Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Apetyt....na życie!!!!!

• Autor: kamaxyz Data: 2010-03-31 10:07:33

no i się stało

mam ogromny apetyt na życie jak nigdy dotąd

chce mi się śmiać, a jak się skończy post to na pewno zatańczę

a dlaczego???
    bo
    słońce świeci
    nachodzące święta dodają skrzydeł i
    boiciany przyleciały
    a najważniejsze....mogę już cieszyć się... łapka moja powraca do normalności po długiej przebytej ciernistej drodze
    a i jeszcze jedno
    schudłam 6 kg fantastyko.!!!..odstawione słodycze ciasta no i kilka innych rzeczy te " rzeczy" nie mylić z ...
    aha jeszcze jedno

zapraszam

uśmiechajcie się tak szeroooooookkkooooo do wszystkich

proponuję wielką chochlą czerpać to co życie nam serwuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POPROSTU wrócił mi aqpetyt....na życie

i

pozdrawiam wiosennie kamaxyz

• Autor: tineczka Data: 2010-03-31 10:16:23

Kamusiu , ciesze sie bardzo, ze reka, ze figura, ze sie smiejesz.....

Ps. wyslij troche tego sloneczka, niech moj snieg stopi!

• Autor: kamaxyz Data: 2010-03-31 10:23:00

o ludkowie...

śnieg!!!!
    już natychmiast wysyłam

• Autor: megi65 Data: 2010-03-31 15:56:21

Smacznego .!!!!!! Pamietaj tylko łyżeczka .... bo tak najlepiej smakuje ..

• Autor: Scooby Data: 2010-03-31 16:01:28

To fajnie,że łapka wraca do zdrowia i super że jesteś zadowolona oby ten wspaniały humor dopisywał Ci przez wszystkie,wszystkie dni.Pozdrawiam.

• Autor: agus2404 Data: 2010-03-31 19:41:35

I na dodatek zarazasz :)
    bo przeczytalam i mnie sie tez lepiej zrobilo..chociaz slonka ni huhu ;/ ale nic to- jutro bedzie :)

• Autor: agik Data: 2010-03-31 19:54:28

cmok :)
    ( chciałam cmoknąć emotką, ale się okno nie otwiera, wieć cmokam cmokiem :) dobrze, że juz jesteś :)

• Autor: erka Data: 2010-03-31 22:55:01

Dolaczam do Ciebie, po wczorajszym sniegu dzis nie ma sladu.
    Pieknie jest.

• Autor: agacia3323 Data: 2010-04-01 07:03:07

Po przeczytaniu tytułu myślałam,że będzie mowa o nowym serialu na dwójce ,a tu nie- no i dobrze ,życzę wszystkim aby mieli taki apetyt na życie jak Ty!!!

• Autor: jaska2503 Data: 2010-04-01 08:29:23

Z reguły śmieję się pełną gębą do ludzi i do życia..... Jak mam nos na kwintę to bardzo,bardzo krótko i biorę życie takim jak jest.....cieszę się z każdego dnia i w ten sposób jest o wiele łatwiej...fajnie,że mam duże tulipany pod balkonem,fajnie,że sprzeczmy się o kolor płytek w łazience,śmiesznie jak teściowa patrzy zezem na to jak pichcę coś nowego (wynalazek -tak nazywa nowości w naszej kuchni, apotem nawet chwali),fajnie jak wygłupiam się z dziećmi i razem z nimi robię różne psikusy dla babci i ojca(czyli teściowej i dla męża)

Fajnie jest cieszyć się wszystkim jak małe dziecko...

Martwi mnie tylko,że nie mogę się cieszyć z przylotu bocianów....gdyby były 1 z nich siedziłby na dachu mojego domu i obserwował okolicę...

Przejdź do pełnej wersji serwisu