chce mi się śmiać, a jak się skończy post to na pewno zatańczę
a dlaczego??? bo słońce świeci nachodzące święta dodają skrzydeł i boiciany przyleciały a najważniejsze....mogę już cieszyć się... łapka moja powraca do normalności po długiej przebytej ciernistej drodze a i jeszcze jedno schudłam 6 kg fantastyko.!!!..odstawione słodycze ciasta no i kilka innych rzeczy te " rzeczy" nie mylić z ... aha jeszcze jedno
zapraszam
uśmiechajcie się tak szeroooooookkkooooo do wszystkich
proponuję wielką chochlą czerpać to co życie nam serwuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po przeczytaniu tytułu myślałam,że będzie mowa o nowym serialu na dwójce ,a tu nie- no i dobrze ,życzę wszystkim aby mieli taki apetyt na życie jak Ty!!!
Z reguły śmieję się pełną gębą do ludzi i do życia..... Jak mam nos na kwintę to bardzo,bardzo krótko i biorę życie takim jak jest.....cieszę się z każdego dnia i w ten sposób jest o wiele łatwiej...fajnie,że mam duże tulipany pod balkonem,fajnie,że sprzeczmy się o kolor płytek w łazience,śmiesznie jak teściowa patrzy zezem na to jak pichcę coś nowego (wynalazek -tak nazywa nowości w naszej kuchni, apotem nawet chwali),fajnie jak wygłupiam się z dziećmi i razem z nimi robię różne psikusy dla babci i ojca(czyli teściowej i dla męża)
Fajnie jest cieszyć się wszystkim jak małe dziecko...
Martwi mnie tylko,że nie mogę się cieszyć z przylotu bocianów....gdyby były 1 z nich siedziłby na dachu mojego domu i obserwował okolicę...
no i się stało

mam ogromny apetyt na życie jak nigdy dotąd
chce mi się śmiać, a jak się skończy post to na pewno zatańczę
a dlaczego???
bo
słońce świeci
nachodzące święta dodają skrzydeł i
boiciany przyleciały
a najważniejsze....mogę już cieszyć się... łapka moja powraca do normalności po długiej przebytej ciernistej drodze
a i jeszcze jedno
schudłam 6 kg fantastyko.!!!..odstawione słodycze ciasta no i kilka innych rzeczy te " rzeczy" nie mylić z ...
aha jeszcze jedno
zapraszam
uśmiechajcie się tak szeroooooookkkooooo do wszystkich
proponuję wielką chochlą czerpać to co życie nam serwuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POPROSTU wrócił mi aqpetyt....na życie
i
pozdrawiam wiosennie kamaxyz
Kamusiu , ciesze sie bardzo, ze reka, ze figura, ze sie smiejesz.....
Ps. wyslij troche tego sloneczka, niech moj snieg stopi!
o ludkowie...
śnieg!!!!
już natychmiast wysyłam
Smacznego .!!!!!! Pamietaj tylko łyżeczka .... bo tak najlepiej smakuje ..
To fajnie,że łapka wraca do zdrowia i super że jesteś zadowolona oby ten wspaniały humor dopisywał Ci przez wszystkie,wszystkie dni.Pozdrawiam.
I na dodatek zarazasz :)
bo przeczytalam i mnie sie tez lepiej zrobilo..chociaz slonka ni huhu ;/ ale nic to- jutro bedzie :)
cmok :)
( chciałam cmoknąć emotką, ale się okno nie otwiera, wieć cmokam cmokiem :) dobrze, że juz jesteś :)
Dolaczam do Ciebie, po wczorajszym sniegu dzis nie ma sladu.
Pieknie jest.
Po przeczytaniu tytułu myślałam,że będzie mowa o nowym serialu na dwójce ,a tu nie- no i dobrze ,życzę wszystkim aby mieli taki apetyt na życie jak Ty!!!
Z reguły śmieję się pełną gębą do ludzi i do życia....
. Jak mam nos na kwintę to bardzo,bardzo krótko i biorę życie takim jak jest.....cieszę się z każdego dnia i w ten sposób jest o wiele łatwiej...fajnie,że mam duże tulipany pod balkonem,fajnie,że sprzeczmy się o kolor płytek w łazience,śmiesznie jak teściowa patrzy zezem na to jak pichcę coś nowego (wynalazek -tak nazywa nowości w naszej kuchni, apotem nawet chwali
),fajnie jak wygłupiam się z dziećmi i razem z nimi robię różne psikusy dla babci i ojca(czyli teściowej i dla męża)
Fajnie jest cieszyć się wszystkim jak małe dziecko...
Martwi mnie tylko,że nie mogę się cieszyć z przylotu bocianów....gdyby były 1 z nich siedziłby na dachu mojego domu i obserwował okolicę...