pozostałe stronki śmigały w porządku- problem był tylko z WZ. Czy ktoś z Was ma podobne problemy, czy to u mnie jest coś nie tak?

• Autor: toffik Data: 2010-03-28 17:44:43

Mi jak tak się działo to zawsze padał system:( i był do ponownej instalacji. Niestety.

• Autor: Mloda Data: 2010-03-28 21:27:09

Faktycznie chyba wina systemu lub przeglądarki- zawsze korzystałam z firefoxa, zainstalowałam Operę i już wszystko gra. Przepraszam za kłopty, pozdrawiam

Przejdź do pełnej wersji serwisu