Ponieważ Tineczka, zamknęła swój. jakże emocjonujący wątek, postanowiłam rozgrzać Was w innym temacie. Czy wiecie, ze dziś na onecie przeczytałam, że seks oralny powoduje raka szyi i jamy ustnej? Nie potrafię wklejać linków, a nie mogę poprosić dzieci- wiadomo dlaczego, a męża nie chcę martwić na noc.:)) Co Wy na to?
Dobre , dobre ;) Najbardziej rozbawiły mnie komentarze pod tym artykułem , typu połykać czy nie ? Cholera jak połknę to kanibalizm , jak wypluję to aborcja - to tylko parę cytatów . . . . ;))))
Raczej marzenia. Grzeczne marzenia, Wiem, że się jeszcze spełnią. Oby nie za późno, bo wtedy przyjdzie powiedzieć "zabrałeś panie możliwości zabierz i chęci".
A ja myślę, ze niepotrzebnie Czosie w tak czarnych kolorach patrzysz :) Przecież mowa jest o seksie oralnym, czyli nie ma co się stresować brakiem możliwości :)
Pozdrawiam wiosennie i życzę rychłego spełnienia :)
Agik, to żart był. Ja miałem dobrych instruktorów. W czasie zamieszkiwania w Świnoujściu miałem znajomego bosmana, który mi wpoił, że Jurek dopuki masz języ doputy jesteś mężczyzną". Taki Ali był żartowniś. Jak się napił to w 2 krawatach chodził.
No to macie babeczki pozamiatane . Nawet nie próbujcie dochodzić odszkodowań z tego tytułu ;)))) Najbardziej mi żal Almiry , Agik , Duniaszy i Tineczki , wierzyć się nie chce ,że dziewczyny znalazły sie w grupie najwyższego ryzyka .:P . Matko , patrzcie jakie to jest niesprawiedliwe. Panie wiodą ( przynajmniej tak można domniemać) taki ostrożny styl życia , proekologiczny , higieniczny, escetyczny niemal , dbają o to , żeby ten ostry nóż był sterylny, mikser z wielką starannością umyty, a tu masz niespodzianka ........... nowytwór na języku ;)). Aaaaha , Agiczku , rozumiem doskonale Twoje przerażenie , nie martw sie Złotko z każdej sytuacji jest wyjście ;))))
Ja raczej prowadzę wysoce niewłaściwe, niehigieniczne, ryzykowne i stresujące życie, więc troska Mniamtoma o stan mego otworu gębowego tudzież innego, jest nietrafiona. Nie zdązę raczej akurat na to zachorować. A przyjemnosci sobie odmawiać? Adrenalinki trochę, dopaminki i innych "inek". Nieee, życie i tak jest za krótkie, trza korzystać.
Herpes wirus, dotyczy obojga, jest bardzo zarazliwy i zadko kto wie , ze jest zarazony...wlasnie panowie przenosza z pani do pani, nie majac zadnych objawow choroby.....
A nie jest tak że tylko dziewice się szczepi. :) Wszystko zależy jakim rodzajem wirusa jest się zarażonym, albo i nie. Mój lekarz jest specjalistą od HPV i wyjaśnił mi co i jak. No ale o tym to już nie tu i nie w prrzedświąteczny czas.
A mężczyźni niech się nie czują za pewnie, bo oni też chorują, roznoszą zarazę, bo nie majac objawów, nie wiedząc o zakażeniu roznoszą je dalej. Kobitki najczęsciej mają objawy, więc podejmują leczenie. A mężczyzna dopiero jak mu kalafior na interesie wyrośnie to idzie do lekarza.
Są dwie szkoły. Zwolennicy jednej wyznają maksymę " od czego zachorowałaś tym się lecz" ;) , pragmatycy - z drugiej szkoły, zalecają najpierw pobrać wymaz z gardła i przeprowadzić ocenę mikrobiologiczną materiału:) . Rokowania są bardzo dobre , niezależnie od tego , jakiego wyboru dokonasz. :)))) Aha , po odbiór wyników wysyłaj męża, oszczędzisz sobie związanego z tym dyskomfortu :P
Ponieważ Tineczka, zamknęła swój. jakże emocjonujący wątek, postanowiłam rozgrzać Was w innym temacie. Czy wiecie, ze dziś na onecie przeczytałam, że seks oralny powoduje raka szyi i jamy ustnej? Nie potrafię wklejać linków, a nie mogę poprosić dzieci- wiadomo dlaczego, a męża nie chcę martwić na noc.:)) Co Wy na to?
Boże!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(((((((((((((((((((((((((
Jak trwoga , to do Boga? Na szczęście nie jest za późno.
A mnie to chciałaś martwić na noc ???!! :)))
Jutro muszę sobie markery zrobić ( czy jak to się nazywa ) ...
No, bardzo przepraszam,ale też się zmartwiłam, a nie chciałam pozostać sama w bólu:))))
http://portalwiedzy.onet.pl/2148102,10491,info.html
Oto i artykuł.
