Mam do Was prośbę żarłoczki:)Otóż---- Moja Bratowa zapisała mnie do nowo założonego Koła Gospodyń.Niedługo mamy zebranie związane z ustaleniem nazwy dla tego Koła.Tak sie składa że wszystkie mają pustkę w głowie-----może Wy podsuniecie mi jakies pomysły na taką nazwę? Może macie większe doświadczenie? Z góry dziekuję i pozdrawiam:)
Użytkownik rene451 napisał w wiadomości: > Mam do Was prośbę żarłoczki:)Otóż---- Moja Bratowa zapisała mnie > do nowo założonego Koła Gospodyń.Niedługo mamy zebranie związane z > ustaleniem nazwy dla tego Koła.Tak sie składa że wszystkie mają > pustkę w głowie-----może Wy podsuniecie mi jakies pomysły na taką nazwę? > Może macie większe doświadczenie? Z góry dziekuję i pozdrawiam:)
Np. Kulinarne Koło Pomysłowych Dziewcząt, albo Wiejska Kawiarenka. PS. Mogę przyjechać na otwarcie i zademonstrować wykonanie zawsze udanego biszkopta bez proszku do pieczenia
a może tak Koło gospodyń i tu w zależności z jakiej miejscowości jesteś Opolanki, Krakowianki, Katowiczanki itd można dodac do nazwy miejscowości zdrobnienie
ale poprawnie, tj. Rypinianki już nie jest tak źle as nie chciałam Cię poprawiać, domyślam się, że to była taka żartowna (jest takie słowo? ;) ) pomyłeczka (widzisz, sama nie potrafię się wysłowić ;) )
Mam do Was prośbę żarłoczki:)Otóż---- Moja Bratowa zapisała mnie do nowo założonego Koła Gospodyń.Niedługo mamy zebranie związane z ustaleniem nazwy dla tego Koła.Tak sie składa że wszystkie mają pustkę w głowie-----może Wy podsuniecie mi jakies pomysły na taką nazwę? Może macie większe doświadczenie? Z góry dziekuję i pozdrawiam:)
Może nazwy kwiatów posłóża za nazwę.
Klub Szalonych Dziewic.
hahahaah dobre:) szalone może i tak ale pewnie juz nie dziewice:)
Użytkownik rene451 napisał w wiadomości:
> Mam do Was prośbę żarłoczki:)Otóż---- Moja Bratowa zapisała mnie
> do nowo założonego Koła Gospodyń.Niedługo mamy zebranie związane z
> ustaleniem nazwy dla tego Koła.Tak sie składa że wszystkie mają
> pustkę w głowie-----może Wy podsuniecie mi jakies pomysły na taką nazwę?
> Może macie większe doświadczenie? Z góry dziekuję i pozdrawiam:)
Np. Kulinarne Koło Pomysłowych Dziewcząt, albo Wiejska Kawiarenka.
PS. Mogę przyjechać na otwarcie i zademonstrować wykonanie zawsze udanego biszkopta bez proszku do pieczenia
Dziękuję Puchatku :)
A może KWG -Klub Wyzwolonych Gospodyń???
a może tak Koło gospodyń i tu w zależności z jakiej miejscowości jesteś Opolanki, Krakowianki, Katowiczanki itd można dodac do nazwy miejscowości zdrobnienie
założycielka wątku ma napisane, że jest z miejscowości Rypin więc Rypanki pasuje jak ulał
Oczywiście to był żart.
hahahah znam się na żartach----całkiem niezłe hahhahaha
ale poprawnie, tj. Rypinianki już nie jest tak źle
as nie chciałam Cię poprawiać, domyślam się, że to była taka żartowna (jest takie słowo? ;) ) pomyłeczka (widzisz, sama nie potrafię się wysłowić ;) )
Słowa może nie ma ale ciekawie mi się skojarzyło, dlatego tak napisałam i zaznaczyłam, że to żart.