To większość umrze na w/w raka
.....Niedługo to od samego oddychania umrzemy. Dla mnie bzdura, ciekawe który mądry naukowiec to wymyslił.
Jakiś Chińczyk po amputacji penisa, jak sądzę:))))
Użytkownik Almira napisał w wiadomości:
> Jakiś Chińczyk po amputacji penisa, jak sądzę:))))
Chyba języka :)
Będę się upierała, ze jednak penisa. No, wiesz na zasadzie "psa ogrodnika":)))
postanowilas rozgrzac w innym temacie????
hmmmm
zdolujesz mi wiedzmy i sie nie beda chcialy ze mna spotkac po takim watku :(:(:(:(:(:(:(:(
;)
Ależ będą chciały! Bodku! O czym Ty myślisz łobuzie?
o watku bananowym bahusa :):):):):):)
Bingo! Bahus mnie zainspirował:))))
BINGO ?????
ciekaw jestem jaka jest nagroda glowna :D:D:D:D:D:D:D:D
Skok z trampoliny na banana! Może być?;)
hahahahahahaha
przyznam ze pomysl jest wrecz wyczynowo extremalny :) hahahhaha
ps: az zona sie przebudzila na sofie jak sie smialem :) hahahaha
Bodziu, ja po Twoim pierwszym wpisie sądziłam, że Ty lubisz eksremalnie! Nie możesz mnie teraz zawieść;))))
:)
no skakac z okna nie bede :) szkoda moich pisanek :) heheheheh
Hahahahahahaha
Co??????????????????????????
Tineczka zamknęła swój wątek??????????
Lecę sprawdzić...
:)))
Dobre , dobre ;)
Najbardziej rozbawiły mnie komentarze pod tym artykułem , typu połykać czy nie ?
Cholera jak połknę to kanibalizm , jak wypluję to aborcja - to tylko parę cytatów . . . . ;))))
Almirko...no coś TY kochana...
jasne
udało Ci się rozgrzać
nie długo nam napiszą że od śmiechu dostaniemy raka jamy ustnej albo i...
Kamusiu, mam nadzieję, ze nie, bo ja strasznie dużo się śmieję;)
Hahahahaha, dobre !!!
A odpowiedzi powalają na kolana
Almirko, jedyna rada: BANAN.....:))))))
No tak...............wszystko co przyjemne to albo szkodliwe albo zabronione, eh.......................
Mnie to nie przeszkadza, ja jestem nie wierzący(w takie wieści też).
A to mnie zaintrygowałeś Czosie:) W czym Ci nie przeszkadza?;)
Zamknięty wątek Tinieczki nie przeszkadza mi w nieczytaniu go :)
A... to wszystko jasne;) Już myślałam, ze Ty może "coś" w kwestii seksu oralnego:P
Bardzo chętnie, ale nie wirtualnie :)
Czosie! Czy to propozycja????? Niegrzeczny się zrobiłeś, wiosennie!:)))
uuuuuuu
co planujecie???
skoki extremalne na pisanki z ogorkiem w uchu?? :D:D:D:D:D:D: hahhah
Z całym szacunkiem Bodek
Brakuje mi sensu w zaproponowanym przez Ciebie działaniu :P
z tego co ludziska wypisuja tu w watku to staram sie wszystko polaczyc :D:D:D
ps : dzieki za szacunek :)
Raczej marzenia. Grzeczne marzenia, Wiem, że się jeszcze spełnią. Oby nie za późno, bo wtedy przyjdzie powiedzieć "zabrałeś panie możliwości zabierz i chęci".
A ja myślę, ze niepotrzebnie Czosie w tak czarnych kolorach patrzysz :)
Przecież mowa jest o seksie oralnym, czyli nie ma co się stresować brakiem możliwości :)
Pozdrawiam wiosennie i życzę rychłego spełnienia :)
Agik, to żart był. Ja miałem dobrych instruktorów. W czasie zamieszkiwania w Świnoujściu miałem znajomego bosmana, który mi wpoił, że Jurek dopuki masz języ doputy jesteś mężczyzną". Taki Ali był żartowniś. Jak się napił to w 2 krawatach chodził.
"Agik, to żart był."
Ufff, jaka ulga :P
No to macie babeczki pozamiatane . Nawet nie próbujcie dochodzić odszkodowań z tego tytułu ;)))) Najbardziej mi żal Almiry , Agik , Duniaszy i Tineczki , wierzyć się nie chce ,że dziewczyny znalazły sie w grupie najwyższego ryzyka .:P . Matko , patrzcie jakie to jest niesprawiedliwe. Panie wiodą ( przynajmniej tak można domniemać) taki ostrożny styl życia , proekologiczny , higieniczny, escetyczny niemal , dbają o to , żeby ten ostry nóż był sterylny, mikser z wielką starannością umyty, a tu masz niespodzianka ........... nowytwór na języku ;)). Aaaaha , Agiczku , rozumiem doskonale Twoje przerażenie , nie martw sie Złotko z każdej sytuacji jest wyjście ;))))
Mniamciu, a Ty pomyślałeś, ze Tobie też na języku mogą kurzajki wyrosnąć?;)
Hmmm, a z czego wysnuwasz wniosek o moim podwyższonym ryzyku? :)
Dunia, to Ty nie wiesz, ze nasz Mniam, to słynny jasnowidz Tomko z Babiej góry?:))))))
Eeee, ja nie w temacie chyba. :(
A któż to jest ów Tomko?
Ja raczej prowadzę wysoce niewłaściwe, niehigieniczne, ryzykowne i stresujące życie, więc troska Mniamtoma o stan mego otworu gębowego tudzież innego, jest nietrafiona. Nie zdązę raczej akurat na to zachorować. A przyjemnosci sobie odmawiać? Adrenalinki trochę, dopaminki i innych "inek". Nieee, życie i tak jest za krótkie, trza korzystać.
I się zaszczepić. hehe
Ja tak sobie myślę, ze Mniam sam opowie o swoim darze, talencie czy jak to zwać. W każdym razie, został zdemaskowany:)))))
Duniaszko, na szczepionke za pozno, szczepi sie nastolatki przed debiutem seksualnym..........my tylko mozemy sie pomodlic:)
Ale to na wirusa który wywołuje raka szyjki macicy.
Ten to jest chyba inny rodzaj jakiś...I jak rozumiem dotyczy obu płci jednakowo...
Herpes wirus, dotyczy obojga, jest bardzo zarazliwy i zadko kto wie , ze jest zarazony...wlasnie panowie przenosza z pani do pani, nie majac zadnych objawow choroby.....
A nie jest tak że tylko dziewice się szczepi. :) Wszystko zależy jakim rodzajem wirusa jest się zarażonym, albo i nie. Mój lekarz jest specjalistą od HPV i wyjaśnił mi co i jak. No ale o tym to już nie tu i nie w prrzedświąteczny czas.
A mężczyźni niech się nie czują za pewnie, bo oni też chorują, roznoszą zarazę, bo nie majac objawów, nie wiedząc o zakażeniu roznoszą je dalej. Kobitki najczęsciej mają objawy, więc podejmują leczenie. A mężczyzna dopiero jak mu kalafior na interesie wyrośnie to idzie do lekarza.
Ech...
A ja widziałam osobiście takiego kalafiora! Tzn. osobiście na zdjęciu... Bleeeeee, tfu....
Rok temu byłam u mojej pani ginekolog i jak zapytałam o szczepionkę to proponowała mi bym się zaszczepiła, że nie jest za późno.
uuuuuuuuffffffff.. to jednak jest jakas szczepionka...
bo zaczelam czytac..i sie przerazilam :) znaczy <beczy>
Twoja empatia wbiła mnie w kanapę ;))) Normalnie szlocham i łzy mi lecą wielkości śliwek ;)
A jakis konkret? ;)) Gdzie szukać wyjścia?
Cała nadzieja w rękach które leczą - mniamtoma. :))
Agiku, wspieram Cię...łączę w smutku i lęku.;)
Są dwie szkoły. Zwolennicy jednej wyznają maksymę " od czego zachorowałaś tym się lecz" ;) , pragmatycy - z drugiej szkoły, zalecają najpierw pobrać wymaz z gardła i przeprowadzić ocenę mikrobiologiczną materiału:) . Rokowania są bardzo dobre , niezależnie od tego , jakiego wyboru dokonasz. :))))
Aha , po odbiór wyników wysyłaj męża, oszczędzisz sobie związanego z tym dyskomfortu :P
Pierwsza szkoła mi się podoba :)
Nie tylko Tobie :))) . Widzę to po kolejce do pracowni , w zasadzie po braku kolejki.
..........a wiesz jak do niej trafić ? :)
"koniec języka za przewodnika"
Turlam się ze śmiechu , uuuuuuuuciekam , bo mnie zaraz siostra do porządku przywoła :))))))))))))))))))))))))
Jak narazie zadnego potwora na jezyku nie znalazlam.....:))))
Użytkownik tineczka napisał w wiadomości:
> Jak narazie zadnego potwora na jezyku nie znalazlam.....:))))
Kurcze a ja myślałam, że mam pypeć na języku.:)))))
Masakra, masakra!!!!!!!
Muszę uświadomić M ;)))))
O rety, sądząc po moim chorym uchu to nie tylko otwory gebowe zagrożone!!!!!
w sumie to mi szkoda Twego ucha...do czego he nakłaniałaś koleżanko?
kurcze....a mnie oba bolą...ucha.... nic im nie robiłam :)
Oj, Miauka, ja tak jak Bodek lubię extreme;)))))
no tak.... moje ektremum doprowadziło do wacików :):):) heh
a tak poza tym, to gatki spakowane?
przeca wulkan wybuchł
<hura>
ja tez nic nie mam <hura>
Almiro takie masakryczne wieści przed świętami hmm :( Chyba przejdę na wegetarianizm.
Na bananki????
nie tineczko myślałam o ogorkach :)
dobra alternatywa, troche trwardsze i niekiedy dluzsze:)